Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6391801 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı serti67

eskı acık loca katında boylu boynca uzanna kırmızı çerçeveler ne ıcın daaha öncede sordum cevap alamadım sanırım kacırmadıysam
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Balasagun

İki fışkırtıcıyla beton devam ediyor numaralı eski açık tarafında.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 14 Aralık 2014, 23:29:57
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

ysariusta

• Ziyaretçi

eskı acık loca katında boylu boynca uzanna kırmızı çerçeveler ne ıcın daaha öncede sordum cevap alamadım sanırım kacırmadıysam
bi şey değil onlar her yerde var. Güvenlik için plastik bariyerler. Yeni açık yatay kirişte var numaralıda var. Karanlıkta falan fark etmeden kimse düşmesin diye herhalde.

Çevrimdışı serti67

bi şey değil onlar her yerde var. Güvenlik için plastik bariyerler. Yeni açık yatay kirişte var numaralıda var. Karanlıkta falan fark etmeden kimse düşmesin diye herhalde.
sen tamamen yanlış anlamışsın eskı acık ılk loca katında çerçeve seklınde kırmzı demırler varr onları dıorummm
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı cagdas44

onlar değil @Yunus abi sanırım, localar için kullanılacak metal çerçeveleri soruyor arkadaş.

Benim tahminim onlar localar dış cephe giydirmesi için takılan metal çerçeveler @serti67

ysariusta

• Ziyaretçi

onlar değil @Yunus abi sanırım, localar için kullanılacak metal çerçeveleri soruyor arkadaş.

Benim tahminim onlar localar dış cephe giydirmesi için takılan metal çerçeveler @serti67
hımm evet 4 lük profil onlar. Haklısın. Geçen sene şubeye yapılmıştı ordan biliyorum  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Guvenlil bariyerlerini Sormuyor @Yunus Abi , Kırmızı Demir profille çerçevelenmiş Eski açık Loca katı , Onu Soruyor Sanırım :alala: Büyük İhtimalle Loca Çerçeveleri onlar , Locaya hazırlık :iscrewy: Yada Yılbaşı Partisi için Farklı bişey de düşünülüyor olabilir
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı serti67

hımm evet 4 lük profil onlar. Haklısın. Geçen sene şubeye yapılmıştı ordan biliyorum  :evillol: :evillol:
abı kapalıda yapılmadı sütunların onune sanırım ole cercevelerr
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

ysariusta

• Ziyaretçi

kapalıda 1903 tribünü olacak. Oradan başlanmıştır yapılmaya.

Çevrimdışı cagdas44

Kapalıda pek loca yapılmadı ondandır :) direkt duvar örüp ofise çevirdiler :) @serti67

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bunu @bjk_mabet e soralım :ok:
@bjk_mabet abi , Bu Eski açık 1.ci katı boyunca Yapılan Kırmızı Demir Profiller ne için :alala: :alala:
Loca Dış Cephe giydirmesi için hazırlıkmı , Yoksa Yılbaşı Partisi için Farklı bir hazırlıkmı :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı serti67

Kapalıda pek loca yapılmadı ondandır :) direkt duvar örüp ofise çevirdiler :) @serti67
kapalıda yapılan ıkı locada ıcerde ama bu profıller sütunların onundee farklı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

eski açıkta çift fışkırtıcı şov var perde kolona ve tablaya beton sürüyor haftaya baya beton yemiş şekilde başlayacak vodafone arena harika bi haftayı geride bıraktık  :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

[ Son Düzenleme: 14 Aralık 2014, 23:54:26 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 14 Aralık 2014, 23:56:19
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
eski açıkta çift fışkırtıcı şov var perde kolona ve tablaya beton sürüyor haftaya baya beton yemiş şekilde başlayacak vodafone arena harika bi haftayı geride bıraktık  :super:
Stad tıkırında takım 5'te 5 sakatlar geri dönüyor atınç harika maç çıkardı BABA'nın Yahya Efendide ettiği dualar kabul oluyor  :sevinc :sevinc :sevinc

Çevrimdışı idil

O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı idil

arkadaşlar Fikret Orman ın bugünkü stat gezisinin tekrarını nerden izleyebilirim bileniniz varsa link atabilir mi  :)

Çevrimdışı Fatih

@mactaupe Program 2-3 hafta kadar once cekilmis.. Internete dusmemis daha...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Ardau

@Ekrem ve @ZEKI abi elerinize sağlık
yeni açık tablalar bitmiş :sevinc  :sevinc otopark tarafına da hemen başlanmış . numaralı da kirişler de kalıplanmış. pazarları prekast olmuyordu sanırım, bugün çift vinç çalışılmış. Beşiktaş da bu hafta 2 maç kazandığına göre harika bi hafta geride kaldı  :tabe:
eski açık-numaralı köşe de sene sonuna kadar ilk loca katı ancak biter gibi geliyor. benim tahminim 5 Şubat'a tribün kabası biter. :busted_cop:
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı Efe

15 ocağa tam 30 gün var biter mi tribün kabası :kar: :sombrero:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Önceden söylenmisti galibada hibrit çimi
Wembley, emirates, deki çimi yapan şirket yapıyomuş bizim vodafone arenada  :biggrinking:

zemin gibi zemin beeeeeeeee  :sevinc :sevinc
[ Son Düzenleme: 15 Aralık 2014, 00:24:06 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ardau

Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı idil

@mactaupe Program 2-3 hafta kadar once cekilmis.. Internete dusmemis daha...

aa ben de son hali sandım teşekkürler....