Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6405287 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Çağrı

Hhahahaha hiç bakmamıştım bu localar ne böyle  :kop: :kop: :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

abi birde swarovski 70 milyon veriyolarmış stadyum sponsorluğuna galiba
gelmişler bizim vodafone ile yaptığımız antlaşmayı küçümsüyolar çok komikler ya  :evillol: :evillol:
günde 3 doz alıyorum eğlenmek için çok zevkli oluyor  :biggrinking:
Bugün Bende takıldım Birazda Hamsiler Bomba @Tolga :evillol:
Adamın biri Bizim Vodafone ile yaptığımız anlaşma için Duşuk Fiyata anlaşmışlar dio , Bi tanesi de Bjkmin değer bu kadar daha fazla etmez dio :akuma:  Islak odunla dalasım geldi yeminle :bandit: Bunlar Bu Apartman Arenayı nasıl begeniyolar la , bide Gelmiş Vodafone Arenayı Eleştiriolar At Kafaları :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Oktay

Ben Trabzon'un stadını beğeniyorum ayrı bir güzelliği var

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 22 Aralık 2014, 19:16:18
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Hhahahaha hiç bakmamıştım bu localar ne böyle  :kop: :kop: :kop: :kop:
sen buna stad demişsin ama bu bildiğin starbucks :D

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ahmet türker

Latife yaptım abi Sağlığın sıhhatin yerindeyse mesele yok abi  :ok:
eyvallah kıymetli kardeşim. :)

Çevrimdışı bjk_mabet

@Geovani çok sagolasin havada yakaladın valla yoksa alt tribünden toplayacaklardi beni :biggrinking: :ok:

Çevrimiçi Necmi

sen buna stad demişsin ama bu bildiğin starbucks :D
Burda bizim ne kadar şanslı olduğumuz ortaya çıkıyor kendi stadımızı kendi istediğimiz şekilde yapıyoruz. birileri bir şey yapıp bize mecburen beğenme zorunluluğu getirmiyor. Adamlar ne yapsın isterlerse beğenmesinler başka bir şansları varmı birde stad bittiğinde lafda yerler

Çevrimdışı ahmet türker

beğenmeyen de olabilir ama yerin dibine batırmanın bir anlamı yok ,kendine has bir güzelliği var, sonuçta o stad da ülkemizin bir eseri .bana beğeniyormusun deseler eh işte derim. :)

Çevrimdışı Deniz

Obitas testere kirisleri cok hizli yapiyor  :ok:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Turk Telekom Gsye , Torku- Konya ya sponsor oldu kaç reklam filmi çektiler??? Kaç Defa tanıtım yaptılar???
Vodafone bizim için büyük Şans!! Türk Spor tarihinin en büyük anlaşmasını yaptık , Bu anlaşmadan her 2 tarafta Karlı Çıktı :iscrewy: Vodafone Her yerde Reklamımızı yaptı , Formalarımızı bile İngilterede tanıtarak bütün Dünyaya yaydı , Yaptığı Reklamların Haddi hesabı yok :iscrewy: Spsyal,medyada verdikleri Destek , Reklam Panolarında boy Boy Reklamlarımız Cabası :bandit: Adamlar Tek Kuruşuna dokunmadan Vodafone Kara kartal la Kulübümüze büyük bir Gelir Kapısı daha açtı!! Kendisi bu paradan Pay istemedi !! Böyle Bir Sponsor Dha Hiçbir takım bulamaz Türkiye de Açık ve Net !! Onlar Bizi benimsedi, bizde onları .... Stad Bitmeden 7-8 Reklam filmi çekti Vodadone Bizim,için !! Türk Telekom Gs ye sadece 2 Tane Reklam Filmi Çekti ! Vodafone Ceosu : Burası bizim en büyük Showroomumuz olacak , VodafoneArenayı bütün Dünyaya tanıtacağız Dedi !! Vodafone Ulaslararası bir Şirket , Dünyanın En Degerli ve En büyük 4.Şirketi!! Bütün bunları Hesap edelim ve Nasıl Bir Sponsorumuz olduğunu görelim....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı onrbrk

Alıntı
Devletin yaptığıyla bizim yaptığımız tabiki kıyaslanamaz ama bende Trabzon'un stadını beğeniyorum,eğer koltuklarını,tartan pistini..vs biraz özentili ve güzel yaparlarsa bence çok güzel stad olacak,Konya stadı da yeni ama stad içi renk uyumu ve koltukları çok vasat.

Çevrimdışı TØLGA

Ortam on numero
futbolcularda katılcakmış galiba
veliyi kıstırsana sözleşme yenileme durumları nasılmış sorabilirsen tabi  :tabe:
@Fatih
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

Turk Telekom Gsye , Torku- Konya ya sponsor oldu kaç reklam filmi çektiler??? Kaç Defa tanıtım yaptılar???
Vodafone bizim için büyük Şans.. Türk Spor tarihinin en büyük anlaşmasını yaptık , Bu anlaşmadan her 2 tarafta Karlı Çıktı :iscrewy: Vodafone Her yerde Reklamımızı yaptı , Formalarımızı bile İngilterede tanıtarak bütün Dünyaya yaydı , Yaptığı Reklamların Haddi hesabı yok :iscrewy: Spsyal,medyada verdikleri Destek , Reklam Panolarında boy Boy Reklamlarımız Cabası :bandit: Adamlar Tek Kuruşuna dokunmadan Vodafone Kara kartal la Kulübümüze büyük bir Gelir Kapısı daha açtı.. Kendisi bu paradan Pay istemedi .. Böyle Bir Sponsor Dha Hiçbir takım bulamaz Türkiye de Açık ve Net .. Onlar Bizi benimsedi, bizde onları .... Stad Bitmeden 7-8 Reklam filmi çekti Vodadone Bizim,için .. Türk Telekom Gs ye sadece 2 Tane Reklam Filmi Çekti . Vodafone Ceosu : Burası bizim en büyük Showroomumuz olacak , VodafoneArenayı bütün Dünyaya tanıtacağız Dedi .. Vodafone Ulaslararası bir Şirket , Dünyanın En Degerli ve En büyük 4.Şirketi.. Bütün bunları Hesap edelim ve Nasıl Bir Sponsorumuz olduğunu görelim....

Abi dünyanın en değerli 4. şirketi olduğuna emin misin?  :alala:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı TØLGA

haha  :kop: :kop:

Barbaros Bruce ‏@BarbarosBruce  1 dk.1 dakika önce
Stat bitmiş abi:))

buda badem bıyıkdan   :biggrinking:

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  8 sn.8 saniye önce
Vodafone Arena'da yılbaşı partisi var dediler..Bi geldik..Stat bitmiş:)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Fatih

Bu olay cok iyi olmus yaa.. Hatira amacli kagida da basiyorlar...

Çevrimdışı Oktay

Trabzonlu değilim ama 10 numara delikanlı Trabzonlu arkadaşlarım var şunuda bilinki fb ve gs dan çok Beşiktaş'ı severler statlarına gelince meseleye seninki benimki diye bakarmasak kibirli bi durum ortaya çıkar

Çevrimiçi murat

Trabzon stadı giydirmesi çok kötü.tribünleri fena olmayacak.birde buz çok şanslıyızki hergün yüzlerce foto ve bjk mabet gibi bir şansımız var.onların çektikleri resimlerde genelde çok uzaktan ve berbat oluyor.buda stada gerektiğinden fazla haksızlık yapılmasına sebep oluyor.tabi bariz bir kalite farkı olduğunu dasöylemeden geçersem stadımıza haksızlık etmiş olurum.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı TØLGA

Trabzonlu değilim ama 10 numara delikanlı Trabzonlu arkadaşlarım var şunuda bilinki fb ve gs dan çok Beşiktaş'ı severler statlarına gelince meseleye seninki benimki diye bakarmasak kibirli bi durum ortaya çıkar
abi zaten rencide edip kırmak değildi benim amacım şahsen objektif bakamıyorlar sadece herkezin stadyumu kendi taraftarına güzeldir orası ayrı  :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Fatih