Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6387106 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

ali rıza ile halvet aynı kişi sanırsam. durup durup ortalığı karıştıracak bi şey uyduruyorlar. muhalefet olmayın demiyorum yine olun da, destekli sallayın :)
:hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin
@alperrr  ama olmadıki :)  :kop: :kop: sitede benim sadece 2 üyeliğim var birisi Ali Rıza (SaLVaDoR eski nick) diğer dorx dorx kullanmamın sebebi ise yapılan uygulamayı normal üye nasıl görünüyor bakmak için test hesabı gibi düşünebilir..:! Halvet e gelince buradaki herkesin ortak noktası beşiktaş olduğu için bazı yanlışlar dile gelirse ortak olarak gelebiliyor...! bende zorlukları çok çok iyi biliyorum yapılan yapının devasa oldugunu biliyorum bu zamana bu hale gelmesi mükkemmel diyorum ama hata eksiklik yanlış varsa dile getirilmeli sus pus olunmamalı en iyisine en mükkemeline gidilmeli 60 80 yıl kullanılacak bu stat 2 kez yıkımı göremeyebiliriz ama hala yapımı varsa ufak değişiklikler halledilebilir...! yapılanlar hariç demeyeylim hiçbirsey hariç değildir yapılar için...!

Çevrimdışı asyakartalı

dün izmirden gelip mabedimizi yakından görme şansına eriştik.gerçekten bir an önce bitmesi gereken bir stad.muhteşem bir endamı var.rakiplere şimdiden acıyorum.mükemmel bir stat olmuş.çalışanların emeğine sağlık.bu arada ben ortadakiyim :)

http://www.hizliresimyukle.com/image/PrHQ

Çevrimdışı ZEKI

@ZEKI hocam çatal merdiven sadece alttaki resimdeki gibi görüntüsü kötü...! üst kat çıkış üsütünde ortada oturan kişi ile üst kat çıkış altında oturan kişi durumu tribün bütünlüğü çok farklı...! Çatal karşıyım zaten tepkiyi de fırçayı da yemişi onun için çatala birsey demiyorum  :evillol:

@ALI RIZA ben daha ful ceken maclarda bir kere o merdiven bosluklarini goremedim. Catal konusunda sadece ve sadece yeni acik - numarali ve yeni acik -kapali kose kısımlarinda hem fikir olabilirim. O koselere birer catal konulabilirdi. Ama  insan hayati cok onemli. Maketlere gorede karar vermeyelim. Bazi seyleri abartmakta ustumuze yok. Renkliler bizim stada hayran, ama biz kendi stadimizi begenmiyor ve kotuluyoruz.

Çevrimdışı Efe

passo konusmalarini passo basliginda yapsak  :boxin:

:hiho: :kar: konu önemli olduğu için burda yazdım beyfendi bilinçlenmek lazım herkes görsün anlasın artık destek nedir :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

dün izmirden gelip mabedimizi yakından görme şansına eriştik.gerçekten bir an önce bitmesi gereken bir stad.muhteşem bir endamı var.rakiplere şimdiden acıyorum.mükemmel bir stat olmuş.çalışanların emeğine sağlık.bu arada ben ortadakiyim :)

http://www.hizliresimyukle.com/image/PrHQ

foto açılmıyor bi daha yüklerseniz seviniriz :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı asyakartalı

foto açılmıyor bi daha yüklerseniz seviniriz :)

tekrar attım.tam beceremedim sanırım.sadece link görünüyor

Çevrimdışı Efe

tekrar attım.tam beceremedim sanırım.sadece link görünüyor

tamam açıldı bizde ordaydık keşke söyleseydiniz  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

:hiho: :kar: konu önemli olduğu için burda yazdım beyfendi bilinçlenmek lazım herkes görsün anlasın artık destek nedir :icool:
@Efe bey sizin gibi stad konusunda ciddi olan ve bu ciddiliginden hic bir zaman ödün vermeyen birisinin de arada konu disi yapmasi guzel :D müthis silici zaten silecektir biliyoruz.  :kop: :kop: :kop:
Sizce bu gece stadimiz beton olurmu ? Yagmurdan dolayi rampadaki toprak sanki cok zorluyor kamyonlarimizi..

Çevrimdışı ALI RIZA

passo konyada ankarada neden işlemedi o zaman bi ona cevap ver bakalım sadece istanbulda işliyor bu passo nedense zaman destek zamanıdır maddi manevi başka bi seçenekte yok şuan durumu olupta stada gitmeyen forma almayanda ben beşiktaşlıyım diyede geçinmesin sözde değil özde beşiktaşlı lazım bize :)
sürekli konya da ankarada oyna bakalım 3-5 sonra yarı yarıya düşer mi _? BJK veya büyük takım hasreti özlemi farklıdır Hakkaride oynasan bile doğudan batıdan taraftar gelir var olan stat doldurur...! 1-2-3-4 gelir aynı yerde süreklilik devamı gelmez...! izmir de oyna passo koy o stat 40.000 + bulur...! izmir büyük takım özlemi hasreti vardır...! bunu artık kabul etmelizi BJK istanbul dışında da sevenleri var olduğunu göstermeliyiz...! taraftar suçlanmaz istanbuldaki taraftar neden gelmiyor düşünülmelidir, Fikret Orman çıksın Alsın yanına Alen'i ve Ayhan'ı diğer tribün liderlerini artık birlikte yürüyeceğiz desin o zaman passo artışını maçlara artışı vs görürüz mevkicilik gelip geçicidir taraftarlık kalıcıdır...!
durumu olupta ürün vs almayanlara ettiğin her tepkiye +1903 derim gözü kapalı katılırım...!

Çevrimdışı Efe

@Efe bey sizin gibi stad konusunda ciddi olan ve bu ciddiliginden hic bir zaman ödün vermeyen birisinin de arada konu disi yapmasi guzel :D müthis silici zaten silecektir biliyoruz.  :kop: :kop: :kop:
Sizce bu gece stadimiz beton olurmu ? Yagmurdan dolayi rampadaki toprak sanki cok zorluyor kamyonlarimizi..

@ZEKI abi pek olacağını zannetmiyorum öğleden sonra işler bıçak gibi kesildi yarından itibaren betonlamalar başlar yeni açık tabla yarın atılacaktır %90  :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

bence arkadaşın verdiği örnek doğru..çünkü siz böyle çatal olmazsa insanlar aşağıya düşer demiştiniz ancak juventus stadındaki üst kat çıkışları aynen bizdeki gibi sadece önüne cam ve bariyer koymuşlar. alt kattaki çatal ise fazla sırıtmıyor çünkü 42 sıra var üst kat ise 25-26 civarı. sıra sayısı azsa daha fazla dikkat çekiyor.
benim tam olarak söylediğim neydi çatal koymazsan tribünün bittiği yere bariyer koymak zorundasın juvede bariyer koymuş hemde çepeçevre rahat birbuçuk metre var ve bizdeki gibi değil bizde aşağıya sarkan 3 basamak balkon var zaten sıkıntıyı yaratanda o balkon o üç sıra olmasaydı bizdede çatal olmayacaktı aynı juve gibi olurdu ama gel görkü o balkon sayesindede 3000 civarı koltuk kazanıyoruz ama o balkon yüzündende orda birikme olacak alan ortaya çıkıyor birde kimse bizim taraftarımız gibi yüklenin talimatı vermiyor olimpiyatta bile giriş çıkışlarda ezilenler oluyor allahtan passo sayesinde polisler biraz daha saygılı davranıyorlarda daha geniş alan bırakıyorlar bu sene geçen seneki kadar izdiham yaşanmıyor geçen sene girmek ayrı dertti çıkmak ayrı dert arada kalan ezilen kaybolan çocuklarmı ararsın kadın çığlıklarımı her şey vardı arada kalırsan öyle sıkışıyordunki nefes bile alamıyordun  juve ne yapmış beton bariyerin üstüne birde cam bariyer koymuş  ayakta duran bir insanın omuzlarına geliyor böylece tehlikeyi önlemiş bizdede öyle yapsalar onada itiraz edilir bir buçuk metrede bir direk ve önde oturanların görüş açısının içine eder estetik anlamdada güzel durmuyor

Çevrimdışı asyakartalı

tamam açıldı bizde ordaydık keşke söyleseydiniz  :icool:

aklıma gelmedi değil aslında.burdan birkaç kez yazmıştım stada gelirsek içeriye girme şansımız varmı diye.pek kimse ilgilenmedi.birde maça yetişmek için acelemiz vardı.çok fazla durmadan devam ettik.teşekkürler yinede

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA ben daha ful ceken maclarda bir kere o merdiven bosluklarini goremedim. Catal konusunda sadece ve sadece yeni acik - numarali ve yeni acik -kapali kose kısımlarinda hem fikir olabilirim. O koselere birer catal konulabilirdi. Ama  insan hayati cok onemli. Maketlere gorede karar vermeyelim. Bazi seyleri abartmakta ustumuze yok. Renkliler bizim stada hayran, ama biz kendi stadimizi begenmiyor ve kotuluyoruz.
hocam yasak boşlukların kapanmaması lazım pfdk ceza almısız konyadaki maçta 10.000 tl niye boş bırakmamışız diye..! her maç 10-20 ceza yeriz ceza yemeden yapsak düzgünün olmaz mı ?

Çevrimdışı ALI RIZA

@Efe yağmur var demişti olmaz demişti sanırım  :alala: öyle okudum yarın olabilir...! baya bir tabla atılacak @Efe en büyük tabla mı olacak arka tarafta var...!

Çevrimdışı Efe

sürekli konya da ankarada oyna bakalım 3-5 sonra yarı yarıya düşer mi _? BJK veya büyük takım hasreti özlemi farklıdır Hakkaride oynasan bile doğudan batıdan taraftar gelir var olan stat doldurur...! 1-2-3-4 gelir aynı yerde süreklilik devamı gelmez...! izmir de oyna passo koy o stat 40.000 + bulur...! izmir büyük takım özlemi hasreti vardır...! bunu artık kabul etmelizi BJK istanbul dışında da sevenleri var olduğunu göstermeliyiz...! taraftar suçlanmaz istanbuldaki taraftar neden gelmiyor düşünülmelidir, Fikret Orman çıksın Alsın yanına Alen'i ve Ayhan'ı diğer tribün liderlerini artık birlikte yürüyeceğiz desin o zaman passo artışını maçlara artışı vs görürüz mevkicilik gelip geçicidir taraftarlık kalıcıdır...!
durumu olupta ürün vs almayanlara ettiğin her tepkiye +1903 derim gözü kapalı katılırım...!

buna katılmıyorum işte taraftara burda kızıyorum zaten 2 maç git sonra gitme  bu olmaz burda taraftara kızılır bir gün değil hergün beşiktaş neden diyoruz o zaman bizim kisi şu oluyor o zaman 1 gün değil 3 gün beşiktaş :icool: bu olmaz beşiktaş nerde oynarsa oynasın o iç saha maçı ise 35-40 binden aşşağı taraftar görmek istemiyorum artık ben herkes bi daha düşünmeli ona göre kararlarını gözden geçirmeli başkan en doğru  şeyi yaptı stadı yaparak tüm taraftarda destek olmalı başka bişeyede ihtiyaç kalmaz zaten böyle olursa :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@Efe yağmur var demişti olmaz demişti sanırım  :alala: öyle okudum yarın olabilir...! baya bir tabla atılacak @Efe en büyük tabla mı olacak arka tarafta var...!

şuan baya büyük tabla ama 2 ye bölecekler bence betonlarken tek bi kerede beton atmazlar bence @ALI RIZA
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

buna katılmıyorum işte taraftara burda kızıyorum zaten 2 maç git sonra gitme  bu olmaz burda taraftara kızılır bir gün değil hergün beşiktaş neden diyoruz o zaman bizim kisi şu oluyor o zaman 1 gün değil 3 gün beşiktaş :icool: bu olmaz beşiktaş nerde oynarsa oynasın o iç saha maçı ise 35-40 binden aşşağı taraftar görmek istemiyorum artık ben herkes bi daha düşünmeli ona göre kararlarını gözden geçirmeli başkan en doğru  şeyi yaptı stadı yaparak tüm taraftarda destek olmalı başka bişeyede ihtiyaç kalmaz zaten böyle olursa :)
Passo masso kaldırılsın bjk fizan da oynasın tribün oldurur...! passo insanlarda caydırıcı etki banka vs olayı insanlar okuyor araştırıyor biliyor bilet sistemi getir stat altında sat sabah 5 te kuyduğa giren olur...! bazı yöntemler etki tepki olayıdır... umarım kaldırırlar bu sadece bizim için değil tüm klüpler için kötü boş statlara karşı oynuyorlar...!

Çevrimdışı ALI RIZA

şuan baya büyük tabla ama 2 ye bölecekler bence betonlarken tek bi kerede beton atmazlar bence @ALI RIZA
2-3 günü sürer desene ve sonra obitaş tribün tablası biter kaba için gün sayarız  :sevinc :sevinc  (otopark geç isterse 10 sene sonra bitsin  :kop: ) çiceklerin bitirmesini bekleriz :akuma:

Çevrimdışı ahmet türker

bence arkadaşın verdiği örnek doğru..çünkü siz böyle çatal olmazsa insanlar aşağıya düşer demiştiniz ancak juventus stadındaki üst kat çıkışları aynen bizdeki gibi sadece önüne cam ve bariyer koymuşlar. alt kattaki çatal ise fazla sırıtmıyor çünkü 42 sıra var üst kat ise 25-26 civarı. sıra sayısı azsa daha fazla dikkat çekiyor.
juventus arena nın sıra sayıları alt kat 32 üst kat 17 dir verdiğin rakamlar yanlış kardeşim. :tabe:

Çevrimiçi Necmi

ali rıza ile halvet aynı kişi sanırsam. durup durup ortalığı karıştıracak bi şey uyduruyorlar. muhalefet olmayın demiyorum yine olun da, destekli sallayın :)
burda yöneticilerin çift üyeliği vardır bu normal bir durum test için normal üyelik kullanmak gerekiyor ali rızanın dorx var bir yönetici neden ortalığı karıştırmak istesin sonuçta karışınca toplayacak olanda kendisi :alala: @alperrr

Çevrimiçi Necmi

Passo masso kaldırılsın bjk fizan da oynasın tribün oldurur...! passo insanlarda caydırıcı etki banka vs olayı insanlar okuyor araştırıyor biliyor bilet sistemi getir stat altında sat sabah 5 te kuyduğa giren olur...! bazı yöntemler etki tepki olayıdır... umarım kaldırırlar bu sadece bizim için değil tüm klüpler için kötü boş statlara karşı oynuyorlar...!
perşembe günü maçta passomu vardı  :alala: asteras maçınada 5000 kişi geldi passomu vardı keza partizan maçıda öyle

Çevrimdışı ALI RIZA

burda yöneticilerin çift üyeliği vardır bu normal bir durum test için normal üyelik kullanmak gerekiyor ali rızanın dorx var bir yönetici neden ortalığı karıştırmak istesin sonuçta karışınca toplayacak olanda kendisi :alala: @alperrr
:kop: :kop: :kop: birde yediğim fırça yı görse  :akuma: :akuma: @bjk_mabet girmemiş siteye eskiden @Necmi abi gelişine vuruyordu şimdi ortalıyor @bjk_mabet vuruyor  :by2: :by2: :by2:

Çevrimdışı alperrr

Çevrimdışı Hakan Bilgin

98 bin beşiktaşlı passokarta sahip mesele passoyu almak değil mesele bu kartı alanların maça neden gelmedikleri ayrıca uefada da passo yok nerde passoya karşı çıkıp maça gelmeyenler?
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Balasagun

mabet ne dedi bilmiyorum soruyu yanlış anlamıştır ama anıtlar kurulu kararıdır ilk başlangıçta çatının kapanmasına bile izin vermiyorlardı sonrasında çatı kapandı anıtlar ne dedi hiç bir yerde tribünler eski yeni açığı geçemez eski açıktada kuleleri geçemez bir basamak geçte başına ne gelecek gör juvenin stadına gelince üst katlar çatal değilmiş iyide çatalı nereye koyacaksın zaten sıfırdan başlıyor birde alt kata bak onlar çatal değilmi bence daha iyi bir örnek bul juve örneği olmamış konsere gelince her şeyi bırakıp şimdi birde onlarımı dert edelim :D konser adı üzerinde müzik dinliyorsun fazla dert edeceklerini sanmıyorum birde konserde ağlar indirilir ara da büyük ihtimal cam olacağından ve arada polis barikatları olmayacağından bir kayıp söz konusu olmaz yeni açıkta deplasman tribünü olmasını bende sevmedim ama mantıkda doğru diyor eski açık kapasite az polis bariyerleri falan derken bütün üstü kaybederiz sadece kapalı tarafındaki köşe bize kalır ambiansıda kaybeder bu durum yeni açık köşede kaybolurlar sen bakma yeni açık ateşli taraftara ayrıldı sözüne işin gerçeği konser alanı olacağı için azami büyük tutuldu ve loca konmadı yoksa taraftarı düşünüp loca gelirinden vaz geçeceklerine gerçekten inandınmı daha iyi bir gelir olursa anca loca gelirinden vaz geçilir  :D her söylenene inanma politika denen şey var mesela Başkanın bu konudaki son sözü neydi ateşli taraftarımız için kapalı üst kombine fiyatlarını uygun tuttuk şimdi bu iki farklı söz arasında bir çelişki yokmu tut birinin ucundan hangisine inanmak istiyorsan ona inan

Ağabey biz zaten üst tribünlerden bahsediyoruz. Onların üst tüneller sıfırdan başlıyor. Biz de 2-3 sıra sonra başlıyor. Yani birkaç sıra için mi bu işkence :) Sen de haklısın. Belki de kapasiteyi istenilen seviyeye çekebilmek için böyle yapılıyordur neyse artık. Bu arada tanıtım videosunda tribün kısmı kulelerin gayet üzerinde görünüyor.

Bir de madem çatal olacak neden böyle olmaz ki?