Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6392046 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Fikret Orman - Nazlı Ilıcak Özel Vodafone Arena Turu

Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı Efe

Dolar 2,40 euro 2,97 oldu. Stadyum inşaatı ve futbolcu maliyetlerimiz artıyor beyler  :s20: :by2:
Haydi kartalyuvalarına  :)
maalesef dolar euroda karsi dunya uzerindeki herseyle savas halindeyiz :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Kartal Ç

Dolar 2,40 euro 2,97 oldu. Stadyum inşaatı ve futbolcu maliyetlerimiz artıyor beyler  :s20: :by2:
Haydi kartalyuvalarına  :)

neyse ki başkan sponsorlukların çoğunu dolar cinsinden yaptı da gelirimizin çoğu döviz cinsinden. futbolculara da döviz ödüyoruz zaten. diğer yandan artan kur farkıy sayesinde döviz geliriyle tl cinsinden harcamalarda daha karlı oluyoruz aslında. stad açılınca akmaya başlayacak olan vodafone gelirleri ve tribün isim hakkı gelirleri de cabası.  olaya bir de böyle bakmak lazım. :bandit:

neyse ki başkan sponsorlukların çoğunu dolar cinsinden yaptı da gelirimizin çoğu döviz cinsinden. futbolculara da döviz ödüyoruz zaten. diğer yandan döviz geliriyle tl cinsinden harcamalarda daha karlı oluyoruz aslında. stad açılınca akmaya başlayacak olan vodafone gelirleri ve tribün isim hakkı gelirleri de cabası.  olaya bir de böyle bakmak lazım. :bandit:

Bardağın dolu tarafından bakmamızı sağladığın için teşekkür ederim  :)
Helal olsun başkana, akıllı iş yapmış  :)

Çevrimdışı Serjo

Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

8:35 de bi çaycı giriyor ekrana :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı CanEmre

Yeni açıkta testerelere bir grup da numaralı köşesinden baslasa yeni açık 1 ayda biter.
Gerçi o zaman da numaraliyi bekleyecekler. Bir faydası olmaz. Numaralida kalan kısmın bizi uzecegini çok önceden soylemistim.
Benim tahminim 3 tribün de hemen hemen aynı zamanda bitecek. şubat ortası gibi. hava muhalefeti de önemli ama tabii.
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

8:35 de bi çaycı giriyor ekrana :)
Başka Çaycı o @Serhat Akkaya abi :D @bjk_mabet degil :bandit: Yalnız Başkanımız Muhteşem konuşmuş , Bir Rakiplerimizin Başkanlarına bakıyorum , Birde Bizim Başkanımıza... Gerçekten Çok beyefendi, Centilmen , Beşiktaş duruşunun Ne olduğunun Canlı Örneği :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Anıl

Benim tahminim 3 tribün de hemen hemen aynı zamanda bitecek. şubat ortası gibi. hava muhalefeti de önemli ama tabii.
Yeni Açık şubata kalmaz büyük ihtimalle @CanEmre abi :tabe:

Obitaş Bu Tempoyla devam ederse Bencede kalmaz Şubata @anilt :ok: Otopark kısmı hariç tabi , Otopark kısmıda mart başı ile mart ortası gibi biter :bandit:

Çevrimdışı CanEmre

Çalışmayı durduracak hava muhalefeti olmazsa kalmaz da, ocak ayında havalar engeller endişesiyle şubat ortası dedim. Sonuçta hep yüksekte çalışılacak orada
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı mehmetcan1903

abiler alt kat full beyaz üst kat full siyah yerine inönü yeni açıktaki koltuklar gibi damalı olcak bütün kattaki koltuklar diyolar doğrumu bu yoksa alt kat beyaz üst kat siyah merdivenler kırmızı şeklindemi olucak proje değişme yok dimi yok böyle bişey  :iscrewy:

Çevrimdışı Deniz

abiler alt kat full beyaz üst kat full siyah yerine inönü yeni açıktaki koltuklar gibi damalı olcak bütün kattaki koltuklar diyolar doğrumu bu yoksa alt kat beyaz üst kat siyah merdivenler kırmızı şeklindemi olucak proje değişme yok dimi yok böyle bişey  :iscrewy:
yok.daha belli değil.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

Obitaş Bu Tempoyla devam ederse Bencede kalmaz Şubata @anilt :ok: Otopark kısmı hariç tabi , Otopark kısmıda mart başı ile mart ortası gibi biter :bandit:
Otopark biterse Ekime kadar bitsin bitmezse taksime kadar park yeri var. Sanki arabayla gitcez.  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Güzel bir sohbet olmuş  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Çalışmayı durduracak hava muhalefeti olmazsa kalmaz da, ocak ayında havalar engeller endişesiyle şubat ortası dedim. Sonuçta hep yüksekte çalışılacak orada

Haklısın abi, tüm tribün kabası Şubat 15 itibariyle bitecektir. Önemli olan çatı kolonlarını biran önce getirip takmakta ve takılan kolonlardan halatlar serilmeye başlanmalı. Yani Mart sonuna kadar kalkmış olmalı çatı havaya :)

Çevrimdışı hakaydam

Çevrimdışı Deniz

Son kat tribün döşemesi de bitmiş hayırlı olsun.Testere kirişler ve otopark kısmı kaldı :ok:

Çevrimdışı alperseyhanli

Hava muhalefeti testere kiriş inşaatında belki olur, ancak otopark tablaları düz zemin olduğu için çok fazla iş güvenliği riski oluşturmaz gibi geliyor bana.
--

Çevrimdışı Anıl

Allahtan ilk defa doğru bir karar verdilerde Obitaşa sadece tribün kısmına odaklanın dediler, allah muhafaza Nisan'da falan ancak kabayı bitirirdik yoksa :evillol:

Hava muhalefeti testere kiriş inşaatında belki olur, ancak otopark tablaları düz zemin olduğu için çok fazla iş güvenliği riski oluşturmaz gibi geliyor bana.
@Deniz 3-4 Foto daha paylaşmış onlarıda yuklermisin sna zahmet :bandit:

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Tribünlerde ısıtma sistemi olacak sanıyordum..

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Ozan E.

Çevrimdışı mehmetcan1903