Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6393774 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ilhan

Güvenlik nedeniyle orda çok emekçi bulunduramıyorsun belli bir eğitimden geçen az bir personel çıkabiliyor daha fazlasına eğitim verilebilirmi verilir ama sayı arttıkça riskte artar kontrol zorlaşır ve bencede gerek yok işin sonuna geldik zaten her zaman finaller yoğun ve yıpratıcı olur birde riskli bölge olunca çok daha dikkatli olmak gerekiyor böyle iyidir bir kaç hafta erken bitecek diye riski göze almak doğru değil @ilhan
Teşekkürler  :super: :super:

Çevrimdışı TØLGA

3d  gözlükler de dağıtsınlar izleyeyim  :kop:
en güzel doğa olmak konfeti sistemine geri dönmek  :evillol: :evillol:
valla en büyük beklentim acılısda bunuda yapamıyorlarsa bıraksınlar yeaaa en güzelini istiyom
En manyağını istiyorum  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ilhan

28 Kasım - 16 Aralık 18 Günlük Genel Değişim (via @yeniinonustadi)

Vodafone Arena İnşaatı Değişimi "gif"leri : http://besiktasarena.com/index.php?topic=890.0
Müthiş bi iş çıkarılmış kısa bi sürede, bunu görme imkanı sağladığın için teşekkürler If Else

Çevrimiçi Necmi

Teşekkürler  :super: :super:
@ilhan soracağım unutuyorum elin nasıl oldu iyileşmiştir artık kalıcı bir sıkıntı yoktur inşallah

Çevrimiçi Necmi

@Oktay pazar günü geliyormusun maça yoksa maçı dünyanın başka bir köşesindemi izleyeceksin :D

Çevrimdışı Oktay

@Oktay pazar günü geliyormusun maça yoksa maçı dünyanın başka bir köşesindemi izleyeceksin :D
geliyorum abi yine aynı yerden aldım

Çevrimdışı Efe

Stadyum  acılısında bunlar gibi görsel şov bekliyorum  :biggrinking:

anıtlar kurulu lazerler dolmabahçe sarayına geliyor diye yaptırmaz :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı If Else

Müthiş bi iş çıkarılmış kısa bi sürede, bunu görme imkanı sağladığın için teşekkürler If Else

Ne demek abi  :D

Bence de yapılan iş çok iyi. Keşke testere kirişlerde de biraz daha hızlansalar. Neyse geç olsun güç olmasın. Artık bitişe çok yaklaştık  :evillol:
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı ahmet türken

Çevrimdışı ilhan

@ilhan soracağım unutuyorum elin nasıl oldu iyileşmiştir artık kalıcı bir sıkıntı yoktur inşallah
Teşekkürler abi, fizik tedavi alıyorum şu an. Bilek splinti ile idare ediyorum tek sıkıntı soğuklar.

Çevrimdışı Fatih

Baskasinin passolig kartiyla giris yapilabiliyor mu? Fotografa filan bakilmiyordur umarim...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı TØLGA

Baskasinin passolig kartiyla giris yapilabiliyor mu? Fotografa filan bakilmiyordur umarim...
konu dışı ama cevap veriyim
sistemde yüzünü okuttuyorsun sistem okumaz sanmıyorum  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Fatih

Oha beee o kadar ilerledi mi teknoloji Turkiye'de...  :lol: :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Anıl

Yüz okutma sistemi yok ama kartı okutunca resme bakıp öyle içeri alıyorlar @Fatih abi :)

Çevrimdışı TØLGA

:D valla istanbulda  nasıl bilmiyorum balkeste
girerken kartı tuttuk kameraya baktırdı öle girdik
ben yüzü onaylıyoda geçiriyo sandım  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi murat

ne diyorsun belediyenin kartıyla bile giriyorlar teknoloji çok gelişti çook. :D

Çevrimdışı poedr

aktar ismail ile ilgili sorulara bu başlık altında devam edeceğimizi ve cevap bulabileceğimizi düşünüyorum.

konu dışı olduğu ve silinmemesi için bu yeni başlığı açtım. hepimizin merak ettiği bu sorunun cevabını umarım bu başlık altında öğrenebiliriz.

http://besiktasarena.com/aktarin-dunyasi/aktar-ile-ilgili-problem-nedir-yonetimden-aciklama-bekliyoruz/new/#new
sınanmadığın günahın masumu değilsin

Çevrimdışı Oktay

ne diyorsun belediyenin kartıyla bile giriyorlar teknoloji çok gelişti çook. :D
sende amma abarttın işgüzarın biri ortaya bişey attı hemen sazan gibi atlama sende :evillol: :evillol:

Çevrimiçi murat

sende amma abarttın işgüzarın biri ortaya bişey attı hemen sazan gibi atlama sende :evillol: :evillol:
@CanEmre anlatmıştı galiba erkek yerine kadın mı ne girmişti.orada bir resim çıkıyor ama o resimdeki sen değilsen bile geçme durumu var.kartı okuyunca turnike açılıyor içindekinin kim olduğuna kapıdaki görevli bakıyor.insiyatife kalmış.

Çevrimiçi murat

@CanEmre = işgüzar  :evillol: :kop:

Çevrimdışı CanEmre

@CanEmre=işgüzar  :evillol: :kop:
:kop: :kop:
Valla ben gördüğümü söyledim.
ilk kontrolde ne oldu bilmem ama turnikeden geçerken önümdeki abi kartı okutunca bir abla resmi çıktı.
görevli de gördü net olarak.
Ama her görevli sessiz kalır mı bilemem? stada kadar gidip kapıdan sekmek de var...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

perde de olabilir baya uzanmış gibi fışkırtıcı arkaya :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

Valla ben gördüğümü söyledim.
ilk kontrolde ne oldu bilmem ama turnikeden geçerken önümdeki abi kartı okutunca bir abla resmi çıktı.
görevli de gördü net olarak.
Ama her görevli sessiz kalır mı bilemem? stada kadar gidip kapıdan sekmek de var...
o birşey değilde turnikede cinsiyet değişmiş olabilir teknoloji çok gelişti :evillol:

Çevrimdışı WarrChief

bu eski acıkta biliyorsunuz kulelerin yanından devam eden bir uzunca alan var bunların goruntusu suan fena:)) dolayısıyla bunlarada kaplama yapılacak dimi??