Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6394687 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
@Abdullah biz senin gibi boş oturmuyoruz maçlara gidiyoruz arada gözümüzden kaçan şeyler olabiliyor  :bandit: :bandit: :icool:

Artık nasıl yoğun bir maç programın varsa onu biz düşünelim  :evillol:

Çevrimdışı İrfan

We are Electric..!

Çevrimdışı ahmetx

En üst basamaklar prekast olmazsa çok kötü görünecek. :s20:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kaplanır oralar bir şekilde..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Emre.Guler

Arkadaşlar bir şey takıldı aklıma twitterda yazmış birisi çok mantıklı geldi

Hemen hemen her roportajında başkanımız "Stadımızı Kendi Paramız il yapıyoruz diyor"

Biz bu stadta kiracı değilmiyiz? Hangi kiracı oturduğu kiralık evi yıkıp kendi cebinden para vererek yaptırırki?

Eğer inşaat bittikten sonra hala kiracı olarak kalacaksak bu çok saçma bir maliyet olmazmı?

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

Hemen hemen her roportajında başkanımız "Stadımızı Kendi Paramız il yapıyoruz diyor"

Biz bu stadta kiracı değilmiyiz? Hangi kiracı oturduğu kiralık evi yıkıp kendi cebinden para vererek yaptırırki?

Eğer inşaat bittikten sonra hala kiracı olarak kalacaksak bu çok saçma bir maliyet olmazmı?

Ama ev sahibi yaptırmayınc akiracı evi bırakıp başka bir yere taşınabilir. Fazlaca ev mevcut bizim öyle bir şansımız yok :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Emre.Guler

Ama ev sahibi yaptırmayınc akiracı evi bırakıp başka bir yere taşınabilir. Fazlaca ev mevcut bizim öyle bir şansımız yok :)

Öyle ama bizim de

bizim olmayacak bir stad için böyle bir maddi yük altına girecek lüksümüz yok

Çevrimdışı ahmetx

kiraladık ama 2047 yılına kadar bu stad bizde. :)

Çevrimdışı İrfan

izmirdede şubem var artık diyebilirim :D :D

Abi ben senden "benden başkası faiktir tsk ii aksamlar" açıklaması bekliyodum aslında :kop:
We are Electric..!

Çevrimdışı ahmett.67

Bu parayı bizi burdan başka yere atmasınlar diye veriyoruz. Devlet stadı isterseniz biz yapalım, ama ordan çıkın diyor. :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

Öyle ama bizim de

bizim olmayacak bir stad için böyle bir maddi yük altına girecek lüksümüz yok

Lüksümüz yok haklısın.

Lakin yaptırmazsan , yaptırdığında zarar edip 2-3 yıl içinde çıkardığın miktarı yaklaşık 8 yılda bile göremeyeceksin.

Demek istediğini anlıyorum ama birileri desteklemiyorsa sen de sonunda daha fazla kazanacağını biliyorsan mecbursun yaptırmaya yoksa kendi ayağına sıkarsın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

İleriki yıllarda belki 15 yıl sonra bile olsa stadın tapusu bir şekilde alınır , bazı şeyler değiştikten sonra tabii.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ZEKI

Cok haklisin ama ev sahibi sana sunu dedi, sen cik ben burayi farkli degerlendirecegim. Sanada kazlicesmede ev buldum oraya tasin dedi. Bizde yok biz memnunuz, senin evini yenileyelim ama burda kalalim dedik. Aksi takdirde bize kazlicesme yollari gozukecekti.

Çevrimdışı FARUK

Peki neden şimdi prekast koymadılar? :alala:
Kapalı ortada olduğu gibi düz prekastlar gelecektir oraya

Hukukçu değilim ama

Bina yıkıldıktan sonra eski bina sahibi arsa sahibi olur yapılan yatırıma göre kartlar yine dağılır. Arsa sahibi burası benim çık dese bile binayı yapan binayı alıp götüremiyecegi için paranı eninde sonunda oluşan değer karı ile birlikte vermesi gerekir. (Başta buna yönelik bir sözleşme olduğunu tahmin ediyorum.)

Bir terslik durumunda devlet ile iş yaparken rayiç bedeli yapılan masrafları muhtemelen karşılamaz o ayrı konu ama Beşiktaş kulübü müteahhit olarak resmi çerçevesini bilmemekle birlikte kendi yaptığı için hak sahibi olması kaçınılmaz gibi geliyor.

Çevrimdışı Yakup

Cok haklisin ama ev sahibi sana sunu dedi, sen cik ben burayi farkli degerlendirecegim. Sanada kazlicesmede ev buldum oraya tasin dedi. Bizde yok biz memnunuz, senin evini yenileyelim ama burda kalalim dedik. Aksi takdirde bize kazlicesme yollari gozukecekti.

:claps: :claps: :claps:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Yakup

madem konu açıldı bende bizim stadyuma harcadığımız paraları herkesin duyduğu için soruyorum.

bu belediyeler nasıl stadyum yapıyor ? bütçeleri ne ki bunu karşılasınlar ? bilmediğim için soruyorum  :alala: :alala: :alala:

birde en büyük örnek olan kadir has bu stadyumu yaparak vergiden kaçmış olabilir mi? sibel can'ın okul , ibrahim tatlıses'in üst geçit yaptırması gibi.... :alala: :alala: :alala:

gençleri spora özendiriyorum falan filan işte....
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

madem konu açıldı bende bizim stadyuma harcadığımız paraları herkesin duyduğu için soruyorum.

bu belediyeler nasıl stadyum yapıyor ? bütçeleri ne ki bunu karşılasınlar ? bilmediğim için soruyorum  :alala: :alala: :alala:

birde en büyük örnek olan kadir has bu stadyumu yaparak vergiden kaçmış olabilir mi? sibel can'ın okul , ibrahim tatlıses'in üst geçit yaptırması gibi.... :alala: :alala: :alala:

gençleri spora özendiriyorum falan filan işte....
kadir hası ,eski stadın arazisini kayseri forum avm ye satıp yaptılar hatta belediye kar etti bu işten  :lol:

Çevrimdışı ali20051

@Emre.Guler

Stadın kullanım hakkı 2047'ye kadar bizde. Üstelik, 2047'deb sonra ise 49 yıllığına kiralama opsiyonu da bizde. İstersek uzatabiliyoruz. Yani; 2096 yılına kadar stad bizim. 82 yıl kullancaz bu stadı. Ki bu sürede yine bi yenileme yapılacak. Staddan senelik kazancımızı düşündüğünde, kazançlı taraf biziz.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kazlıçeşme de stat yapılsaydı halimiz nic olurdu tahmin edemiyorum abi :) Tem üzerindeki Toki stadının ulaşım sıkıntıları ortadayken oralarda telef olurduk :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Kartal Ç

hocam en üst sıraya daha son parçalar takılmadı. o parçaların üst uçları tribüne şuan takılanlardan farklı olarak dalga şeklini verecek şekilde eğimli olacak. yani biraz özel bir üretim. şuan takılanlardan farklı kalıpları olacağı için prekast firması o prekastları en son üretecektir. üretim önceliği bence normal prekastlarda.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hukukçu değilim ama

Bina yıkıldıktan sonra eski bina sahibi arsa sahibi olur yapılan yatırıma göre kartlar yine dağılır. Arsa sahibi burası benim çık dese bile binayı yapan binayı alıp götüremiyecegi için paranı eninde sonunda oluşan değer karı ile birlikte vermesi gerekir. (Başta buna yönelik bir sözleşme olduğunu tahmin ediyorum.)

Bir terslik durumunda devlet ile iş yaparken rayiç bedeli yapılan masrafları muhtemelen karşılamaz o ayrı konu ama Beşiktaş kulübü müteahhit olarak resmi çerçevesini bilmemekle birlikte kendi yaptığı için hak sahibi olması kaçınılmaz gibi geliyor.
Olaya güzel bir açıdan yaklaşmışsın dostum. Sonuçta devletin kullanımına bir stat veriyorsun kullanım hakkı önceliği sende olmakla birlikte.
Korku akıl katilidir.