Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6392575 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

koltuk tasarımı böyle birşey olsa forumun halini düşünemiyorum  :kop:
Toplu intihar vakalarını hazır olalım böyle bir şey olursa :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Krasnodar stadı asma germe çatı başlangıç

Bu ne demek oluyor yoksa bizimkisi daha hızlı sürer mi? :)
[ Son Düzenleme: 16 Aralık 2014, 12:46:58 ALI RIZA ]
Korku akıl katilidir.

Obitaş testerelere numaralı tarafından da başlamış :tabe: :tabe: Yanlış alarm perde beton galiba :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 16 Aralık 2014, 11:30:40 Ümit Marmaris ]

Çevrimdışı ahmetx

iki fotoğraf arasında 2 ay 10 gün gibi bir süre var muhtemelen en geç 3 ayda kaldırma işlemi biter,süre olarak bizimkisi ile aynı olacaktır.
[ Son Düzenleme: 16 Aralık 2014, 12:47:15 ALI RIZA ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 16 Aralık 2014, 12:01:26
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 16 Aralık 2014, 12:02:24
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

Çevrimdışı tayfun

@tayfun  abi toplamda kaç kombine satıldı?
@ozi bayadır saymadım ama son rakamlara göre kayda dğer bir çoğalma olmamış,tahminen 13-14 civarı herhalde,çünkü satılan kombine rakamları benim rakamlardan 1 000 fazla çıkıyordu.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Aslina bakarsaniz bu yil icin daha fazla kombine satilmasin. Gelecek yilda sicak para lazim. Hemde daha pahali olacak daha fazla gelir gelecek.. :evillol:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı demir_kArtAl

Abi anlattım ya bir atama durumum falan var; ihtimallerden biri de Beykozda. İstemem dedim, tek nedeni var, seneye iş çıkışı ŞL ligi maçlarına yetişmek.  :evillol:

valla öyle @Necmi abi, meğer stad burnumun dibindeymişte farkında değilmişim,

@Yunus ben maslaktayım biliyorsun, şl maçlarına rahat rahat yetişirim.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Oktay A.

Seda Hanıma teşekkürler  :)

valla benim bu resimden gözlemlediğim sanki obitaşın yeni açık testereleri + üst kat yatay kirişleri bitirmesiyle  çiçeklerin numaralı ve eski açık köşe de  kalan işlerin hepsi aynı anda bitecek gibi zaman+yapılan işe bakaraktan benim çıkardığım gözlem bu (yanlış anlaşılma olmasın obitaş çiçekler mevzusu değil buradaki sadece resme göre benim gözlemim) inşallah yanılmamda ikiside aynı zamanda bitirirlerde çatı için işler daha da çabuk ilerler  :sevinc :ok:
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı rubi_tobin

Herkese selam tam rahat erdim derken yine kameradan bahseden @ZEKI abi çıkageldi.

Yahu nedir şu kameranın sizden çektiği, hele koltuklar konmaya başlasın bakarız bir hal çaresine 3-5 mutlu günü çok görmeyin garibe.

@Necmi abi haklısın bir ingiliz daha düşmeliydi önüme, artık liverpoollu bakınıcaz.
@AdemG  abi gelin şurdan gidelim iyince bir kıllandım ama planı başkaymış.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı Sedat_BJK

valla benim bu resimden gözlemlediğim sanki obitaşın yeni açık testereleri + üst kat yatay kirişleri bitirmesiyle  çiçeklerin numaralı ve eski açık köşe de  kalan işlerin hepsi aynı anda bitecek gibi zaman+yapılan işe bakaraktan benim çıkardığım gözlem bu (yanlış anlaşılma olmasın obitaş çiçekler mevzusu değil buradaki sadece resme göre benim gözlemim) inşallah yanılmamda ikiside aynı zamanda bitirirlerde çatı için işler daha da çabuk ilerler  :sevinc :ok:
Catinin baslamasi icin su an hic bir engel yok ki. Aparatlarin 4 tanesi takildi, devam edilebilir. Aparatlarin tamamlandigi alanlarda da germe icin kullanilacak liftler kurulmaya baslanabilir. Kabanin tam bitmesini beklemek zaman kaybindan baska birsey degil bence..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı yash26

Catinin baslamasi icin su an hic bir engel yok ki. Aparatlarin 4 tanesi takildi, devam edilebilir. Aparatlarin tamamlandigi alanlarda da germe icin kullanilacak liftler kurulmaya baslanabilir. Kabanin tam bitmesini beklemek zaman kaybindan baska birsey degil bence..

Çok doğru kaba biterken kapalının tamamı neredeyse eski açığın tamamı ve yeni açığa aparatlar dizilmeye başlanabilir.. oralar bitene kadar numaralı kabası biter ordan devam edilir çok zaman kazanılır..

Ayrıca neden hala küfeki taşlarının döşenmeye başlanmadığını anlamış değilim kapalıda sutunlara duvarlara başlanabilirdi heralde
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı berk_bjk

Obitaş testerelere numaralı tarafından da başlamış :tabe: :tabe: Yanlış alarm perde beton galiba :biggrinking:

Başlasalar baya iyi olur çok hızlı biter

Çevrimdışı Oktay A.

ikisi de seçenekler dahilinde tabii öyle de yapılabilinir ya da bütün kabanında bitmesi beklenebilir ama mesela o takılan 4 çatı aparatı örnek içindi galiba daha onların hepsinin  gelmesi ve diğer aksamlarla birlikte çatı ekibinin tamamen alana girmesi büyük ihtimalle kabanın bitmesini müteakip olur gibi geliyor bana  :ok: :eyes
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı ali20051

Çevrimdışı serti67

bugun par gunu gıbı oldu kımse yok resım yokk akıllar caglayanda muhtamelen ınsaalh güzel haberler gelırr
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı TØLGA

eski açıkta pompa var nereye beton dökülüyo acaba çözemedim  :alala:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

bizim cati prekast takimi bittikten 2.5 ay sonra havaya kaldirilir subatta baslamalari lazim mayis basinda havaya kalkar cati ve cati kaplama islerine gecilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

eski açıkta pompa var nereye beton dökülüyo acaba çözemedim  :alala:
iceriye dokuluyor ince isler icin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı demir_kArtAl

hakiketten ya, bu küfeki işi ne oldu, niye başlamıyor onlar kapalı tarafından? @bjk_mabet  @Necmi @Efe 
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bizim cati prekast takimi bittikten 2.5 ay sonra havaya kaldirilir subatta baslamalari lazim mayis basinda havaya kalkar cati ve cati kaplama islerine gecilir
Şubatta havaya kaldırmaya başlayamazlar bence. Tüm kabanın bitmesi, prekastların döşenmesi ve çatı aparatlarının takılması lazım. Benim tahminim Nisan ayında başlayabilirler havaya  kaldırmaya ve Temmuz ayı gibi biter ve çatı kaplama işlerine geçilir.
Korku akıl katilidir.

Seda Hanıma teşekkürler  :)
Seda Hanım sağolsun foto ihtiyacımızı gideriyor ama anlamadığım bir nokta var. Foto çekmek bu kadar mı zor? Ya yamuk,eğik geliyor yada böyle garip tonlarda. Ben o binada olsam saatbaşı foto çeker koyarım. Ama yine de sağolsun.