Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6400129 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk_mabet

Bu Obitaşta kabak tadı verdi. Yazmayayım diyorum ama, 9 ay oldu bir tribünü bitiremediler. Sıkıntıdan yeni açığın resimlerine bakmaz olduk.
sıkılacak bi durum yok diğer tribünlerden yavaş gitmesinin nedeni hem imalat olarak zorlu bi imalatı var iki tane rampa inşa ediyorlar hem kolon ve kiriş sayısı fazla olan bir bölge birde m2 olarak alanı en büyük yer yine orası ama obitaş gayet hızlı ve hırslı şekilde çalışmaya devam ediyor... :ok:
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet abi , Numaralı eski açık birleşimi Bu Ay sonuna kadar 2.ci kat Loca seviyesine gelirim??
Plan Ne :alala:
gelmesi için çalışılıyor yılbaşına o şekilde girmek isteniyor zaten...

Çevrimdışı sağduyu

sıkılacak bi durum yok diğer tribünlerden yavaş gitmesinin nedeni hem imalat olarak zorlu bi imalatı var iki tane rampa inşa ediyorlar hem kolon ve kiriş sayısı fazla olan bir bölge birde m2 olarak alanı en büyük yer yine orası ama obitaş gayet hızlı ve hırslı şekilde çalışmaya devam ediyor... :ok:
Aman çalışsınlar. Mutlu oluruz, derdimiz belli...
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu Obitaş yavaş diyenler neye istinaden yavaş diyor anlam veremiyorum :alala: :alala:
Stad inşaatının %43 nün Yeni Açık olduğunu hatırlatırım tekrardan :iscrewy: Haksızmıyım @bjk_mabet abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı bjk_mabet

Merhaba  :hosgeldin  :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:
merhaba @ilhan abi yine bir maç  dönüşü galibiyetin gururunu yaşıyoruz:)
bu arada vaktim olmayacak büyük ihtimal ama cumartesi ankaradayım hayırlı bir iş için kendi adıma :)

Çevrimdışı bjk_mabet

Aman çalışsınlar. Mutlu oluruz, derdimiz belli...
evet hepimizin tek istediği sağda solda misafir gibi futbol oynamaktan ve izlemekten yorulduk artık evimize dönme vaktı...

Ekrem gelsede fotolari senlendirse bizi 3 gol attik 3 de kiris kaliplansa 1 testerede betonlanmis olsa ne guzel giderdi gunun ozeti olurdu
Fotolar gelmek üzereymiş @toedeyou abi

Çevrimdışı Caner

evet hepimizin tek istediği sağda solda misafir gibi futbol oynamaktan ve izlemekten yorulduk artık evimize dönme vaktı...

@bjk_mabet  Abi sana ne zaman olur sorusu sormak hiç istemiyorum ama tek merak ettiğim bu prekastlar da ocak sonu biter mi yoksa fazladan bekleyecek miyiz onu da? Daha çok prekastlanacak alan var koca numaralı yeni açık üst 1 ayda bitmez gibi sanki. Yoksa esas tempoları bu değil mi

Çevrimdışı Tolga

@bjk_mabet abi sana klasik soruyu soracağım stadın yeni sezonun ilk maçına yetişme ihtimali yüzdeye vurursak sence ne kadardır :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

@bjk_mabet abi sana klasik soruyu soracağım stadın yeni sezonun ilk maçına yetişme ihtimali yüzdeye vurursak sence ne kadardır :)
%95 Hazır demişti daha once :bandit:

Çevrimdışı sağduyu

Maç oynanır duruma gelir de, tüm faciliteler yetişir mi meçhul. Özellikle yeni açıktakiler :D
.

Çevrimdışı Efe

gelmesi için çalışılıyor yılbaşına o şekilde girmek isteniyor zaten...

biliyordum  :You_Rock_Emoticon:  :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet  Abi sana ne zaman olur sorusu sormak hiç istemiyorum ama tek merak ettiğim bu prekastlar da ocak sonu biter mi yoksa fazladan bekleyecek miyiz onu da? Daha çok prekastlanacak alan var koca numaralı yeni açık üst 1 ayda bitmez gibi sanki. Yoksa esas tempoları bu değil mi
prekastların bitmesi için testere kirişlerin bitmesi lazım onlar biter bitmez olur .1 ayda olması zor ama 2 ayda yani şubat sonu yada mart 15 gibi epey bi kısmı bitmiş olur...
bitmesi lazım ki çatıyı yapalım bi yandan...

Çevrimdışı bjk_mabet

%95 yetişicek ama tüm kış kar yağıp yağmur yağıp bizi durdurmaz ise...

Çevrimdışı Anıl

Daha önce de söylemiştim ama yok denmişti. Şimdi daha net bir açıdan yakaladım. Sol baştan 2. çatı kolonu yamuk değil mi ya :alala:

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet  abi  ayaklarınıza sağlık yine liderliği alıp geldiniz  :sevinc :sevinc :sevinc bu arada numaralı arka yol çalışması ne zaman başlar abi  :D
tuneli bitti bile sadece köşe rampa kaldı ama orada çalışma için saha içine serilecek hafriyatın gelmesi bekleniyor ki kısım kısım geliyor saha içersine.

Çevrimdışı bjk_mabet

Daha önce de söylemiştim ama yok denmişti. Şimdi daha net bir açıdan yakaladım. Sol baştan 2. çatı kolonu yamuk değil mi ya :alala:
hepsi gönyesine getirilecek merak etme @anilt

Çevrimdışı sağduyu

Bu kadar sıkı kontrol edilen bi inşaat daha yoktur ha.  :claps:
.

Çevrimdışı Sedat_BJK

merhaba @ilhan abi yine bir maç  dönüşü galibiyetin gururunu yaşıyoruz:)
bu arada vaktim olmayacak büyük ihtimal ama cumartesi ankaradayım hayırlı bir iş için kendi adıma :)
Rabbim tamamina erdirsin @bjk_mabet .
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Anıl

Şuan bir sıkıntı var ama dimi abi ? Yanlış görmüyorum yani :lol: İlk takıldığından beri farkettim dert ettim kendi kendime. Neyse rahatlattın valla sağol :)

Çevrimdışı izorlu85

Selam mabet. Bu kulelere restorasyon yapılacaktır sanırım çünki yıkılacak gibi görünüyor. Eğer yapılacaksa bunu klüp mü yapacak kültür bakanlığımı?? ve yapılırsa ne zaman başlanır?? :alala: :alala: :alala:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı bjk_mabet

Selam mabet. Bu kulelere restorasyon yapılacaktır sanırım çünki yıkılacak gibi görünüyor. Eğer yapılacaksa bunu klüp mü yapacak kültür bakanlığımı?? ve yapılırsa ne zaman başlanır?? :alala: :alala: :alala:
klup yapıcak bahar ayınada yapılacak haziran gibi başlanması plan dahilinde...

Çevrimdışı bjk_mabet

Şuan bir sıkıntı var ama dimi abi ? Yanlış görmüyorum yani :lol: İlk takıldığından beri farkettim dert ettim kendi kendime. Neyse rahatlattın valla sağol :)
yok anılım bi terslik yok rahat olsun için..