Günaydın

Tabiki destek zamanı, benim gözümde kulübüne destek olmayan zaten taraftar değil hayrandır.
50 yılda bir stat yapıyorsun ve en iyisini ben bilirim ben yaparım mantığıyla yapıyorsun. Ben bu düşünceye karşıyım arkadaşlar. Ya en iyisini yapmıyorsan? Bunun garantisini kim nasıl veriyor?
Bazı arkadaşlar ısrarla anıtlar kurulu uefa vs vs gibi bir çok kurumun getirdiği sınırlandırmalar olduğunu söylüyor evet bizler de bunları biliyoruz. Fakat bu koşullarda sadece tek bir proje çıkar demek abesle iştigaldir. Her mimarın hayal gücü bir mi ? Bulunduğumuz koşullar altında, atıyorum 100 tane mimar ayrı ayrı projeler çizselerdi bu 100 proje de aynı mı olacaktı? Asıl bu hayaldir. Böyle bir saçmalığa kimse kimseyi inandıramaz.
Yapılacak en mantıklı iş, gerekli koşullar belirtilerek 4-5 tane proje örneği çizdirip, kongre üyelerine sunmaktı. 2-3 ay boyunca bu projeler konuşulur sonra oylama yapılır içlerinden biri seçilirdi. Ama bizim Başkanda malesef demokrasi ve çoğulculuk anlayışı yok.
Beşiktasarena.com bir forum sitesi değil midir? Gerekli üslup ile herkes düşüncelerini paylaşamaz mı? Projenin bazı bölümlerini eleştirmek üyelerin hakkı değil mi? Sırf sizin beğenmediklerinizi yazıyorlar diye insanları kıramazsınız. Sadece dün 5-6 arkadaş bu konuda üzüntülerini dile getirdi. Bu artık sıkmaya başladı, kabak tadı vermeye başladı, polyanacılık oynnuyorsunuz vs vs gibi bencil üslüplar sizlere yakışmıyor. Birini eleştirmek istiyorsanız, en uygun yer aynanızın karşısıdır.
Sabahtan akşama kadar projeyi yağlayıp ballayalım mı? Kusura bakmayın ama bu polyanacılara göre değil.