Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6405469 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Melekcik

ben tribün sponsorlarının belli olduğunu ama stat yapılana ya da en azından ele avuca gelene kadar açıklanmayacağını düşünüyorum.

Günaydın ahali. Bunu sponsorlar kabul etmez bakın vodafoneye açılmadan ne reklam yaptı.
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı yldrmaydn

Günaydın ahali. Bunu sponsorlar kabul etmez bakın vodafoneye açılmadan ne reklam yaptı.

vodafone stada ismini verdi ama. hatta vodafone anlaşması nedeniyle bile açıklanmayabilir. belli olmaz bu işler. ben sponsorlar bellidir diye düşünüyorum. her detay düşünülürken o adım sona bırakılmaz.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı KUMANOVALI

günaydın cemaat-ül Beşiktaş arena

hemen gömülüyorum  :acim:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Melekcik

vodafone stada ismini verdi ama. hatta vodafone anlaşması nedeniyle bile açıklanmayabilir. belli olmaz bu işler. ben sponsorlar bellidir diye düşünüyorum. her detay düşünülürken o adım sona bırakılmaz.
Ben sponsor olsam kabul etmem hem vodafone ile ne alakası var tribün sponsorunun
[ Son Düzenleme: 24 Aralık 2014, 12:06:19 dişi kartal melek ]
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ahmetx

Yasaklı Link[/member] biz yorulduk teşekküre sen yorulmadın her gün çekime gitmeye,cansın can :)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetemre

günaydın,
otopark kapasitesi az acaba elit yerlerden kombinesi olanlar mı kullanacak...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı idilahmet

resim atamıyorum ama Gökhan Türkmen çatı ankrajları ( ne oluyorsa  :) ) geldi diye yazmış twitterda

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Gökhan TÜRKMEN  Çatı ankraj ları geldi #VodafoneArena
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı onurt

ben tribün sponsorlarının belli olduğunu ama stat yapılana ya da en azından ele avuca gelene kadar açıklanmayacağını düşünüyorum.

belli olsa bile eger stad açıldıktan sonra sponsorluk ödemelerini gerçekleştireceklerse açıklamazlar.
Başkan muhtemelen, ilk yılın ödemesini şimdiden verirseniz açıklayalım, reklamınız olsun demiştir:)
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı Serjo

Gökhan TÜRKMEN @GkhnTRKMN7  ·  10 dk. 10 dakika önce
Çatı ankraj ları geldi #VodafoneArena
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı ahmetx

Stadyum gelirleri kulüplerin en önemli gelir kalemlerinden,stadımız dünya şehri İstanbulumuzun orta yerinde moda,restorant,fan store,müze ve konser gelirleriyle çok iyi durumda olacak.Ancak iklim şartlarından etkilenmeden bir çok organizasyona ev sahipliği yaparak stadyum gelirlerimizi çok daha fazla arttırma şansımız var.Bunun için bugüne kadar çok dile getirmediğimiz stadyumun üstünün açılır kapanır özellikte olması gerektiğini düşünüyorum,çatı projesinin tamamlandığını biliyoruz belki de bu konuda iş işten geçti,belki de proje bu sisteme uygun yapıldı her neyse....Şu bilgiyi de belirtmekte fayda var hibrit çim saha zemininin  kullanılmasına engel değil,örnekler var (emirates stadyumu gibi)

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

resim atamıyorum ama Gökhan Türkmen çatı ankrajları ( ne oluyorsa  :) ) geldi diye yazmış twitterda

çatı için dikilecek kolonların beton ile arasında ki bağlantıyı kurup sabitlediği bağlantı elemanı diyebilirim bildiğim kadarıyla
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Stadyum gelirleri kulüplerin en önemli gelir kalemlerinden,stadımız dünya şehri İstanbulumuzun orta yerinde moda,restorant,fan store,müze ve konser gelirleriyle çok iyi durumda olacak.Ancak iklim şartlarından etkilenmeden bir çok organizasyona ev sahipliği yaparak stadyum gelirlerimizi çok daha fazla arttırma şansımız var.Bunun için bugüne kadar çok dile getirmediğimiz stadyumun üstünün açılır kapanır özellikte olması gerektiğini düşünüyorum,çatı projesinin tamamlandığını biliyoruz belki de bu konuda iş işten geçti,belki de proje bu sisteme uygun yapıldı her neyse....Şu bilgiyi de belirtmekte fayda var hibrit çim saha zemininin  kullanılmasına engel değil,örnekler var (emirates stadyumu gibi)

Tek isteğim çatının açılır kapanır olmasıydı fakat yapmadılar. Umarım statik hesaplamalar buna uygun yapılmış ve tasarlanmıştır da ilerde yapmaya engel teşkil etmez.

Çevrimdışı ahmetx

^^^^^
                                          I I I I I

Çevrimdışı GPekcan

çatı için dikilecek kolonların beton ile arasında ki bağlantıyı kurup sabitlediği bağlantı elemanı diyebilirim bildiğim kadarıyla
aynen dediğin gibi

Çevrimdışı Serkan7738

^^^^^
                                          I I I I I

bence hiç güzel bir çatı değil

Çevrimdışı ahmetx

bence hiç güzel bir çatı değil
nasıl bir çatı isterdiniz @Serkan bey şu an açılır kapanır tasarlanmış stadyumlar içerisinde bu ve commerzbank arenadan daha iyisi yok bir kalite altta Bükreş milli stadı geliyor.

Çevrimdışı GPekcan

Çevrimdışı Serkan7738

nasıl bir çatı isterdiniz @Serkan bey şu an açılır kapanır tasarlanmış stadyumlar içerisinde bu ve commerzbank arenadan daha iyisi yok bir kalite altta Bükreş milli stadı geliyor.

abi bence görüntüyü çok bozuyo açılır kapanır çatılar zaten oraya konsere gidecek kişi yağmur çamur dinlemez gider ben tribünde otururken havaya baktığım zaman böyle karışık bi görüntü görmek istemem bu benim şahsi fikrim tabiki kendi zevkime göre @ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

abi bence görüntüyü çok bozuyo açılır kapanır çatılar zaten oraya konsere gidecek kişi yağmur çamur dinlemez gider ben tribünde otururken havaya baktığım zaman böyle karışık bi görüntü görmek istemem bu benim şahsi fikrim tabiki kendi zevkime göre @ahmetx
Çatı olayı zaten başlı başına görüntüyü bozan bir şey tabi bu benim görüşüm,ama çatı artık bir gereksinim,nasıl biz tribün üstünün örtülmesini istiyoruz futbol taraftarı olarak konser seyircisi hem de sanatçılar yağmurun karın fırtınanın altında kalmak istemez.Ayrıca olayı sadece konser ile sınırlandırmamak lazım fuarlar,ödül törenleri,dans gösterileri,yarışmalar ... yapılabilir üstü kapanan stadyumlarda.

Çevrimdışı Oktay

dikkat edersen çok amaçlı statlarda üstü kapalı sistem kurmuşlar ..konser falan anladımda adamlar sahaya havuz kurmuş :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Commerzbankin catisi cok guzel.keske yapilsaydi ya da yapilma ihtimali olsaydi.bence o is gecti bu dk dan sonra o sistemi kuramayiz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Asıl önemli olan şeyi söylememişim, bizim göz zevkimiz yüzünden kulübün gelir kaybı kabul edilir değil.

Çevrimdışı İbrahim

146 locanın bize yıllık geliri yaklaşık ne kadar olacağını bilen var mı merak ediyorum, bugün çıkan haberlerde 3 yıllık satıştan 38m dolar kazanıldı deniyor az değil mi sizce?

Çevrimdışı ahmetx

dikkat edersen çok amaçlı statlarda üstü kapalı sistem kurmuşlar ..konser falan anladımda adamlar sahaya havuz kurmuş :evillol: :evillol:

Batıda yeni yapılan stadyumların bir çoğu çok amaçlı,diğer türlü 2 haftada bir kullanılan ve geliri sınırlı bir stadyum olarak kalıyor.TOKİ nin anadoluda yaptığı stadlar hep böyle  olarak kalacak.