Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6399381 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Çağrı

Ne kadara maloldu bilinmez ama tartışmsız Dünyanın en güzel stadı San Mames  :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

@Çağrı bursada ki atmosfer bence o kadar da iyi olmayabilir... Su acidan tribunden sonra loca geliyor... Locadan sonra da cati geliyor.. Taraftarla cati arasinda muazzam bir bosluk var... Eger akustigi en iyi sekilde yapamayacaklarsa ses cok fazla dagilir... Bu konu da pek bilgim yok fakat gordugum kadariyla tt arenadan pek farki olmayacak gibi geliyor bursa stadinin.... @bjk_mabet ve @Necmi abi daha iyi bilir...

Az loca olmasından ve bizden sonraki en ateşli seyirci olmalarından dolayı dedim @Fatih  ama haklı olabilirsin inşaat konusunda teknik bilgim kaplumbağa'nın kalp atışları kadar  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

Çatının bu geçirgenlik de olması muhtemel mi bizim de?

Not: Zenith inanılmaz bir şey inşaa ediyor paranın gözü kör olsun.
bu cikis kapalarini goren besik taraftari cildirirdi  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kadir Akdağ

Bence loca sahipleri kendileri yaptırsınlar  :kop:
evim sahane diye program vardı kanal D de o yapsın kendisi beşiktaşlı herşeyin iyisini yapıyor :)

Çevrimdışı denilanz

Daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama Kapalı ve Numaralı üst katların eğimi aynı mı? Sanki Numaralının Kapalı'ya göre eğimi daha az gibi. :alala:

ysariusta

• Ziyaretçi

Gökhan Türkmen hesabında fotoğraflar var ancak PDF uzantılı atamadım buraya :alala:

ysariusta

• Ziyaretçi

Daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama Kapalı ve Numaralı üst katların eğimi aynı mı? Sanki Numaralının Kapalı'ya göre eğimi daha az gibi. :alala:
Numaralı kapalıyla aynı, fark yok.

Çevrimdışı ALI RIZA

Gökhan Türkmen hesabında fotoğraflar var ancak PDF uzantılı atamadım buraya :alala:
sondaki uzantıyı .jpg olarak değiştirin düzelir

Çevrimdışı denilanz

@GkhnTRKMN7 hesabından alıntıdır.

Otoparktan stad dışına çıkan merdiven betona hazır #VodafoneArena #Beşiktaş

Beton dökülecek stad dış alanı -otopark üstü #VodafoneArena #Beşiktaş

Çevrimdışı demir_kArtAl

[ Son Düzenleme: 20 Aralık 2014, 14:55:20 ALI RIZA ]
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı demir_kArtAl

Yok biraderim, üsküdardan geçiyordum sadece
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Mert KÜLTÜR

Bir aydan fazla süredir sizleri takip ediyordum, artık üye olmalıyım dedim ve oldum. Merhaba herkese  :)
Ayak izlerimi takip ederek beni geçemezsin..
https://twitter.com/MertKultur

Çevrimdışı ALI RIZA

Bir aydan fazla süredir sizleri takip ediyordum, artık üye olmalıyım dedim ve oldum. Merhaba herkese  :)
:hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin :sevinc :sevinc :sevinc

Çevrimdışı ALI RIZA

Lavabo ve musluk örnekleri...
musluklardan kola mı akıyor  :kop: :kop:
musluklar kırılır hakeme atılır  :evillol: sensörlü yapılsa otomotik açılsa daha iyi olur israf ta önlenmiş olur  :kop:

Çevrimdışı bjk_mabet

musluklar kırılır hakeme atılır  :evillol: sensörlü yapılsa otomotik açılsa daha iyi olur israf ta önlenmiş olur  :kop:
gel sen hele gellll @ALI RIZA  :claps: :bandit:

Çevrimdışı bjk_mabet

:hosgeldin

Çevrimdışı ahmetx

Ne kadara maloldu bilinmez ama tartışmsız Dünyanın en güzel stadı San Mames  :)
Maliyeti 211milyon€
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:hosgeldin :hosgeldin
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı hakaydam

:hosgeldin

Çevrimdışı ahmetx

:claps:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı leucocyte

Selam arkadaşlar,

uzun süredir sizleri takip ediyorum, ben de bişiler karalarım diye üye oldum..

Ayağımızın tozuyla bir soru soralım, şu an betonlanan yer neresi acaba yeni açıkta?  :alala: