Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6389373 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Oktay

parçalar sadece deneme amaçlı takıldı diğerleri daha yok ortada :icool:
ciddi olamazssın gerçektenmi??? gerisi nazaman gelecek bilgin varmı @Efe

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 14 Aralık 2014, 00:10:04
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Bende Geçen Hafta Çarşamba Günü Stada foto çekmeye gittiğimde Kartal Yuvasına uğradım , M beden Siyah forma yine yoktu :s20: :s20: Boş çıkmayayım dedim ve Bir Bere ile Siyah GururLan tişörtü alıp çıktım @Mehmet
Harikasın  :ok: @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı ALI RIZA

diğer çatı aparatları pazartesi mi takılacak 4 tane amacı nedir _?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yok tablalarla ilgili ben 15 aralık tarihini vermiştim ilk olarak tam 45 gün demiştim 44.günde bitirdiler  :icool:
Ama 1 Tablada fazladan yaptılar @Efe abi :kop: Onuda hesaba kat , Yani sahada erken bitirdiler aslında :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Necmi

asıl taş bana geldi abi arkadaki tabla 1.faktör , rampadan dolayı bir iki gün eton arabasının girmemesi 2.faktör totalde 3 gün hava muhalefetinden dolayı iş yapılmaması 4.faktör bunların hepsini çıkarınca zaten 3 aralık ve öncesi oluyor @Necmi  abi  :kop: :) :icool: :D
bu işler dediğin gibi olmuyor bir tarih dillendiriyorsan hesabını yapıp dillendireceksin ben niye siz aralık derken şubat dedim şubatın ortasına kadar bitirebili obitaş oda iyi çalışırsa makul olan süre bu çiçeklerde aşağı yukarı aynı tarihte bitirir

Çevrimdışı Efe

Ama 1 Tablada fazladan yaptılar @Efe abi :kop: Onuda hesaba kat , Yani sahada erken bitirdiler aslında :bandit:

yok o arkadaki tablayıda hesaba katmak gerek sonuçta oda tribün tablasıyla beraber yapılmalıydı alttakilerde aynı yapıldı tam olarak bitirdiler şükür edelim  :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 14 Aralık 2014, 00:17:07
bu işler dediğin gibi olmuyor bir tarih dillendiriyorsan hesabını yapıp dillendireceksin ben niye siz aralık derken şubat dedim şubatın ortasına kadar bitirebili obitaş oda iyi çalışırsa makul olan süre bu çiçeklerde aşağı yukarı aynı tarihte bitirir
abi bir tane tarih verdim başıma gelmeyen kalmadı geçen sene bu işlerle ilgili bilgim sıfırdı .Şİmdi 10 gün tahminim de aksama oldu diye üzülüyorum  :) Ben ne anlarım yahu Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu adamım belki diplomat ya da bürokrat olacağım nasipse ne anlarım  :icool: bu stat inşaatı bizi mühendis yapacak hadi bu neyse tamam da şimdi takımda kim sakatlanırsa onları da tahmin ediyorum Beşiktaş bizi dertli yaptı .Ama bu derde aşığız biz

:busted_cop:
Ben Dememdimmi Size @aktar_ismail abi şimdi damlar diye :evillol: Obitaşa laf geldigini Hissediyor Resmen ya , Abi Sende kaçeea telsiz vs bişetmi var :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 14 Aralık 2014, 00:21:13
Heee bu arada Ogün En az 12-13 Farklı Çeşit Bere ve 5-7 Farklı çeşit Eldiven gelmişti Yuvaya , hepsi birbirinden guzeldi :sevinc  Bereler 19.90 , Eldivenler 14.90 Tl @Mehmet , herkese tavsiye ederim , Kışlıkları Yuvalardan alalım lütfen :busted_cop: :busted_cop:
İnşallah yarın bir gideyim Kartal Yuvasına da biraz kart limitini zorlayayım  :D inşallah yarın baba mı da vodafone destek paketlerinden birine üye yapacağım  :) @Yunus Emre Dökmeci

Heee bu arada Ogün En az 12-13 Farklı Çeşit Bere ve 5-7 Farklı çeşit Eldiven gelmişti Yuvaya , hepsi birbirinden guzeldi :sevinc  Bereler 19.90 , Eldivenler 14.90 Tl @Mehmet , herkese tavsiye ederim , Kışlıkları Yuvalardan alalım lütfen :busted_cop: :busted_cop:
futbolcuların maçlarda.giydiği siyah eldiven varmı

İnşallah yarın bir gideyim Kartal Yuvasına da biraz kart limitini zorlayayım  :D inşallah yarın baba mı da vodafone destek paketlerinden birine üye yapacağım  :) @Yunus Emre Dökmeci
Ben olamıyorum yaa :bawling: :bawling: Turkcelle taahhuyluyum , Cihaz var , Kontörlü hat alıp yapmayı düşünüyorum, Kontörlü haftada oluyor dimi Kara kartal paketi :alala: :alala:

Ben Dememdimmi Size @aktar_ismail abi şimdi damlar diye :evillol: Obitaşa laf geldigini Hissediyor Resmen ya , Abi Sende kaçeea telsiz vs bişetmi var :evillol: :evillol:
Obitaş'a taş gelince benim kafama da gelmiş oluyor  :lol:

Obitaş'a taş gelince benim kafama da gelmiş oluyor  :lol:
Aynen abi babada öyle oluyor , Tuylerim :akuma: böyle oluyor resmen :bandit:

futbolcuların maçlarda.giydiği siyah eldiven varmı
Ewet vardı galiba abi :sevinc Siyah üzerinde Beşiktaş amblemi olandan...

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 14 Aralık 2014, 00:28:42
Evet sonunda, hoş memlekette bile yaşamıyoruz ama olsun :) wowda fotoğrafı görünce Kartal Yuvası ve Cemil Kent'in hesaplarına yolladım dönüşler iyidi RT ve FAV olarak :)
ben geçen gün cemil beye sordum Malatyaya ne zaman açılacak diye görüşmelerimiz var olumlu gidiyor demişti

Çevrimdışı Efe

gördüğüm kadarıyla tablaların en arka tarafına ufak fışkırtıcı beton atıyor diğer fışkırtıcıda ön tarafa yarın tablalar komple bitecek heralde :)
Şampiyon Beşiktaş JK

gördüğüm kadarıyla tablaların en arka tarafına ufak fışkırtıcı beton atıyor diğer fışkırtıcıda ön tarafa yarın tablalar komple bitecek heralde :)
Yarın Geceyede Eski açık tablayı yetiştirseler baride Rahat Rahat uyusak :)

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 14 Aralık 2014, 00:39:43
:sevinc :sevinc :sevinc

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 14 Aralık 2014, 00:46:38
ben de çocuklarımı telefonla aradım. ne tesadüf onlardan ben de  yarın birşeyler almalarını istedim değerli mehmet kardeşim.
Harikaaa Ahmet abi  :)

Çevrimdışı cisse557

Çevrimdışı Efe

Yarın Geceyede Eski açık tablayı yetiştirseler baride Rahat Rahat uyusak :)

çok zor testereler bitmemiş hafta içine kaldı o bölüm bence :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

beton mikserleri çok seri çalışıyor hiç boş kalmadı fışkırtıcılar sabah uyandığımızda baya bitmiş olacak tablalar tek sıkıntı eski açık numaralı birleşimi ay sonuna kadar yükselmesi lazım :hiho:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker