Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6401508 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Mert KÜLTÜR

Ayak izlerimi takip ederek beni geçemezsin..
https://twitter.com/MertKultur

Çevrimdışı TØLGA

Bu küfeki iskelesi dediklerimiz küfekiyi sütunlara tutturacak aparatlar sanırım..
tam bir bilgim yok yanlış yönlendirmiyimde
yok abi bunlar işçilerin çıkıp üstüne yüksek yerlerdeki işleri
rahat bir şekilde yapabilmesi için yanılmıyorsam  :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz Sezgün

tam bir bilgim yok yanlış yönlendirmiyimde
yok abi bunlar işçilerin çıkıp üstüne yüksek yerlerdeki işleri
rahat bir şekilde yapabilmesi için yanılmıyorsam  :)
Doğru diyorsun abi iskele o anlama geliyor ama sanki bunlar iskele değil gibi. Bizim dış cephe mekanik olarak kaplanacak yani derz kullanmak yerine askı aparatı gibi tutturulacaklar. Bende yanlış bilgi vermiş olmayayım ama bunlar iskele olamayacak kadar ince gibi gözüküyor. @bjk_mabet abimiz detay resimlerini de yakında paylaşır  :ok:

Çevrimdışı Deniz

Kufeki isleri simdiden baslarsa yetisir ama kaba insaattan ve cati montajindan zarar gormesinler?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Caner

20 günde ilerlemeyen tek şey prekast olmuş. Prekastların hızlı takıldığı zamanki performansa bakarsak şahsi kanaatim şimdiye eski açığın prekastı neredeyse bitmiş olmalıydı. Yeni açığın da altları yapıldı ama yarım yamalak kaldı. Numaralıya bile başlanabilirdi, gerçi vincin gitmesi lazım ordan ama dediğim gibi yeni açık alt ve eski açık alt üst bitmeliydi. Gerçekten profesyonel şirket dedik ki öyleler, prekastı koycak yer bulamadılar dedik, inşaatın genel gidişatı onları yavaşlattı dedik.. Ama şu şartlarda daha hızlı olunabilirdi. Bence başımızı biraz ağrıtıcak prekast işi. Dün mabet abinin dediği gibi marta sarkarsa bence hiçiç açıcı değil.

Çevrimdışı Afyon Kartalı

Merhaba arkadaşlar küfeki iskeleleri gelmiş hayırlı olsun....

Bildiğim kadarı ile küfeki kaplamasını BArshan Madencilik yapacak idi. Sitelerinde 4 ürün çeşidi var.. Bizimkisi hangisi acaba...
1- Honlu (Silimli)
2- Taraklı
3- Çekiçleme
4- Eskitme

TURSAN

Çevrimdışı TØLGA

Doğru diyorsun abi iskele o anlama geliyor ama sanki bunlar iskele değil gibi. Bizim dış cephe mekanik olarak kaplanacak yani derz kullanmak yerine askı aparatı gibi tutturulacaklar. Bende yanlış bilgi vermiş olmayayım ama bunlar iskele olamayacak kadar ince gibi gözüküyor. @bjk_mabet abimiz detay resimlerini de yakında paylaşır  :ok:
forumda benden büyük birisi bana abi dediğine göre yaşımızı düzeltmenin zamanı gelmiş demektir  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz Sezgün

forumda benden büyük birisi bana abi dediğine göre yaşımızı düzeltmenin zamanı gelmiş demektir  :evillol: :evillol:
Yok yaşını biliyorum Tolga merak etme hergün takipteyiz  :eyes Konuşurken çok kullandığım için dikkat etmemişim. 5 yaşdan birşey olmaz  :ok:

Çevrimdışı Geovani

Başkan 42 bini bile fazla yapmış diyorum dünkü maçta tribünleri görünce...Kii kapasite konusunda çok hassastım BÜYÜK BEŞİKTAŞın en az 50 binlik olmalıydı stadı..Hani kötü gün taraftarıydık,takım ligin en iyi futbol oynayan takımı her kulvarda lider bu mudur yani...Gerçekten üzüldüm...Bu forumu okuyan üye olan olmayan arkadaşlar bu takım desteği en çok bu sene hak ediyor...Stad yapıyoruz.mali yapıyı düzeltmeye çalışıyoruz,rakip takımların hakemler tarafından itelenmesi bizim çekilmemize rağmen bu onurlu çocuklar savaşıyor...Protesto için haklı nedenleriniz vardır belki ama en azından bu sene erteleyin bunu...

@Yakup sapasağlamım çok şükür kardeşim  :D sen iste omuzumda izleteyim  :D
3.golde @bjk_mabet i havada yakaladım  :D en son hatırladdığım sivas halayı çekiyordum  :) :)
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Deniz

Prekast isleri cati kolonlari takilana kadar bitirilmek zorunda.yoksa isler gecikir.ikisi es zamanli biterse sikinti yok..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Merhaba arkadaşlar küfeki iskeleleri gelmiş hayırlı olsun....

Bildiğim kadarı ile küfeki kaplamasını BArshan Madencilik yapacak idi. Sitelerinde 4 ürün çeşidi var.. Bizimkisi hangisi acaba...
1- Honlu (Silimli)
2- Taraklı
3- Çekiçleme
4- Eskitme
honlu olsun,kir tutmaz ve hem daha uucuzdur işçilik olmadığı için

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Başkan 42 bini bile fazla yapmış diyorum dünkü maçta tribünleri görünce...Kii kapasite konusunda çok hassastım BÜYÜK BEŞİKTAŞın en az 50 binlik olmalıydı stadı..Hani kötü gün taraftarıydık,takım ligin en iyi futbol oynayan takımı her kulvarda lider bu mudur yani...Gerçekten üzüldüm...Bu forumu okuyan üye olan olmayan arkadaşlar bu takım desteği en çok bu sene hak ediyor...Stad yapıyoruz.mali yapıyı düzeltmeye çalışıyoruz,rakip takımların hakemler tarafından itelenmesi bizim çekilmemize rağmen bu onurlu çocuklar savaşıyor...Protesto için haklı nedenleriniz vardır belki ama en azından bu sene erteleyin bunu...

@Yakup sapasağlamım çok şükür kardeşim  :D sen iste omuzumda izleteyim  :D
3.golde @bjk_mabet i havada yakaladım  :D en son hatırladdığım sivas halayı çekiyordum  :) :)
:claps: :claps: +1903 :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı BRK

O koskoca vinci orda bos bos yattigini gorunce ben :  :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :alala: :alala: :alala: :alala: :alala:

Çevrimdışı FARUK

foto @ZEKI  abiden paletli en tepedeki düz prekastlarda çalışıyor sanırım

Çevrimdışı cagdas44

Kufeki isleri simdiden baslarsa yetisir ama kaba insaattan ve cati montajindan zarar gormesinler?

Ona göre planlama yapılmıştır, Kapalı'dan başlayacaklar muhtemelen ki çatı çalışmasında muhtemelen sadece yeni ve eski açık arkasında vinç bulundurma şansımız olacağından ona göre bir planlama çıkarakcaklardır

Çevrimdışı ahmetx

umarım tribün aydınlatması Grand stade bordeaux gibi olur.Türkiyede tribün aydınlatması çok zayıf oluyor.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

İlk maçıma ne zaman gitmişim hatırlamıyorum

toplamda kaç maça gittim bilmiyorum.

Deplasmanda gitmediğm yer kaldı mı onu da  bilmiyorum ki buna Bursa da dahildir.

Gecen sene dahi olimpiyatta maç kaçırmamışımdır.

Bu sene kendi adıma konuşmak gerekirse hastalığım ve ameliyatım dışında kombinem olmasına rağmen çok az maça gidebildim.

Bunun en önemli sebebi tabiki mesafenin uzak oluşu ve soğuk.

Bence insanları yargılarken biraz da burdan bakmak gerekiyor.

Sonuçta arma aşkına herşeyi yapan bizlerin bir yerde stada takımı desteklemeye gidememesinin altında da haklı sebepler yattığını düşünüyorum .

Bunu eski stadda yan yana maç izleyen ve yeni stadda da kombine alan en az 20 arkadaşım adına söylüyorum .

Hepimiz aynıyız.

Çevrimdışı Anıl

umarım tribün aydınlatması Grand stade bordeaux gibi olur.Türkiyede tribün aydınlatması çok zayıf oluyor.

Tribünün çok aydınlık olması bence iyi değil Ahmet abi, çünkü karanlık ortam futbolcunun üstüne daha çok gelir ve o karanlıktan çok yüksek ses çıkıyorsa daha da çok gelir :D

Çevrimdışı ahmetx

Tribünün çok aydınlık olması bence iyi değil Ahmet abi, çünkü karanlık ortam futbolcunun üstüne daha çok gelir ve o karanlıktan çok yüksek ses çıkıyorsa daha da çok gelir :D
Yok daha neler,tt arena tribünleri kapkaranlık ve hiç de öyle değil.

Çevrimdışı Afyon Kartalı

Valla gördükçe canım sıkılıyor... Bu yeni açığın alt katındaki prekastları neden takılmıyor... Orda iş kaldımıki...
TURSAN

Çevrimdışı Anıl

Yok daha neler,tt arena tribünleri kapkaranlık ve hiç de öyle değil.

Çok ses çıkaran dedim Ahmet abi, Galatasaray taraftarı ne :evillol: Ayrıca ben TT Arena'da hakemlerin çok rahat baskı altına alınabildiğini düşünüyorum.

Çevrimdışı Yakup

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı ahmetx

Çok ses çıkaran dedim Ahmet abi, Galatasaray taraftarı ne :evillol: Ayrıca ben TT Arena'da hakemlerin çok rahat baskı altına alınabildiğini düşünüyorum.
aydınlıkta rakip taraftarı göreceğinden daha etkili olacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı Oktay

böyle bakın birde  :ebebe: :ebebe: :ebebe:
bu araziyi ağaoğluna ver sana başka yerde 2 tane 50 bin kişilk stat yapsın sana :evillol:

Çevrimdışı siyah-1903

Valla gördükçe canım sıkılıyor... Bu yeni açığın alt katındaki prekastları neden takılmıyor... Orda iş kaldımıki...

@Afyon Kartalı
stadın herhangi bir yerinde üst kat kirişlerin yapılmadığı bir yerde alt kata prekast konulmuşluğu yok ki zaten.. o da o sebepten takılmıyor
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"