Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6391435 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

@Efe 15 ocak değilde 15 şubatta biter :)
31 ocak son kullanma tarihi kaba insaatın :evillol: sonrasi prekast ve cati artik  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@Efe 5 Şubat bence :tabe:
aslında cok sıkıntı degil artik catinin baslamasi onemli cati parcalari ne zaman gelecek tam montaj ne zaman baslayacak o onemli 1 aya sahadan cikacaklar zaten yapacak is kalmayacak ustte calisacaklar obitasta otoparka gececek cati baslamali  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

31 ocak son kullanma tarihi kaba insaatın :evillol: sonrasi prekast ve cati artik  :)
prekast çılar biraz hızlansa bir grup alt bir grup üstten başlasalar süper gidecek... eski açık üst hala duruyor neredeyse bitti eski açık hala köşedeler

Çevrimdışı Ardau

prekast çılar biraz hızlansa bir grup alt bir grup üstten başlasalar süper gidecek... eski açık üst hala duruyor neredeyse bitti eski açık hala köşedeler

bence de eski açık-kapalı köşe şimdiye kadar tamamen dönmeliydi prekastçılar.  :ok:
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı TØLGA

yavvv takılmayın bu kadarrrr o işeee adamlar eski açık üstü bitirse sonrada yatıyorlar diye kızacaz
prekast işi istendiiğinde gayet hızlı gidiyor bence  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı idil

forum niye akmıyor eskiye nazaran çok sessizz :(
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı TØLGA

şartlar durumlar bu sayfa akmıyo konu dışı oluyo sonra kızılıyor
 futbol sayfası canlıdır  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

Burası Statla alakalı artık @mactaupe diğer bölümler fikirler için bire bir... sadace stat forum olmaktan çıkmamız lazım genele yönelmeliyiz  :ok:

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydin guzel Besiktas Arena, emekcileirmiz calismaya baslamis. Sanki eski acik numarali tabla betonlaniyor gibi..

Çevrimdışı Zoro

Gunaydin guzel Besiktas Arena, emekcileirmiz calismaya baslamis. Sanki eski acik numarali tabla betonlaniyor gibi..
abi günaydın bütün forum ailesine günaydın beşiktaş için hayırlı bir gün olsun zorlu bir rakip kurada çıkmasın

Çevrimdışı F1RAt

Akşama kadar bekletip illa biri alıntı yapacak sonra diğer yapacak sonra bir başkası yapacak diye bekletmem doğru olmaz
Şikayet öeneri alanımız var Alttaki linkten bakabilirsiniz....
http://besiktasarena.com/oneri-istek-ve-forum-kullanimi-hakkinda/
Şimdiye kadar Buranın ağası paşası benim ben ne dersem o olur mantığı gütmedim trip vs huyum değil  :ok: bunu diyen ilk sizsiniz haberin olsun Memnun değilseniz Genel Sohbete benim hakkımda konu açıp üyelerin görüşlerini alabilirsiniz bende görmüş olurum sizden farkım ilk günden beri diyorum bu başlık sadece stat başlıgı olsun ziyaretçiler vs takibi kolay olsun diyoruz.... Ve Yurt dışınasınız Amerika da yaşayan @yoksul hocamız sorabilirsiniz zaman farkı sanırım onun kadar olamaz... Yeri geldimi gereksiz muhabbetlerin ne akdar uzadığı hakkında bilgi verebilir....  her üyemizin şikayetini isteğini ciddi şekilde dinleyip en iyi şekle getirme derdindeyiz ama bu sayfada diyorum gözden kaçırdıklarımız olabilir Özel mesaj atarak bilgilendinizi Stat dışı konuları....
"bende bir daha mesaj felan yazmam, hatta istiyorsan uyeligimi de kapatabilirsin" Demişsiniz Üyelik silme bizde yoktur bir başka Beşiktaşlıya atılmadıgı sürece....
"siteyi acip sayfalarca geriden okumaya basliyorum ve 6 - 7 sayfa gerilerde hala bir suru konu disi mesajlar gorurken, yazdigim mesajin 2 dakika icersinde silinmesi cok sacma ve simarikca geldi bana. Sen bildigini oku ama bu sekilde cok insan kacirirsin zamanla. " Bana stat başlıgıyla alakasız iletileri gösterin sileyim.... @F1RAt

Bana stat başlıgıyla alakasız iletileri gösterin sileyim.... demissin, gun icinde tonla okuyorum ama en yakindakini gostermek gerekirse, senin yazdigin bu mesaj stad ile alakali degil. Sil bence :)

Çevrimdışı yavvuzz

Çevrimdışı İrfan

Günaydın herkese,

Bizim stadda bildiğim kadarıyla tirbün ısıtma sistemi olmayacak.. :bawling: Kadir Has'ta çok maç izledim havalar soğukken yakıyorlardı mübarek atıyorduk montu filan çok rahat oluyodu konfor bakımından. Bence yapılabilirse projeye eklenmeli diye düşünüyorum. @bjk_mabet 'e gereğini arz ve rica ederim  :)

We are Electric..!

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Günaydın herkese,

Bizim stadda bildiğim kadarıyla tirbün ısıtma sistemi olmayacak.. :bawling: Kadir Has'ta çok maç izledim havalar soğukken yakıyorlardı mübarek atıyorduk montu filan çok rahat oluyodu konfor bakımından. Bence yapılabilirse projeye eklenmeli diye düşünüyorum. @bjk_mabet 'e gereğini arz ve rica ederim  :)
Çatı kenarları açık olacak ve bizim stadın olduğu bölge deniz sebebiyle çok soğuk oluyor. Yerin altında olmamız belki soğuğu bir nebze keser ama yinede ısıtma sistemi olması iyi olacaktır.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serkan7738

Günaydın herkese,

@İrfan Kanmaz nasıl ısınacağımızı anlatıyım mı  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Efe

Stadta calismalar gayet hizli su eski acik numaralu yukselsede rahatlasak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı Efe

dun geceden beri betonlaniyordu bitti beton :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Volkan Başaran

arkadaşlar Fikret Orman ın bugünkü stat gezisinin tekrarını nerden izleyebilirim bileniniz varsa link atabilir mi  :)

Tivibu varsa izleyebilirsin.

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı yldrmaydn

yeni açık olması kesin mi bilmiyorum da bence eski açığın konser tribünü olması daha mantıklı. hem arkasındaki özel alanlar hem de bütünlük olarak daha uygun.
Seninle Başladı Hayat..

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı kaanzor

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg121129#msg121129 date=1418629503]
100 Pictures Loading...  :busted_cop:
[/quote]

:claps: :claps: :claps: Eline sağlık
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Vodafone Arena 15 Aralık 2014 Resimleri için tıklayınız.(100 Resim)

Çevrimdışı ilhan

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg121129#msg121129 date=1418629503]
100 Pictures Loading...  :busted_cop:
[/quote]Ellerine sağlık kardeşim  :pray: :pray: