mabet ne dedi bilmiyorum soruyu yanlış anlamıştır ama anıtlar kurulu kararıdır ilk başlangıçta çatının kapanmasına bile izin vermiyorlardı sonrasında çatı kapandı anıtlar ne dedi hiç bir yerde tribünler eski yeni açığı geçemez eski açıktada kuleleri geçemez bir basamak geçte başına ne gelecek gör juvenin stadına gelince üst katlar çatal değilmiş iyide çatalı nereye koyacaksın zaten sıfırdan başlıyor birde alt kata bak onlar çatal değilmi bence daha iyi bir örnek bul juve örneği olmamış konsere gelince her şeyi bırakıp şimdi birde onlarımı dert edelim
konser adı üzerinde müzik dinliyorsun fazla dert edeceklerini sanmıyorum birde konserde ağlar indirilir ara da büyük ihtimal cam olacağından ve arada polis barikatları olmayacağından bir kayıp söz konusu olmaz yeni açıkta deplasman tribünü olmasını bende sevmedim ama mantıkda doğru diyor eski açık kapasite az polis bariyerleri falan derken bütün üstü kaybederiz sadece kapalı tarafındaki köşe bize kalır ambiansıda kaybeder bu durum yeni açık köşede kaybolurlar sen bakma yeni açık ateşli taraftara ayrıldı sözüne işin gerçeği konser alanı olacağı için azami büyük tutuldu ve loca konmadı yoksa taraftarı düşünüp loca gelirinden vaz geçeceklerine gerçekten inandınmı daha iyi bir gelir olursa anca loca gelirinden vaz geçilir
her söylenene inanma politika denen şey var mesela Başkanın bu konudaki son sözü neydi ateşli taraftarımız için kapalı üst kombine fiyatlarını uygun tuttuk şimdi bu iki farklı söz arasında bir çelişki yokmu tut birinin ucundan hangisine inanmak istiyorsan ona inan
Ağabey biz zaten üst tribünlerden bahsediyoruz. Onların üst tüneller sıfırdan başlıyor. Biz de 2-3 sıra sonra başlıyor. Yani birkaç sıra için mi bu işkence

Sen de haklısın. Belki de kapasiteyi istenilen seviyeye çekebilmek için böyle yapılıyordur neyse artık. Bu arada tanıtım videosunda tribün kısmı kulelerin gayet üzerinde görünüyor.
Bir de madem çatal olacak neden böyle olmaz ki?