Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6401554 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

sinan engin simdiye kadar hep iyimser konustugu stad hakkinda, cok iyi gidiyor, inanilmaz bir calisma var, gelecek sezon kesinlikle Besiktas yeni stadda oynacak falan laflar ederken, dün enteresan bir sekilde stadin yeni sezona yetismesi imkansiz oldugunu söyleryerek, konuyu hemen kapatti :alala:
adam derin mafyanın beşiktaştan sorumlu tv sözcüsü,vardır bir hedefi  :bandit:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

oda olur ama aklımdan geçen o değildi  suanki hali yeter o hatta catı orneği verdiğimiz bir stad vardı dıs cepheside bizim kolonlara benziyen guney amerikdaki stad o mesela herseyiyle oval ama o kadarı fazla :))
anladım  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı WarrChief

arkadaş burası İSTANBUL  stat hertarafı kapalı takım muhteşem bir hava yakalamış  ve tribünlere bakıyosun 9-10 bin kişi anca var ... kimse kusura bakmasında bahane bahane üstüne  ama ben yemiyorum ...

kucuk bir konu dısı

hocam zaten o iki seozn onceki gs macları olsun avrupa macları olsun full doluyordu nerdeyse tribünler hiç arastırdınmı neden oyle olupta simdi boyle oldugunu
ben bunun uzerine baya kafa yordum ve dedimki

o donemde simdide stada gidenlerin bir cogunlugu civar kentlerden yani canakkale izmit kırklareli zonguldak vs vs oralardan :)) nerden bunu cıkarıyoruma gelirsek maç oncesi yorumlar alındıgı bircok program vardır izlersiniz hep sorulara cevaplar genellemeyelim ama civarlardan gelen taraftarlarımızdır hiç inanmadıgımız anketlerde bile besiktas semtinde bizden fazla gsli fenerli var:)) istanbul geneklinde hele dahada dusuguz:)) bana sorarsanız temeli burda yatıyor :ok:

hatta sununla pekistirelim

istanbulda istanbullu kaç kişi var??:)) türkiye geneline yayıoldıgımızda besiktaslı heryerdedir ama sayısı her zaman azdır yani?:))
[ Son Düzenleme: 22 Aralık 2014, 13:17:43 WarrChief ]

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı FARUK

yeniinönü fotosunda şahane görünüyor stat kaba bitiyor  :by2:

Çevrimdışı TØLGA

az kaldı inş. kafamda deli sorular başkan kaba bitincede kurban kesermi acaba   :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı If Else

02 Aralık - 22 Aralık 20 Günlük Genel Değişim (via @yeniinonustadi)

Vodafone Arena İnşaatı Değişimi "gif"leri : http://besiktasarena.com/index.php?topic=890.0
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı FARUK

az kaldı inş. kafamda deli sorular başkan kaba bitincede kurban kesermi acaba   :biggrinking:

çime başlayınca keseriz inş.  :evillol:

Çevrimdışı WarrChief

ahmet hoca gibi konusucam
acık konusayım subat sonu mart ortasında biticek bir prekast operasyonu varken bence gec bitse bile sorun teskil etmicektir
zaten en buyuk engel onunla beraber koltuklar cim ve catının ortusudur bunlar tek baslarına 2-3 ay alıyorlar yani kasmamıza gerek yok hallolurlarr
[ Son Düzenleme: 22 Aralık 2014, 13:30:48 WarrChief ]

Çevrimdışı dropoon

herkese günaydın, yeniinönü fotosu muhteşem özellikle stadı giriş yolu çok iyi duruyor. benim bi sorum olucak. stad bittikten sonra gerekli kontroler yapıldıktan sonra vs. saha kenarı yarıklarından kamera açısına giren yada eski açıktaki üst yarıklardan bi kaçını kapatma imkanı olurmu. yani buyrun bakın ruhsata göre yaptık onaylayın sonra ufak rütuşlar  :icool:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yeniinönü :bandit:
Yeni İnonu Fotosuna göre bugün Paletli Vinç 1 Tane bile Prekast takmamış :s20: :s20:
Sabah Yasaklı Link[/member] nin fotolara baktım , Şimdide Yeni inonu fotosuna , Henüz Hiç Prekast takmamış bugün :s20: :s20:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serjo

02 Aralık - 22 Aralık 20 Günlük Genel Değişim (via @yeniinonustadi)

Vodafone Arena İnşaatı Değişimi "gif"leri : http://besiktasarena.com/index.php?topic=890.0

Obitaş ne çalışmış be  :claps:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı TØLGA

çime başlayınca keseriz inş.  :evillol:
o toprağı kurban kanıyla sularlar  :)
birşey soracam şimdi bizim stadyumda tüm saha hibrit çimmi olacak
saha dışında kalan yerler farklımı olacak bizde tartan pist flen yok her yer hibrit olur heralde  :alala:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

herkese günaydın, yeniinönü fotosu muhteşem özellikle stadı giriş yolu çok iyi duruyor. benim bi sorum olucak. stad bittikten sonra gerekli kontroler yapıldıktan sonra vs. saha kenarı yarıklarından kamera açısına giren yada eski açıktaki üst yarıklardan bi kaçını kapatma imkanı olurmu. yani buyrun bakın ruhsata göre yaptık onaylayın sonra ufak rütuşlar  :icool:

Giriş gerçekten kuyu gibi kalmış.

Çevrimdışı FARUK

ahmet hoca gibi konusucam
acık konusayım subat sonu mart ortasında biticek bir prekast operasyonu varken bence gec bitse bile sorun teskil etmicektir
zaten en buyuk engel onunla beraber koltuklar cim ve catının ortusudur bunlar tek baslarına 2-3 ay alıyorlar yani kasmamıza gerek yok hallolurlarr

yok :)  tarihle bir sorunum yok benim en başından bu yana gün atlamadan takip ediyorum koca bir anı oluştu hem stat inşaatı ile hemde forumdaki arkadaşlarımız ile

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı FARUK

o toprağı kurban kanıyla sularlar  :)
birşey soracam şimdi bizim stadyumda tüm saha hibrit çimmi olacak
saha dışında kalan yerler farklımı olacak bizde tartan pist flen yok her yer hibrit olur heralde  :alala:

tartan olmayacak her yer yeşil olacak diye hatırlıyorum
saha çizgisi dışında kalan yerler belki tamamen suni çim olur sormak lazım mabet e

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı TØLGA

bjk_mabet ‏@bjk_mabet  51 sn.51 saniye önce
Dış cephe küfeki taşı kaplaması için iskeleler geldi.kapla işi yılbaşından sonra başlıyacak .
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

adam derin mafyanın beşiktaştan sorumlu tv sözcüsü,vardır bir hedefi  :bandit:

Kaba bittikten sonra kim ne derse desin. Ne zamana yetişirse yetişsin. Prekastlar takıldıktan sonra çatıda olmasa koltukları takar oynarız deme kozu elimizde oluyor az buz bir şey değil, bu kadar sıkıntıdan sonra değeri dahada belirir.

Çevrimdışı ahmetx

Dış cephe küfeki taşı kaplaması için iskeleler geldi.kapla işi yılbaşından sonra başlıyacak .
süper,küfekiler ağustos sonu,eylül başına yetişecek demektir.

Çevrimdışı WarrChief

eveet bu resimdende ortaya cıktıgı gibi bir asansor vari birseyler olacak gibime geldi hidroliklere cok uygun sanki bu iskeleler:)) belkide fazla hayal kurdum:D

Çevrimdışı Deniz

13.000 kombine satmışsin stada bakiyorsun yarisi bos hem de bu takim lider olmasina ragmen!kombineli adam bile maca gelmiyor bu nasil is cozemedim.

Basaksehir uzak olabilir,soguk olabilir ama pazar gunu maca gidip takimi desteklemekten daha onemli ne olabilir?

100.000 passo satilmis 70 bini istanbulda ,maca gelen 7000 kisi yok.demek ki Besiktasin yagmur camur demeden butun maclarina giden,e bilet olmadan once kiytirik anadolu macinda bile olimpiyatta 30-35 bin kisi dolduran taraftari hala boykot ediyor.anlasildi ki onlarsiz Besiktasin bir kanadi kirik olmuyor yurumuyor.

Bu is artik bir sekilde cozulmeli.boykot falan bitirilmeli.surda takim lider 7000 kisi taraftar bulamiyorsa herkes sucu ona buna atmadan şapkayi onune koyup dusunmeli.yonetimle taraftar gruplari gerekiyorsa passo yetkilileri gorusup bu isi bir an once halletmeliler.yoksa yeni stada gecince de bu manzaralarla karsilasacaz.belki derbilerde dolduracaz ama diger maclarda yine yari yariya oynayacaz.bu stad icin bunca emek bunca masraf edildi,bunca çile çekildi.yeni stada geçilene kadar bu is cozulecek Besiktas yine eskidi gibi iddiasi bile olmayan maclari full oynayacak,baska yolu yok.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

küfekilerle beraber dış görüntüyü de takipe alacağız artık :D