Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6405907 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Aslında ben tam soramadım örnegin eski açık şu anda yaptıkları son testere kirişten sonra üstüde döktükden sonra hemen hemen orada bir iş kalmayacak. O son döktükleri kirişin üstüne en erken ne zaman prekast konabilirin tarihi benim merak ettiğim aslında.
3-4gun sonra koyabilirler heralde beton bi kac gun icinde mukavemet kazaniyor prekastin agirligina gore bekliyorlardir ama ondan once bitenlere koymak gerek tabi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı KUMANOVALI

yeni açık-kapalı köşede fışkırtıcı fışkırtıyor...
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı UU1903

@Efe dururken haber vermek bize dusmez ama yeni acik cikis kapisina beton atiliyor  :D. Yeni aciktaki ilk cikis hayirli olsun
Bazen Sevinç Paso Keder Beşiktaşlı Olmak Yeter!

Çevrimdışı 65VAN1903

İnce işçiliğin bir kısmı Şuan yapılıyor zaten hocam.
Fazla kafaya takmaya gerek yok , Ağustosta %95 hazır Stad , Allah ın izniyle :ok:
Çatıyı germeden Koltukları takma şansımız maalesef yok , Çatı bitecek sonra Koltuk ve Çim Başlayacak..
Localar, Kufeki ,Çevre Düzenlemesi , Eski Staddan kalan Eski Açıktaki duvarın yıkılıp yeniden yapılması Gibi işler var daha ama Gözümüzü Korkutmaya gerek yok :ok: Bu Stad 1 Yılda bu Hale Geldi ve Yeni Sezona 9 Ay var .. Bence Rahat Yetişecek.... @65VAN1903
eyvallah abi teşekkür ederim

Çevrimdışı MERTG

Evet nihayet kalıplama için günlerdir uğraştıkları yeni açık ilk çıkış kapısı betonlanıyor galiba...
Bu arada uzun süredir " önce dinle" durumundaydık, şimdi "tezahüratlara eşlik etme zamanı" geldi. Merhaba arkadaşlar.
Bir gün değil her gün Beşiktaş!

Çevrimdışı Çağrı

Evet nihayet kalıplama için günlerdir uğraştıkları yeni açık ilk çıkış kapısı betonlanıyor galiba...
Bu arada uzun süredir " önce dinle" durumundaydık, şimdi "tezahüratlara eşlik etme zamanı" geldi. Merhaba arkadaşlar.

:hosgeldin
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

@Efe dururken haber vermek bize dusmez ama yeni acik cikis kapisina beton atiliyor  :D. Yeni aciktaki ilk cikis hayirli olsun
hayirli olsun
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

Bu arada uzun süredir " önce dinle" durumundaydık, şimdi "tezahüratlara eşlik etme zamanı" geldi. Merhaba arkadaşlar.hosgeldin :hosgeldin

Çevrimdışı ahmet türken

3-4gun sonra koyabilirler heralde beton bi kac gun icinde mukavemet kazaniyor prekastin agirligina gore bekliyorlardir ama ondan once bitenlere koymak gerek tabi

Eyvallah ben 15 gün gibi tahmin ediyordum,
o zaman sonraki sorum prekastçılara, niye günler geçipde prekast koymayıp adamı hasta ediyorlar ya  :evillol:

Çevrimdışı KUMANOVALI

:hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ahmetx

yeni açık ilk çıkış hayırlı olsun.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı aaasd

I hope the colors of the seat will not be one color on tier 1 and and a different color on Tier 2.
I would love to see a Juventus or bordeaux style color seats where the color blends in nicely just with a "Besiktas" touch could be red black and white.
It would be a much better aesthetically looking stadium.

Çevrimdışı Efe

Eyvallah ben 15 gün gibi tahmin ediyordum,
o zaman sonraki sorum prekastçılara, niye günler geçipde prekast koymayıp adamı hasta ediyorlar ya  :evillol:
programa gore gidiyorlardir is plani var bittikce hizlanacaklardir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

@FARUK ve @Altuğ  kardeşlerim özelden yazdım bir bakınız lütfen..

Çevrimdışı Efe

I hope the colors of the seat will not be one color on tier 1 and and a different color on Tier 2.
I would love to see a Juventus or bordeaux style color seats where the color blends in nicely just with a "Besiktas" touch could be red black and white.
welcome to besiktas arena   :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

krasnodarın çatısı 10 numara olacak,2. katları neden böyle az sıralı yaptıysalar,bazen mimarlar efsane olmak istemiyorlar galiba çok değil 7-8 sıra ekleseler yani 5-6 m daha stad genişlese süper olacaktı.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

welcome.
we dont like mostly in this forum pixelled seat colors. :lol:
[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2014, 12:35:22 ahmetx ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

krasnodarın çatısı 10 numara olacak,2. katları neden böyle az sıralı yaptıysalar,bazen mimarlar efsane olmak istemiyorlar galiba çok değil 7-8 sıra ekleseler yani 5-6 m daha stad genişlese süper olacaktı.

@ahmetx abi , Kapasitesi kaçtı buranın :alala: :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

36 bin  @Yunus Emre Dökmeci
Belli abi tahmin etmiştim , Bizimkinden Küçük duruyor :D Ama Dış Cephe Bizimkine çok benziyor , Çatıda benziyor ama içi bizimkiyle Alakası yok :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

welcome.
we dont like mostly in this forum pixelled seat colors. :lol:
Katiliyorum kesinlikle sevmiyoruz :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı aaasd

welcome.
we dont like mostly in this forum pixelled seat colors.

Yeah I know. I know how mostly people feel here in here. Which is like their second home and they want a personal touch in it.
But I also think we are forgetting the location and that we are making of of the best aesthetically looking stadiums on the exterior and for the interior I just feel it would be reasonable to make it too.
Bozuk Turkce:
Evet biliyorum. Burda ne hissettiginizi biliyorum. Sanki ikinci ev yapiyormusuz kibi be bunun bir kisisel dokunus istiyorsunuz.
Ama unutmiyalimki, yerimizi ve disi en iyi esterik gorumlu stadyum aptimizi bu sebeble ic icin bunu da oyle mantikli geldi.
[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2014, 12:53:54 aaasd ]