Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6388744 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

kolanlara yuksek ihtimal perdeler hazirmiydi goremiyoruz onlari belki onlarada atilmis olabilir
3 tane kolon betonlanmış tabliye betonuda atılacakmış

Çevrimdışı Tolga

yeni açıkta tabla betonu başlamış hayırlı uğurlu olsun yeni açık tribün tablaları 14 aralık itibariyle biterek benim verdiğim tarihten 1 gün evvel nihayete eriyor :sevinc
Sonunda bitiyor valla Obitaş son dönemde gayet iyi çalıştı ve bu noktaya getirdi :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

Mabetten gelen bilgi B blokta 3 kolon betonlandi.. tabla var

tabla başladı abi herika bi gece bizi bekliyor :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

tabla başladı abi herika bi gece bizi bekliyor :super:
Bütün olarak değil sadece tribün bölümü betonlanıyor dimi @Efe abi :)

Çevrimdışı Necmi

Bütün olarak değil sadece tribün bölümü betonlanıyor dimi @Efe abi :)
tribün yarına kadar sürer zaten anıl büyük ihtimal devam eder pazar olduğu için kesmezler hafta arası tabla dökmek zordur o yüzden bitirirler diye tahmin ediyorum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

tribün yarına kadar sürer zaten anıl büyük ihtimal devam eder pazar olduğu için kesmezler hafta arası tabla dökmek zordur o yüzden bitirirler diye tahmin ediyorum
Arkayıda Betonlarlarsa , Yarın öğleden sonrayı bulur betonun bitmesi sanırım @Necmi abi :super:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ALI RIZA

stat büyüklüğü yukardaki video da görünüyor kazasız belasız  sona doğru ilerliyoruz

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

2 fışkırtıcı var arkayada atacaklar heralde :You_Rock_Emoticon:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Sanki Yeniİnönü'nün attığı fotoğraflarda tahtalarla ayırmışlar gibi geldi bana @Necmi abi :alala:

stat büyüklüğü yukardaki video da görünüyor kazasız belasız  sona doğru ilerliyoruz
Büyülüğümü :bandit: Devasa Demek istedin heralde @ALI RIZA abi  :D :D Şaka bir yana Gerçekten Çok büyük, Beleştepeden bile anlayamıyorsun bu kadar büyük olduğunu, Oradan belli olmuyor yani :D

Çevrimdışı TØLGA

Sanki Yeniİnönü'nün attığı fotoğraflarda tahtalarla ayırmışlar gibi geldi bana @Necmi abi :alala:
kolonlardan sonra bir karış yükseklik varya anil büyük ihtimal ondan o tahtalar :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Sezai

Degerli dostlar, degerli abilerim, kardeslerim, buyuk Besiktas ailem. 1 oglum daha olacagini ogrenmis olmamin mutlulugunu sizlerle paylasmak istedim. Kiz olacak olsaydi esimle anlasmamiz geregi renkli olacakti. Ama Rabbim gonlume gore verdi bir kez daha.. Baskan stadi, biz taraftari tamamliyoruz..:)
Allah analı babalı büyütsün sağlıklı huzurlu ömür versin hocam  :)

2 fışkırtıcı var arkayada atacaklar heralde :You_Rock_Emoticon:
  :sevinc :sevinc Show başlıyor :D Millet Talk Show izler , Biz Beton Show izliyoruz :icool: Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar , yaşasın Tam bağımsız Ruh hastası Beşiktaş lılar :super: :super:

Çevrimdışı Balasagun

Yarın öğlen yeniinönü fotosu çok iyi gider  :tabe:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

hatasıyla sevabıyla iyisiyle kötüsüyle stat bitiyor arkadaşlar bundan daha güzel şey olabilir mi ? 2 senedir çekilen dertler nıhayet sona erecek zaten cok güzel olan stadımız içinde 41903 taraftarla beraber dünyanın en güzel statı olacaktır.. belki ufak tefek kusurları vardır ama içine  dünyanın en büyük taraftarı girdiği zaman hiç bir şeyi kalmayacaktır... bu güzel statla #gururlan :)

hatasıyla sevabıyla iyisiyle kötüsüyle stat bitiyor arkadaşlar bundan daha güzel şey olabilir mi ? 2 senedir çekilen dertler nıhayet sona erecek zaten cok güzel olan stadımız içinde 41903 taraftarla beraber dünyanın en güzel statı olacaktır.. belki ufak tefek kusurları vardır ama içine  dünyanın en büyük taraftarı girdiği zaman hiç bir şeyi kalmayacaktır... bu güzel statla #gururlan :)
Olimpiyatı bile Cehenneme çeviren taraftardan bahsediyoruz @onur4563 kardeşim :iscrewy: Bazı arkadaşların akustikle ilgili kaygıları var , doğal karşılıyorum ama O stadın içinde Dünyanın en iyi ve Dınya Desibel şampiyonu taraftarın olacağını unutuyorlar bazen :iscrewy: 41.903 Beşiktaş taraftarı= 90.000 başka takım taraftarı :tabe: :tabe:

Şu konu kafama takılıyor :alala:
Şuan Turkiyenin en iyi ve En güzel Stadını yapıyoruz Şuphesiz :ok: Şu Konu neden konuşılmuyor :alala: Stadımızı kötülemeye çalışıyoruz :by2: Bakın Şuan Devlet 36 tane stad yapıyor ve hiç birisinin Özellikleri, bizimkinin yanına bile yaklaşamıyor :ok: Nitekim Bizim Stadımız bu yapılan stadlardan kotu bile olsa bizim yine de GururLAN mamız gerekir :iscrewy: Neden Çunku biz kendimiz yapıyoruz , kendi paramızla, alınterimizle yapıyoruz :ok: Hemde 700 milyon Tl Borcu olan kulüp yapıyor bunu , Hemde Devletten 1kuruş destek almadan :iscrewy: Bakın Gs Bir Stad uğruna Semtini mekanını terk etti :ok: keza diger takımlarda oyle :ok: Biz Devlete dedik ki Bi dakika duuuurrr , Ben buradan çıkmam , Gerekirse kendim yaparım ama,çıkmam burası benim dedik :ok: Başkaları gibi Stad uğruna Ne Sevdamızı ne Stadımızı nede Semtimizi Satmadık :ok: Sırf bunun için bile Fazlasıyla GururLAN malıyız :super: :super:
[ Son Düzenleme: 13 Aralık 2014, 22:51:08 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Efe

kolonlardan sonra bir karış yükseklik varya anil büyük ihtimal ondan o tahtalar :ok:
evt  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

orda set varya anıl arkada kot düşük o yüzden oraya kalıp tahtası koymuşlar zaten ön tarafı bitirip sonra arkaya geçerler büyük ihtimal yada geçmezler :D

Çevrimdışı Necmi

Şuan Turkiyenin en iyi ve En güzel Stadını yapıyoruz Şuphesiz :ok: Şu Konu neden konuşılmuyor :alala: Stadımızı kötülemeye çalışıyoruz :by2: Bakın Şuan Devlet 36 tane stad yapıyor ve hiç birisinin Özellikleri, bizimkinin yanına bile yaklaşamıyor :ok: Nitekim Bizim Stadımız bu yapılan stadlardan kotu bile olsa bizim yine de GururLAN mamız gerekir :iscrewy: Neden Çunku biz kendimiz yapıyoruz , kendi paramızla, alınterimizle yapıyoruz :ok: Hemde 700 milyon Tl Borcu olan kulüp yapıyor bunu , Hemde Devletten 1kuruş destek almadan :iscrewy: Bakın Gs Bir Stad uğruna Semtini mekanını terk etti :ok: keza diger takımlarda oyle :ok: Biz Devlete dedik ki Bi dakika duuuurrr , Ben buradan çıkmam , Gerekirse kendim yaparım ama,çıkmam burası benim dedik :ok: Başkaları gibi Stad uğruna Ne Sevdamızı ne Stadımızı nede Semtimizi Satmadık :ok: Sırf bunun için bile Fazlasıyla GururLAN malıyız :super: :super:
senden ricam smileyleri bu kadar kullanma yazın okunmuyor dikkat dağıtıyor @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı WarrChief

Şuan Turkiyenin en ve En güzel Stadını yapıyoruz Şuphesiz :ok: Şu Konu neden konuşılmuyor :alala: Stadımızı kötülemeye çalışıyoruz :by2: Bakın Şuan Devlet 36 tane stad yapıyor ve hiç birisinin Özellikleri, bizimkinin yanına bile yaklaşamıyor :ok: Niekim Nizim Stadımız bu yapılan stadlardan kotu bile olsa bizim yine de GururLAN mamız gerekir :iscrewy: Neden Çunku biz kendimiz yapıyoruz , kendi paramızla, alınterimizle yapıyoruz :ok: Hemde 700 milyon Tl Bprcu olan kulüp yapıyor bunu , Hemde Devletten 1kuruş destek almadan :iscrewy: Bakın Gs Bir Stad uğruna Semtini mekanını terk etti :ok: keza diger takımlarda oyle :ok: Biz Devlet
e dedik ki Bi dakika duuuurrr , Ben buradan çıkmam , Gerekirse kendim yaparım ama,çıkmam burası benim dedik :ok: Başkaları gibi Stad uğruna Ne Sevdamızı ne Stadımızı nede Semtimizi Satmadık :ok: Sırf bunun için bile Fazlasıyla GururLAN malıyız :super: :super:

öyle deme hocam:)) herturlu bulunur bi eksiklik sen iste yeter:D

devlet yapıyorda noluyor bütün yandaslarına  fahiş fiyatlarla yaptırıyor koca stadları birde takımlar kumeden dusmese suepr olacak :)) altyapıyı tamamlamadan düzeni saglamadan stad yapsak nolur:)) onun için ben bu yatırım projelerine bastan sona karsıyım(bizim için değil diğerleri için soyluyorum) bu gs mesela stadını yenilemeseydi bizimde yeniliceğimizi sanmıyordum bizi bu sartlar itti aslında
demiroren denen sahısta birsekilde stad yapardı suan oda stadın izinlerinde yardımcı olmus biliyorsunuz inkar edilemez birsey yap islet midir nedir o sekilde yapardı yani:)) kitlerdi 15yıllık gelirleri:D  onemli olan semtimiz ve gorsel oalrak teknik detaylarına baktıgımızda farklı birstad oluyor fakat denildiği üzere ilk akıllı stad olamıycaz mesela ilk yesil stad olamıycaz mesela bunlar için geç kaldık birini anltaya diğerinide sivas eline aldı zaten benim gozum bunlarda değil acıkcası umrumdada değil ne faydası oalcak yani yesil stad olsam veya kırmızı halım olsa ne yazar bugun izmirdeyim metroda engelliler için odul aldıklarını gordum ilkkez gormustum fakat engellilere kolaylık saglıyan birsey ben goremedim gariptir :)) milyonlarca insanın gelip geçtiği eyrden bahsediyorum
bos isler yani kısacası

biz stadımızı yeni sezonumuzda firesiz acalımda gerisi zaten gelir
[ Son Düzenleme: 13 Aralık 2014, 22:57:58 WarrChief ]

Ali rıza foruma pc den telefondan girebiliyorum tablet android den giremiyorum :s20:

Çevrimdışı ALI RIZA

çift koldan demirlere beton enjekte ediyorlar resmen saha da 2 pompacı 3 mikser var 1 tane harfiyat kamyonu var  :alala:

Çevrimdışı ALI RIZA

Ali rıza foruma pc den telefondan girebiliyorum tablet android den giremiyorum :s20:
@panky hocam öncelikle tabletin geçmişini siliniz...! sonra modem kapatınız ve tableti yeniden başatıp deneye bilir misiniz...!
[ Son Düzenleme: 13 Aralık 2014, 23:04:33 ALI RIZA ]