Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6401829 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yakup

bu araziyi ağaoğluna ver sana başka yerde 2 tane 50 bin kişilk stat yapsın sana :evillol:

@Oktay abi zaten devletin burayı bir an önce ağaoğlu gibi birine verip 2 tane belirleyeceği adrese şampiyonalar için stadyum istemesi lazım diye düşünüyorum.

Birde metrolar genelde araplar için yapılır. (bknz. venedik venezia ) araplara satalım olmadı onlar bize stadyum yapsın  :lol:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İlk maçıma ne zaman gitmişim hatırlamıyorum

toplamda kaç maça gittim bilmiyorum.

Deplasmanda gitmediğm yer kaldı mı onu da  bilmiyorum ki buna Bursa da dahildir.

Gecen sene dahi olimpiyatta maç kaçırmamışımdır.

Bu sene kendi adıma konuşmak gerekirse hastalığım ve ameliyatım dışında kombinem olmasına rağmen çok az maça gidebildim.

Bunun en önemli sebebi tabiki mesafenin uzak oluşu ve soğuk.

Bence insanları yargılarken biraz da burdan bakmak gerekiyor.

Sonuçta arma aşkına herşeyi yapan bizlerin bir yerde stada takımı desteklemeye gidememesinin altında da haklı sebepler yattığını düşünüyorum .

Bunu eski stadda yan yana maç izleyen ve yeni stadda da kombine alan en az 20 arkadaşım adına söylüyorum .

Hepimiz aynıyız.
Söylediklerine tamamen katılıyorum. 3-4 araç değiştirip o soğukta karda kışta maç izlemek istemiyorum. Bunun bir de dönüşü var, özel aracıyla gelenler olimpiyat stadında maç çıkışında eve dönmenin ne demek olduğunu bilemezler. Sonuçta armaya aşkımız sonsuz ama birey olarak da kendimizi düşünmek zorundayız, gece 10-11 de maçtan çıkıp ertesi sabah 6 da işe gidecek insanın gece 2 de evde olmasını neredeyse her hafta kaldırması arma aşkından ötedir. Bir de buna sadece erkek gözüyle bakıyoruz ailesiyle, kız arkadaşıyla veya kadın olarak tek başına gelen veya gelmeye çalışan insanları da düşünün yorum yaparken. Sadece kendi şartlarımız içerisinde düşünüyoruz ve yargılıyoruz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

Futbolcu çıkış tüneli iyiymiş 1.30 dk ya bakın.Bu stada gri koltuk yapılır mı yahu yazıktır,günahtır. :D

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

20 gunlük değişime baktımda süper bir değişim olmuş.. Ocak sonu bitmiş olur havalar iyi olursa..

[ Son Düzenleme: 22 Aralık 2014, 16:32:14 Epkem ]

Çevrimdışı TØLGA

abilerim kardeşlerim benim görevim değil bu ama bu konuyu başka başlıkta tartışşanız da konu dağılmasa nasıl olur ??
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

NUMARALI  VE YENİ AÇIK EŞ ZAMANDA BİTER .

Çevrimdışı Sedat_BJK

tsnin forumunda paylasılmış bu resim.. bizde paylasılmışmıydı bilmiyorum..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

tsnin forumunda paylasılmış bu resim.. bizde paylasılmışmıydı bilmiyorum..
Paylaşılmıştı @Sedat_BJK abi :ok: 19Aralık Gecesine ait bu Foto
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı KUMANOVALI

aydınlıkta rakip taraftarı göreceğinden daha etkili olacağını düşünüyorum.

adamım
bence karanlık olmalı

insan göremediğinden korkar :)
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı idil

yine güzel bir haftadan iyi günleeeeerrr :D :D dün gümüşsuyu dan aşağı doğru iniyodum otobüsten stadı gördüm (1 aydır görmemiştim yakından) şokk oldum bu ne devasa bir yapı olmuş ya prekastlarla kocaman görünüyo yukardan baktığım için içeri doğru derin cehennem çukuru adeta cidden şok kere şok oldum yazmak istedim... :sevinc
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Sedat_BJK

yine güzel bir haftadan iyi günleeeeerrr :D :D dün gümüşsuyu dan aşağı doğru iniyodum otobüsten stadı gördüm (1 aydır görmemiştim yakından) şokk oldum bu ne devasa bir yapı olmuş ya prekastlarla kocaman görünüyo yukardan baktığım için içeri doğru derin cehennem çukuru adeta cidden şok kere şok oldum yazmak istedim... :sevinc
@mactaupe  Bizim cennetimiz, rakiplerin cehennemi olacak inşallah. İstanbulda yaşayan taraftar Allahın sevgili kulları gerçekten. biz uzaktan yılda 1-2 kere görebileceğiz en fazla. ben mabedimizi gördüğümde daha numaralıdan hafriyat alınıyordu. çok şanslısınız çoook.. :bawling:

Çevrimdışı SDemirsoy

Arkadaşlar stattan bağımsız Gereksiz Tartışmalara 'Bu başlık altında' girmeyiniz.. tartışacaksanız bu topic.. http://besiktasarena.com/genel-sohbet/muhabbet-cafe/

Çevrimdışı SDemirsoy

bu arada kapalı üstte çatı için demir filizler neden bırakılmıştı 5-6 bölgede onlar gereksiz değil mi ?  @ahmetx abi ??

Çevrimdışı ahmetx

adamım
bence karanlık olmalı

insan göremediğinden korkar :)
Eyvallah umumun görüşüne saygı duyarım hele ki sen de böyle düşünüyorsan. :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

bu arada kapalı üstte çatı için demir filizler neden bırakılmıştı 5-6 bölgede onlar gereksiz değil mi ?  @ahmetx abi ??
@SDemirsoy foto var mı?

Çevrimdışı idil

@mactaupe  Bizim cennetimiz, rakiplerin cehennemi olacak inşallah. İstanbulda yaşayan taraftar Allahın sevgili kulları gerçekten. biz uzaktan yılda 1-2 kere görebileceğiz en fazla. ben mabedimizi gördüğümde daha numaralıdan hafriyat alınıyordu. çok şanslısınız çoook.. :bawling:

:((( olsun sık sık gelirsiniz umarım stat açıldıktan sonra  :ok:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Altuğ

Forumumuza bağlı Haber sitemiz açılmıştır arkadaşlar.
[ Son Düzenleme: 22 Aralık 2014, 17:46:49 Altuğ ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Haber sitemiz açılmıştır arkadaşlar.
Uhhh işte bugünün en güzel haberi :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Türkay

Oo hayırlı olsun gayet güzel olmuş  :claps: :claps:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Türkay

Çevrimdışı Deniz Sezgün

Çevrimdışı Türkay

Futbolcu çıkış tüneli iyiymiş 1.30 dk ya bakın.Bu stada gri koltuk yapılır mı yahu yazıktır,günahtır. :D

Benim en çok merak ettiğim detaylardan biri de bu. Nasıl olacak acaba bizde? Soyunma odaları falan  :alala:

Çevrimdışı Anıl

Hızır gibi yetiştin @Altuğ abi biraz olsun gerginlik yatışır :eyes Çok güzel olmuş bu arada ellerinize sağlık :claps:

Çevrimdışı Sedat_BJK

hayırlı uğurlu olsun... Reklama başlayalım hemen. :)

Çevrimdışı Türkay