Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6391769 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yldrmaydn

zemin ısıtma çok gerekli olmayabilir çünkü stat konum itibarıyla çok kar tutan bir yer değil zaten ama zemin temizleme işlerini araçlarla ya da ilkel tahta sopalarla yapmak yerine ısıtma sistemiyle kontrollü eritmek daha iyi olacaktır. tribün ısıtma alt kat için çok gerekli değil. zaten oldukça çukurda kalacaklar ama üst katlarda üşümek mümkün. çatıya büyük ısıtma panelleri ya da ufolar çok çirkin duracaktır ama daha gizli kapaklı ve dikkat çekmeyecek teknolojik bir sistem kurabilirsek ne ala.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı ahmet türken

valla samet seni bilmem gençsin ama ben isterim şahsen :D
yada her maça battaniye ile gelen biri varya o taktiği kullanalım. Adam çözümü bulmuş. Kulüp ısıtma yerine sponsor bir battaniye üreticisi firmayla anlaşsın. Girerken battanıye versinler çıkarken toplarlar :lol:

Çevrimdışı SDemirsoy

Üst tribün diklikleri farklı mı?
hayır aynı farklı olamaz loca yok diye öyle gözüküyor olabilir :)

Çevrimdışı SDemirsoy

yada her maça battaniye ile gelen biri varya o taktiği kullanalım. Adam çözümü bulmuş. Kulüp ısıtma yerine sponsor bir battaniye üreticisi firmayla anlaşsın. Girerken battanıye versinler çıkarken toplarlar :lol:
abi o adam yazın da battaniyeyle geliyor sembol  :D

Çevrimdışı cisse557

Valla çatal merdiven lobisi yapacağımıza bence Tirbün ısıtma sitemi için lobi yapmamız lazım. Daha mühim bana kalırsa  :bandit:
Ben hiç bir şeyi değiştirebileceğimizi düşünmüyorum.

Çevrimdışı cisse557

hayır aynı farklı olamaz loca yok diye öyle gözüküyor olabilir :)
iyi ya arkadaş diklik miklik deyince yeni açığın eğimi farklı sandım :)

Üst tribün diklikleri farklı mı?
Hayır.. Prekastlar ne hale gelir düşünsene :D

Çevrimdışı Tolga

Eğer yeni stadımızın diğer stadımızdan ciddi derecede farkları olacaksa ki olacak bunu tartışmıyoruz bile o zaman tribünde taraftarların rahatı da düşünülmeli.Birçok konuda herkes şu değiştirilmeli bu değiştirilmeli diyor ama bence eğer düşünülmüyorsa tribünde ısıtma sisteminin olması konusunda herkes birşeyler yapmalı yani en azından şikayet edilecekse bu konuda şikayet edilebilir.Diğer konular benim için önemli değil açıkçası.Sonuçta kış şartlarının ne olacağını bilemeyiz oraya gelen taraftar üşümez demekle olmaz bence.Şahsi fikrim bu tabi. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı İrfan

Ben hiç bir şeyi değiştirebileceğimizi düşünmüyorum.

Valla çatala da o kadar kıyamet koptu dediğin gibi bişe olmadı ama en azından ihtimal bile varsa ısıtma konusunda bastırmalıyız.
"En iyi" stadı yapıyoruz diyorsak detayda merdiven çatal veya düz çok bi fark yaratmaz ama tirbün ısıtması yaratır ki olmalıdırda.  :bandit:
Titreyerek az maç izlemedik ama 2015 yılında bi stad yapıp insanları kışın tulum gibi mont atkı eldiven bere maç izletmek bence olmaz.
İnsanlar gelip montunu şapkasını çıkartıp rahat rahat izleyebilmeli maçını.
"Yapılamıyor"luk bi durumu olacağınıda ben düşünmüyorum mutlaka ki bir yolu vardır.  :iscrewy:
We are Electric..!

Çevrimdışı Mehmet92

Numaralıdaki 2 aylık değişime bakınca 15 şubat bile çok gerçekçi bi süre değil gibi duruyo  :alala:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@yash26 süpersin,bu da mı gol değil yahu :D
@ahmetx abi , bu reklam pankartını bende dile getirdim ve Tribün ısıtma olacak dedim ama Başta @Necmi abi olmak üzere , bir çık forum üyesi bunun sadece reklam olduğunu @bjk_mabet in Tribün ısıtma olmayacağını söylediğini söyleyince konuyu uzatmayıp kapamıştım :iscrewy: Ben olacağına inanıyorum hala..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı dropoon

polonya ulusal stadı. çatı mohammed saatchinin animasyonundaki kaplamaya çok benziyor

Çevrimdışı ALI RIZA

mohammed saatchinin de bizim stat için son bombamız...! bir çizim ne kadar sürer merak ediyor  :alala: mimar statı çizmesi bile bu kadar zaman almamıştır  :kop:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Numaralıdaki 2 aylık değişime bakınca 15 şubat bile çok gerçekçi bi süre değil gibi duruyo  :alala:

İLERLEMELER DEĞŞİKLİK GÖSTEREBİLİYOR BAZEN ZAMAN ALACAK GİBİ GÖRÜNEN İŞLER ERKEN BİTEBİLİYOR BAZENDE SIKINTILI DÖNEMLERDE YAVAŞ GİDEBİLİYOR , O YUZDEN  2 AYLIK İLERLEME İLE BU DURUM HAKKINDA ÖNGÖRÜ YAPAMAYIZ.. PERŞEMBE GÜNÜ STATTAYDIK COK GÜZEL ÇALIŞMA VAR İNŞALLAH EN GEÇ OCAK SONU KABA İNŞAAT BİTECEK GİBİ GÖRÜNÜYOR.

Çevrimdışı SDemirsoy

Mohammad Saatchi : there isn't any new news about the stadium.

Samet Demirsoy : ı couldn't understand ?

Mohammad Saatchi :I mean, that I haven't new news.!! I didn't get new plans.

Saatçi cevapladı tekrar yeni planlar almamış ayrıCa bu adam ünlem falan koymuş ne ayak @ALI RIZA abi seni mi görü ne iş :D

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx abi , bu reklam pankartını bende dile getirdim ve Tribün ısıtma olacak dedim ama Başta @Necmi abi olmak üzere , bir çık forum üyesi bunun sadece reklam olduğunu @bjk_mabet in Tribün ısıtma olmayacağını söylediğini söyleyince konuyu uzatmayıp kapamıştım :iscrewy: Ben olacağına inanıyorum hala..
yaparlar yaparlar,vodafone olmayacak bir şeyin reklamını yaptırmaz herhalde. :)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Konu şu yönde olgunlaşsın bence,tribün ıstması radyan mı,doğalgazlı mı olsun?  :D
Doğalgaz candır :) Diğer türlü elentrik parası çok gelir :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

Mohammad Saatchi :I mean, that I haven't new news... I didn't get new plans.

Saatçi cevapladı tekrar yeni planlar almamış ayrıCa bu adam ünlem falan koymuş ne ayak @ALI RIZA abi seni mi görü ne iş :D

haydaaa.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ONUR KOLCU

polonya ulusal stadı. çatı mohammed saatchinin animasyonundaki kaplamaya çok benziyor

SADECE CATI DEĞİL ÇİFT KAT LOCA STAT GÖRÜNTÜSÜ FALANDA BENZİYOR SANKİ BİZİMKİNE .:)

Çevrimdışı Mehmet92

Yalnız 2 ayda yeniaçıkta destan yazılmış gidip bütün emekçilere birebir teşekkür etmek istiyorum

Çevrimdışı ALI RIZA

Mohammad Saatchi :I mean, that I haven't new news... I didn't get new plans.
Stat için planlar yoksa neden yayımlamıyor ? @SDemirsoy bilmiyorum belki bizi takip ediyordur ünlemleri sevmiştir ben tekrar kaldırdım ünlemleri (.) bıraktım
face si vs varsa bana verin ben görüşem derdi neydir niye yayımlamıyor  :kop:

Çevrimdışı FARUK

Stat için planlar yoksa neden yayımlamıyor ? @SDemirsoy bilmiyorum belki bizi takip ediyordur ünlemleri sevmiştir ben tekrar kaldırdım ünlemleri (.) bıraktım

eski yaptığı çizimi ve animasyonu paylaştı zaten
değişiklikten sonra planları göndermemişler neyi yayınlasın :)
saatchi devre dışı kalmış bence

ysariusta

• Ziyaretçi

Yol beklendi demir beklendi yağmur beklendi şimdi tek engel yağmur olursa olsun kadar. Süre sabit değil ocak sonu çatı başlar germeye başlanması ne zaman olur asıl konu bu

Çevrimdışı SDemirsoy

bence seni takip ediyor abi @ALI RIZA

tekrar sordum yeni planlar geldiğinde söyle merak ediyoruz kib dedim @ahmetx abi

Çevrimdışı Mehmet92

Yol beklendi demir beklendi yağmur beklendi şimdi tek engel yağmur olursa olsun kadar. Süre sabit değil ocak sonu çatı başlar germeye başlanması ne zaman olur asıl konu bu

@Yunus abi ocak sonunu bekleyenler çok büyük hayalkırıklığı yaşayacak,yapmayın Allah aşkına,3 kat tabla+10 küsür(rakamı tam bilmiyorum) testere kiriş işi var ki buna ek olarak çatı kolonlarını testere kirişler tamamen bitmeden betonlamıyolar.45 günde bu işin biticeğine ciddi ciddi inanıyo musunuz?Ben inanmıyorum