Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6392986 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı CanEmre

:busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:Vay vay vay, gece gece bu ne ya  :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:
valla kuzguna yarusu güzel gözükür eyvallah ama muazzam bir stat bizi bekliyor seneye inşallah  :super: :super:  :sevinc :sevinc
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Efe

@rubi_tobin@AdemG ye bırakalım onu o ikna eder tek başına ikna edemezse artık @ZEKI  yardım eder olmadı ingiliz atarız önüne ingilizlere dayanamaz hemen güreş tutmaya başlar onlar kapalıdaki burjuvalar biz onların dilinden anlamayız  :evillol:

katılıyorum biz yanaşmayız kale arkasında  :lol: bizim dilimizden anlamazlar  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

emekli adamdan bu kadar ,yanlız gururlan tişortlarını ben almadım rüşvet. oğlum dedi arabayı muayeneye götürürmüsün bende kartal yuvasına bir uğra dedim :lol: bundan sonra benden iş isteyenin yolu kartal yuvasından geçer. :kop:  :kop:
kesene bereket @ahmet türker  abi, daha ne olsun  :claps:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Efe

valla kuzguna yarusu güzel gözükür eyvallah ama muazzam bir stat bizi bekliyor seneye inşallah  :super: :super:  :sevinc :sevinc

35-40 gün sonra bu görüntüyü göreceğiz abi ve o zaman herkes anlayacak nasıl bişey olduğunu  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

emekli adamdan bu kadar ,yanlız gururlan tişortlarını ben almadım rüşvet. oğlum dedi arabayı muayeneye götürürmüsün bende kartal yuvasına bir uğra dedim :lol: bundan sonra benden iş isteyenin yolu kartal yuvasından geçer. :kop:  :kop:
Ahmet abıcım naptın yaa bızede bıraksaydın bırazzz:)))güzel günlerde gıymek nasıp olsunnn
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ahmet türker

kesene bereket @ahmet türker  abi, daha ne olsun  :claps:
herşey beşiktaş için stad yapımına katkı ,bizimde bir demirimiz ,tuğlamız olsun değerli kardeşim. :)

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet abıcım naptın yaa bızede bıraksaydın bırazzz:)))güzel günlerde gıymek nasıp olsunnn
sağol değerli kardeşim 4 ayda anca bunları aldım. emekli maaşımı aldım mı hanıma çaktırmadan bir tane iki tane alıyorum ,stadın ince işleri çok para tutacak. :)

Çevrimdışı serti67

sağol değerli kardeşim 4 ayda anca bunları aldım. emekli maaşımı aldım mı hanıma çaktırmadan bir tane iki tane alıyorum ,stadın ince işleri çok para tutacak. :)
abı magzayı almışın esınıze çaktırmadan nası sokuyosun bunları evee bende annemde denıyım aynı taktığı:) ama evet cok tuğla lazımm statımıza
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

ahmet abi iyi iş çıkarmışsın 4 ayda formaların ve gururlan t-shirtlerinin neden bittiği anlaşıldı hepsini ahmet abi almış :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Eyüp Emir

Ahmet abi hayırlı olsun

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

ahmet abi iyi iş çıkarmışsın 4 ayda formaların ve gururlan t-shirtlerinin neden bittiği anlaşıldı hepsini ahmet abi almış :lol:
gururlan tişotlerini cocuğa aldırdım arabasının muayenesini yaptırdım ,kartal yuvasına uğramasını söyledim ,onlar zaten alıyorlar iki tişotta ben aldırdım ,dünyanın en güzel stadına katkı olsun ,değerli kardeşim. :)

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet abi hayırlı olsun
sağol değerli kardeşim ,tam kombine alacaktım ,belimden rahatsız olduğumdan ,yine alamadım alacaktım ama gidemezsem isim değişikliği olmuyor dediler .bakalım şubatta iyileşirsem  :)alacağım.

Çevrimdışı ahmet türker

abı magzayı almışın esınıze çaktırmadan nası sokuyosun bunları evee bende annemde denıyım aynı taktığı:) ama evet cok tuğla lazımm statımıza
mağazada giyeceksin şimdi kış eve girdiğinde görmezler değerli kardeşim. :)

Çevrimdışı Efe

Hatırlatmakta fayda var:

girmek için bilet bulamayacaklar haberleri yok kombine almayanlar pişman olacak :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

girmek için bilet bulamayacaklar haberleri yok kombine almayanlar pişman olacak :)
Stad bitmeye yakın eğer bir de şampiyonluk gelirse 30 bini yakalarız  :) .Çim ve küfeki kaplama parası da ordan çıkar  :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ozan E.

Stad bitmeye yakın eğer bir de şampiyonluk gelirse 30 bini yakalarız  :) .Çim ve küfeki kaplama parası da ordan çıkar  :D
şu ana kadar kaç kombine satıldı toplam? 15.000i bulduk umarım
[ Son Düzenleme: 16 Aralık 2014, 00:41:19 ozi ]

Çevrimdışı demir_kArtAl

Bence stadın çatısı ve çimi bitince kombinede biter. Kapalı gişe oynarız önümüzdeki yıl.   Önceden ataşehirden arabayla üsküdara gider, motorla stada geçerdim. Fakat bazen yol gözümde büyürdü. Şimdi stad açılsa, yürüyerek bile gidilir gibi geliyor, olimpiyat zulmünden sonra.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimiçi Necmi

Bence stadın çatısı ve çimi bitince kombinede biter. Kapalı gişe oynarız önümüzdeki yıl.   Önceden ataşehirden arabayla üsküdara gider, motorla stada geçerdim. Fakat bazen yol gözümde büyürdü. Şimdi stad açılsa, yürüyerek bile gidilir gibi geliyor, olimpiyat zulmünden sonra.
birazda yüzmen gerekir :D şaka bir yanada benimde evimin önünde gibi geliyor artık :tabe:

Çevrimdışı Efe

beton işleri bu gecelik bitti gibi numaralı tabla bakalım ne zaman bitecek eski açık tablanında kalan kısmı var bu hafta içi bunları bitirmeleri lazım artık
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 16 Aralık 2014, 03:54:33
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Bu tuglalarda benden :-) Stadimiza Feda olsun bir an önce biter ins.(Nacizane )

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 16 Aralık 2014, 03:58:24
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Not : Fotografi yukleyemedim :D 1 GururLan 1 1903 tshirtu 1 tane de hastane cıkısi yakinda dayi olacagim nasipse yeni bir Kartal daha katilacak aramiza ins.arkadaslar..Yavru Kartalimiz Mayis gibi dogacak ins.o digana kadar cati biter zemine baslanir diye dusunuyorum :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Günaydınlar  :super: demir ve beton günleriniz bol olsun  :kop: :kop:

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı yavvuzz

Arkadaşlar Günaydın ,

Herkese hayırlı işler , bol güneşler.