Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6398509 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Çok amatör yani taraftar gibi bakan biri olarak prekastlar bitince kaba biter benim için o yüzden ilerleyişi prekastlara göre ölçüyorum  :icool:  :kop:

@Efe kaç gün kaldı  :kop:

prekastlara göre şubat sonu çağrı  :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

En altta saklamış   :alala: ben gökyüzü görünmeyen yere gitmem   :kop: :kop:
Kimsecikler de yok orda  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

beton devam ediyor mikserler ard arda geliyor sabaha tabla betonu bitmiş olur  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 20 Aralık 2014, 01:30:52
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Herkesin fikrine saygi duyuyorum tribunler konusunda ama bence de stadin en gjzel tribunler. @Oktay abinin dedigi gibi yeni acik tribunu olacak su uzun yestere kirislerden bjr iki tanesi betknlaninca daha rahat goruruz hele prekastlar da takilinca gec karsisina izle tadinda olacak..(bence )

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Herkesin fikrine saygi duyuyorum tribunler konusunda ama bence de stadin en gjzel tribunler. @Oktay abinin dedigi gibi yeni acik tribunu olacak su uzun yestere kirislerden bjr iki tanesi betknlaninca daha rahat goruruz hele prekastlar da takilinca gec karsisina izle tadinda olacak..(bence )
şuanki haliyle bende katılıyorum buna ama malesef deplasman tribünüyle katlettiler orayı  :by2:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozeratalay

İyi geceler herkese.Şu deplasman tribününün yeni açıkta olması çok canımı sıkıyo bunun değişme ihtimali yokmu.Bide yeni açığı başkan taraftar için yaptılan tribün olarak gösterdi bu bi çelişki değilmi :D

Çevrimiçi mayguntr

Beton atılan yerde baya bi duman yükseliyo kaynağı ne acaba ?

Çevrimdışı Deniz

İyi geceler herkese.Şu deplasman tribününün yeni açıkta olması çok canımı sıkıyo bunun değişme ihtimali yokmu.Bide yeni açığı başkan taraftar için yaptılan tribün olarak gösterdi bu bi çelişki değilmi :D
Şu an durum öyle görünüyor.Gerekçe loca ve restoranın eski açıkta olmasıymış.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozeratalay

Şu an durum öyle görünüyor.Gerekçe loca ve restoranın eski açıkta olmasıymış.
Biraz saçma bi gerekçe gibi geldi bana.Zaten şu ortamda derbilerde deplasman taraftarının olması imkansız.Diğer taraftarlarda o kadar sorun teşkil etmez bence.En kötü onlarda yemek yer :D

Çevrimdışı Deniz

Biraz saçma bi gerekçe gibi geldi bana.Zaten şu ortamda derbilerde deplasman taraftarının olması imkansız.Diğer taraftarlarda o kadar sorun teşkil etmez bence.En kötü onlarda yemek yer :D
O boğaz manzarasında anca dayak yerler  :D :D .Şaka bir yana eski açık daha mantıklı ama değişecek gibi durmuyor.

Çevrimiçi Necmi

bi emekçi vibratörü sokup çıkarıyor o kadar net gördüm yani  :lol:
:alala:
başka bir sitede bu lafı etsen 15 gün ban alırdın :D @Efe
[ Son Düzenleme: 20 Aralık 2014, 03:27:24 Necmi ]

Çevrimdışı ZORBEY

Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı İrfan

Günaydın beyler işiniz gücünüz rast gelsin...  :)
We are Electric..!

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Serkan7738

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Vodafone Arena 20 Aralık 2014 Resimleri için tıklayınız.(123 Resim)

Çevrimdışı ahmet türken

Herkese Günaydın arkadaşlar. @ZEKI abi foto varmı bugün?

Çevrimdışı Serkan7738

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg124282#msg124282 date=1419062297]
Vodafone Arena 20 Aralık 2014 Resimleri için tıklayınız.(123 Resim)
[/quote]

gadaların alırım Yasaklı Link[/member]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

feda sezonunda dolmayan (derbiler hariç) tek tribün kapalı tribündü ...bu konuyu benle hiç tartışma o sezon kombinem vardı en az 15 maça gittim o sezon kombinesi olan varsa çıksın beni yalanlasın

OKTAY ABİ HAKLI

Çevrimdışı 65VAN1903

Hayırlı sabahlar. .numaralının tam ortasında bir giriş çıkış yeri yapmışlar orası futbolcuların girip çıktığı yermi birde orda tam orda bir kolon yapılıyor sanki onu anlamadım o kolon neyin nesi..