Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6400564 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı demir_kArtAl

"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı kral_bjk

bjk mabet bu gelen harfiyat ne için çakıltaşı gibi olan

Çevrimdışı ALI RIZA

bjk mabet bu gelen harfiyat ne için çakıltaşı gibi olan
Saha içindeki prekast vinç batıyormuş çamurdan dolayı dengesiz oluyormuş onun için rahat harekat etmesi için serilecek  :ok: @kral_bjk

Çevrimdışı Ekrem

Çevrimdışı ALI RIZA

Ellerine sağlık @Ekrem süper fotolar güzel oluyor gece gece bakma  :ok: Stat canlı görmek farz olmuş sanki  :bandit: muazzam ötesi bir stat dış stunlar harika duruyor  :sevinc

Çevrimdışı Deniz

Ellerine sağlık @Ekrem süper fotolar güzel oluyor gece gece bakma  :ok: Stat canlı görmek farz olmuş sanki  :bandit: muazzam ötesi bir stat dış stunlar harika duruyor  :sevinc
sana şunun garantisini veriyorum tepeden stada indiğim anda gözlerime inanamadım "hadi lan" dedim.Oradaki inşaat muazzam derecede büyük fotolarla aylardır bizi kandırmışlar  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ekrem

aynen @ALI RIZA canlı görmen lazım gerçekten insan kendinden geçiyor :) bende sütunlara bakınca bayılıyorum harika duruyor

Çevrimdışı Deniz

Çatının ağırlıkları özellikle taşıyıcı kolonlara mı bindirilecek yoksa genel olarak mı dağıtılacak ?  :alala:

Çevrimdışı toedeyou

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Çatının ağırlıkları özellikle taşıyıcı kolonlara mı bindirilecek yoksa genel olarak mı dağıtılacak ?  :alala:
işaretlediğin gibi galiba deniz diğerlerine süs kolonları diyorlar ben ordan bunu çıkarmıştım  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

işaretlediğin gibi galiba deniz diğerlerine süs kolonları diyorlar ben ordan bunu çıkarmıştım  :biggrinking:
Çatının kolonları da acaba bunlara göre mi ayarlanacak yoksa rastgele mi yerleştirilecek onu merak ettim  :)