Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6393841 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Bugun numarali tabla bitecek gibi gorunuyor aksama tablaya betona baslarlar dun geceden beri perdelere beton atiyorlar eski aciktaki kalan tablada bitmek uzere betonlanan tablanin uzerine hemen kolonlar dikildi cicekler vites yukseltti yine obitas testerelerde agir davraniyor insallah hizlanirlat bi kac gune
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

Kazlıçeşme de stat yapılsaydı halimiz nic olurdu tahmin edemiyorum abi :) Tem üzerindeki Toki stadının ulaşım sıkıntıları ortadayken oralarda telef olurduk :)
kazlıçeşmede yapılsaydı şahane olurdu çünkü bana yürüyerek 10 dk  :evillol: :evillol:
şaka biyana kazlıçeşme olsaydı gerçekten on numara olurdu marmaray ve avrasya tüneli bağlantısı burda deniz kenarı olmasıda ayrı bir güzel

Çevrimdışı ahmetx

Rahmetli Süleyman Sebanın bana göre bu kulübe en büyük hizmeti bu stadı 49 yıllığına kiralamasıdır.Mekanı cennet olsun.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

kazlıçeşmede yapılsaydı şahane olurdu çünkü bana yürüyerek 10 dk  :evillol: :evillol:
şaka biyana kazlıçeşme olsaydı gerçekten on numara olurdu marmaray ve avrasya tüneli bağlantısı burda deniz kenarı olmasıda ayrı bir güzel
oktay benim evimin dibi olurdu ama bana sorarsan kazlıçeşmeyi vermezdiler şu an orada büyük rant var biliyorsun  :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

Kazlıçeşme olsaydı kapasite 60 bin olacaktı,ama ben bu lokasyonda 30 bini bile tercih ederdim. :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

oktay benim evimin dibi olurdu ama bana sorarsan kazlıçeşmeyi vermezdiler şu an orada büyük rant var biliyorsun  :evillol:
Öyle bir vereceklerdi ki,bizim stadın yerine acayip ağızları sulanıyordu. :evillol:

Çevrimdışı Oktay

kazlıçeşmenin yerini hayatta vermezler muazzam paralar dönüyor orda ... 2 km kadar ilerisinde geçen yıl bir arsa satıldı yanılmıyosam 2,8 milyar türk lirası kazlı çeşmede herhalde 5 milyar türk lirası eder

Çevrimdışı Oktay

Kazlıçeşme olsaydı kapasite 60 bin olacaktı,ama ben bu lokasyonda 30 bini bile tercih ederdim. :D
ulaşım lokasyonu olarak kazlıçeşme dolmabahçeden daha pratik... merkezi olarakda dolmabahçenin eline su dökemez oda ayrı bir konu

Çevrimiçi Necmi

günaydın arkadaşlar sakatlar kervanına 6 hafta daha yazın beni :D
@SDemirsoy hayırdır gene nereni kırdın sana süzerden uzak dur diyoruz

Çevrimdışı WarrChief

kazlı cesme işi bos islerdi:D iyi oldu kurtulduk o projeden

Çevrimiçi Necmi

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg122453#msg122453 date=1418805294]
Vodafone Arena 17 Aralık 2014 Resimleri için tıklayınız.(138 Resim)
[/quote] Yasaklı Link[/member] eline sağlık

Çevrimdışı Deniz

Biz stadi yerine yapmasaydik asil rantin krali dolmabahcede olurdu  :icool: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Öyle bir vereceklerdi ki,bizim stadın yerine acayip ağızları sulanıyordu. :evillol:
bir konuşma veya bir sözleşme çıkar ortaya inanayım yok böyle bir şey en son verdik dedikleri yere belediye binası kondurdular (yeni açığın arkası) inanma bu söylemlere

Çevrimdışı Prostatic

Ne kazlıçeşmesi orayı istemek bile kulübün kültürüne aykırı semt takımıyız bunu boşuna demiyoruz kulübün tüm ruhu gücü o semtte.

ulaşım lokasyonu olarak kazlıçeşme dolmabahçeden daha pratik... merkezi olarakda dolmabahçenin eline su dökemez oda ayrı bir konu
oktay şu an kazlıçeşme de ki araziler için bütün büyük inşaat şirketleri ağzı sulanarak buralarda geziyor ağalar da buna dahil anladın sen onu :D

Ne kazlıçeşmesi orayı istemek bile kulübün kültürüne aykırı semt takımıyız bunu boşuna demiyoruz kulübün tüm ruhu gücü o semtte.
bize kayaşehirde anca arsa verirlerdi bunu kimse unutmasın benim kanım bu şekilde :ok:

Çevrimdışı Çağrı

madem konu açıldı bende bizim stadyuma harcadığımız paraları herkesin duyduğu için soruyorum.

bu belediyeler nasıl stadyum yapıyor ? bütçeleri ne ki bunu karşılasınlar ? bilmediğim için soruyorum  :alala: :alala: :alala:

birde en büyük örnek olan kadir has bu stadyumu yaparak vergiden kaçmış olabilir mi? sibel can'ın okul , ibrahim tatlıses'in üst geçit yaptırması gibi.... :alala: :alala: :alala:

gençleri spora özendiriyorum falan filan işte....

Aklın durur bütçeleri duysan hiç duyma  :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Biz stadi yerine yapmasaydik asil rantin krali dolmabahcede olurdu  :icool: :evillol:
katılıyorum kardeşim sonuna kadar doğru bir kelime mukayese etmedim zaten sadece olmayacak duaya amin demeyelim dedim :ok:

Çevrimdışı Çağrı

katılıyorum kardeşim sonuna kadar doğru bir kelime mukayese etmedim zaten  :ok:

Stadın arsa değeri 3 milyar dolar. Varın siz düşünün orada neler olur biter :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

ya necmi abi ali rıza sizden ricam bir tane amin ikonu koysak ifadelerin arasına

Stadın arsa değeri 3 milyar dolar. Varın siz düşünün orada neler olur biter :)
adı geçen lokasyonda buna yakın rakamlarda

Çevrimdışı panic13

madem konu açıldı bende bizim stadyuma harcadığımız paraları herkesin duyduğu için soruyorum.

bu belediyeler nasıl stadyum yapıyor ? bütçeleri ne ki bunu karşılasınlar ? bilmediğim için soruyorum  :alala: :alala: :alala:

birde en büyük örnek olan kadir has bu stadyumu yaparak vergiden kaçmış olabilir mi? sibel can'ın okul , ibrahim tatlıses'in üst geçit yaptırması gibi.... :alala: :alala: :alala:

gençleri spora özendiriyorum falan filan işte....

ceplerinde beş kuruş olmayı bırak, doğru düzgün hiç bir geliri olmayan ve hatta yüz milyonlarca dolar (tl değil dolar) borcu olan bazı anadolu takımları nasıl transfer yapıyor ise, bu stadları da "belediyeler" öyle yapıyor. Gerçi bir çoğunu da "GSGM" yapıyormuş. Diyenlerin yalacısıyım.

Kağıt üzerinde ise artık şehir merkezinde kalan stadların değerli arsaları kaşılığında şehir dışına stad yapılıyor (seyrantepe gibi). Örneğin Samsun'un merkezinde arasası 50 milyon dolar eden etmeyen stad karşılığında, 100 milyonluk stad yapılıyor. Kar etmeden, hayrına tabii ki! Değerini geçtim, Samsun'da (istanbul, bursa ve trabzon hariç diğer tüm anadolu şehirlerini de alaiblirsiniz) üç büyükler dışında 5000 kişiden fazla adamın maç izlediğini tarih yazmamıştır, lokasyon bizim İnönü gibi olduğu halde. Ama niyeyse "dağbaşı" demeyelim de, tenhalık sayılabilecek bir kısma stad yapılıyor. Yapılsın, yapılmasın demiyoruz da, birisi çıkıp demiyor ki "kardeşim zaten normalde 3-5 kişinin maç izlediği yeri yıkıp, daha ufak ve kompatk halde hem de daha ucuza yapmak varken bu işlere girilioyr?"

Fikret Orman'ın bazı söylemlerine ve demeçlerine kızsam da, bu ülkede bu işler maalesef böyle yürüyor. İlke, ahlak, adalet, dürüstlük, şeffaflık gibi evrensel değerlerin henüz sindirilmediği bizim gibi ülkelerde abicilik, yandaşlık, rantiye, yoldaşlık, alttan alma gibi değerler bunların önüne geçiyor. Biz ne kadar kendimizi soyutlamaya çalışsak da bu düzene olabildiğince ayak uydurmaya çalışıyoruz. Realite bunu gerektiriyor.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ahmetx

lokasyon derken trafikten bahsetmemiştim,boğaziçi ve dolmabahçe de olmasıydı.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu konuda katılmıyorum. Bir tek Marmaray var ulaşım olarak başka bir ulaşım yöntemi yok. Maç günü o Marmaray 50.000 kişiyi kaldırır mıydı ? hiç sanmıyorum. Dolmabahçe'ye ulaşım için Metro var(taksim), tramvay var(kabataş) , Metrobüs var (Zincirlikuyu), Deniz yolu var (Kabataş ve Beşiktaş), onlarca IETT hattını saymıyorum bile.

Bu da marmaray sitesinden bir alıntı :

Kazlıçeşme  istasyonunda toplam

• 2 adet gişe
• 1 Adet otomatik bilet makinesi,
• 1 Adet Akbil dolum makinesi ,
• 10 Adet yolcu bilgilendirme ekranı,
• 2 Adet yürüyen merdiven
• 8 Adet Turnike (Bu turnikelerden 2 Adedi engelli turnikesidir.)
• 1 Adet Asansör
• 2 Giriş ve çıkış kapısı bulunmaktadır.

[ Son Düzenleme: 17 Aralık 2014, 12:58:38 Oktay ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

bir konuşma veya bir sözleşme çıkar ortaya inanayım yok böyle bir şey en son verdik dedikleri yere belediye binası kondurdular (yeni açığın arkası) inanma bu söylemlere
böyle memlekette senin gibi olmak lazım,çok iyi niyetlisin  :ok: