Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6392647 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı tayfun

Not : Fotografi yukleyemedim :D 1 GururLan 1 1903 tshirtu 1 tane de hastane cıkısi yakinda dayi olacagim nasipse yeni bir Kartal daha katilacak aramiza ins.arkadaslar..Yavru Kartalimiz Mayis gibi dogacak ins.o digana kadar cati biter zemine baslanir diye dusunuyorum :)
hayırlı olsun.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Serkan7738

Bugün yeni inönüden yada Seda Hanım'dan foto gelse çok güzel olur

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Eyüp Emir

Çevrimdışı ahmetx

Krasnodar stadı asma germe çatı başlangıç
25 eylül

4 Aralık

[ Son Düzenleme: 16 Aralık 2014, 09:35:18 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı TØLGA

koltuk tasarımı böyle birşey olsa forumun halini düşünemiyorum  :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Eyüp Emir

Bu çatının Asma-Germe işlemi sona erince yani son gün havaya kalkacağı gün stada gitsek tezahürat eşliğinde kaldırsak nasıl olur  :lol:

Çevrimdışı ahmetx

Bu çatının Asma-Germe işlemi sona erince yani son gün havaya kalkacağı gün stada gitsek tezahürat eşliğinde kaldırsak nasıl olur  :lol:
iyi fikir. :ok:

Çevrimdışı iyimserure

bir günde kalkmıyor o yapılar, yavaş yavaş yukarı çekiliyor bildiğim kadarıyla yani bir kaç gün gitmek gerekebilir  :evillol:

Çevrimdışı tayfun

:director: :director: :director:

arkadaşlar 7.kategori köşelerde 3-5 satış olmuş,onun dışında kombinelerde kayda değer bir artış gözüme çarpmadı.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı kartal14

10 günde kalkıyor...

Çevrimdışı SDemirsoy

[ Son Düzenleme: 16 Aralık 2014, 10:07:22 SDemirsoy ]

Çevrimdışı Ozan E.

:director: :director: :director:

arkadaşlar 7.kategori köşelerde 3-5 satış olmuş,onun dışında kombinelerde kayda değer bir artış gözüme çarpmadı.
@tayfun  abi toplamda kaç kombine satıldı?
[ Son Düzenleme: 16 Aralık 2014, 10:27:14 ozi ]

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Atakan Uzun

Seda Hanıma teşekkürler  :)
Samet kardeşim bunun normali tokmu gözlerim kamaştı resmen :lol:

Çevrimdışı SDemirsoy

Samet kardeşim bunun normali tokmu gözlerim kamaştı resmen :lol:
valla öyle geldi abi kamaşacak hele bi bitsin :) @Atakan Uzun

Çevrimdışı Atakan Uzun

valla öyle geldi abi kamaşacak hele bi bitsin :) @Atakan Uzun
bittiği zaman cümle alemin gözü kamaşacak  :ok:

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Efe

üst testerelerde yarıyı geçtik :ok:
bu ay sonuna kadar ozelikle yeni acikta ilerme iyi duzeyde olacak testerelerde numaralidaki 9 kirisin demir iskeletleri konmus olur 5-6 taneside betonlanmis olur bana gore
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı denilanz

Çevrimdışı ahmetx

Obitaş ilk çıkış kapısını kalıplamış  :claps:

Çevrimdışı Çağrı

emekli adamdan bu kadar ,yanlız gururlan tişortlarını ben almadım rüşvet. oğlum dedi arabayı muayeneye götürürmüsün bende kartal yuvasına bir uğra dedim :lol: bundan sonra benden iş isteyenin yolu kartal yuvasından geçer. :kop:  :kop:

:You_Rock_Emoticon: :serefe:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

ysariusta

• Ziyaretçi

birazda yüzmen gerekir :D şaka bir yanada benimde evimin önünde gibi geliyor artık :tabe:
Abi anlattım ya bir atama durumum falan var; ihtimallerden biri de Beykozda. İstemem dedim, tek nedeni var, seneye iş çıkışı ŞL ligi maçlarına yetişmek.  :evillol: