Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6405518 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

Bir sey sormak istiyorum derdimi tam anlatabilecek miyim onu da bilmiyorum :) ama konuya vakif olanlar bilirler..bu numaralida ve kapalida localarin bittigi kısım maketlerde ve proje fotolarinda deniz tarafina daha yakinken su an insaatta niye daha ileride bitiyor yani süzere doğru. Ekstra loca mi konmaya karar verildi oralara  :alala:
senin için özel olarak makete şimdi baktım ,resimlerede baktım .aralarında hiç bir fark yok . locaların bitimiyle, dönemeçlerin iz düşümüne dikkatli bakarsan ,bir fark olmadığını görebilirsin değerli kardeşim . :)

Çevrimdışı pascal_21

Ahmet abi ugrasmissin saolasin, faruk kardesim sana da teşekkürler. Aklima takılmıştı proje mi değişti diye..öğrenmiş oldum  :ok:

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet abi ugrasmissin saolasin, faruk kardesim sana da teşekkürler. Aklima takılmıştı proje mi değişti diye..öğrenmiş oldum  :ok:
sen de sağol değerli kardeşim. :)

Çevrimdışı Çağrı

sen buna stad demişsin ama bu bildiğin starbucks :D

Hani cinslik olsun diye söylemiyorum stadları gerçekten tek kelimeyle rezalet. Bize böyle bir şey yapılacağı duyurulsa kaos çıkardı.

Ben eski stadımızı bu stada tercih ederdim böyle yapacaklarsa yeni stad yapmanın ne anlamı var ki? Avni Aker bu yeni staddan çok daha güzel.

Çok yazık Trabzon adına.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı bjk_mabet

ne bir okul bitirmeek
ne de bir kızı sevmeek
en büyük hayalim vaar
@bjk_mabet ile dewe erol'u görmeek  :evillol: :kop:
cumartesi pazar ankaradayım görüşelim:)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı doctore

haber portalı on numara beş yıldız.  :claps: :claps: awwwsımmm awwwsımm inkredibly awwsımm  :sevinc yapanların ellerine sağlık...
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı mehmetcan1903

Çevrimdışı Kadir Akdağ

Konu Dışı : Haber Sitesi için önerim.. URL uzantılarında siteadı.com/haber-başlığı-haberİD.html veya haberDATE.html olursa ileride haberlerin çakışmaması için iyi olur HaberİD en mantıklısı

Çevrimdışı bjk_mabet

tamam abim anlaştık  :tabe:
özelden telini yaz vaktım olursa geldiğimde ankarada ki tüm arkaşlarla buluşmak isterim

Çevrimdışı mehmetcan1903

özelden telini yaz vaktım olursa geldiğimde ankarada ki tüm arkaşlarla buluşmak isterim

gönderdim abi geldiğinde inşallah görüşmek üzere  :tabe:

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı bjk_mabet

Wcler cok guzel olmus...
bu gece orada olsaydım seni 27,70 kapalının en üstüne cıkarırdım gece harika görünyor:)

Çevrimdışı TØLGA

Wcler cok guzel olmus...
foto yasakmı?? Göremiyormuyuz  :)
Mabetin attıklarını görmüstük gerçi
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı siyah-1903

site çok güzel olmuş.. hayırlı uğurlu olsun
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

Şuna bak yaa :)

Ben ikinci kattan altım kombineyi ama yükseklik korkumu hesaba katmadım biraz fazla aksiyonlu olacak benim için  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Şimdi baktım da derbide gol sevincinde ikinci kattan düşen baya insan olur  :iblush:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

ysariusta

• Ziyaretçi

bu gece orada olsaydım seni 27,70 kapalının en üstüne cıkarırdım gece harika görünyor:)
iyi oldu hatırlattığın; sanırım bir tek beni unutuyorsun @bjk_mabet

Çevrimdışı bjk_mabet

Şimdi baktım da derbide gol sevincinde ikinci kattan düşen baya insan olur  :iblush:
bknz: dün ben :D

Çevrimdışı Karabay

bende geliyimmi :)

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Ben ikinci kattan altım kombineyi ama yükseklik korkumu hesaba katmadım biraz fazla aksiyonlu olacak benim için  :biggrinking:
En iyisini yapmışsın @Çağrı abi :) Bende üst katlara geçicem Mayıs 2016 itibariyle inşallah :)

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Çağrı

En iyisini yapmışsın @Çağrı abi :) Bende üst katlara geçicem Mayıs 2016 itibariyle inşallah :)

Konuşuruz beraber alırız @anilt şimdilik bir başlangıç olsun bir de düşmeyelim yeter  :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli