Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6384533 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İnsanları insaat mühendisi , teknik direktör olmakla suçluyorsunuz ancak sizde de maşallah öyle bir kulak varki konuşulanları duyuyorsunuz..

Anıtlar kurulu ne karışır Allah Aşkına 41.903 olmasına..

Anıtlar kurulu Beşiktaşlı olmuş kapasiteui özel olarak mı belirledi acaba ?

Yapmayın..

Başkan defalarca dedi alan yeterli değil, Eski Açık kısmınında belli bir yüksekliği olacak.. Ancak işin garip kısmı ondan sonra çıkıyor. Eski açık kısmı açık kalsa stadın 3 yanı kapansa eyvallah diyeceğim ancak çatının boyu aynı olacaksa yukardaki arkadaşların söyledikleri doğru oluyor.O boşluğa tribün konmayınca ne oldu anlamadım ? Ne farketti yani. Üstüne birde çatı gelecek. Anıtlar kurulunun kararı saçma sapan bir kararmış ki kuşa döndü bariz belli..

Birde forumda bu kapasite yada diğer konularla ilgili sohbetlerde sıkça görülen "sıktınız" "aynı konular" sözleri ile yazn arkadaşları eleştiren arkadaşlara sözüm var...

Bu saatten sonra dönüş yok ancak insanlar duygularını forumlarda yansıtacaklar ki dökülecekler.

Burada ne siz ne başkası o insanlara burada yok sıktınız yok şöyle yaptınız gibi ifadelerle yok sayma hakkına sahip değiller..

Şahsen benimde sıkıldığım çok muhabbet var. Sabahları "günaydın" akşamları "iyi geceler" gibi..

Herhalde dışardan gelenler bu eleştiren arkadaşların mesajlarını okumaktan daha ziyade günaydın mesajlarına ya da kendi aramızdaki sohbetleri okumaktan daha çok sıkılıyorlardır emin olun..

Defalarca aynı şeyi tartışmanın kime ne faydası var? Ben aynı tartışmaları gördükçe sıkılıyorum bunu dile getirmeyim mi? Yapıcı olmayan bir tartışmayla ancak şimdi olduğu gibi boşuna gerilim yaratılıyor. Daha stat bitmemiş son görüntüsü ortada yok "Aman Allahım bu ne çirkinlik? Buna onay verenin veya izin verenin Allah Belasını versin" deniyor. Başkan onay verdi diyelim Allah belasını mı versin yani başkanımızın? Eleştireceksekte üslubunla eleştirelim, delirecem çıldıracam allah belasını versin gibi kelimelerin kimseye faydası yok aksine bu stada değer verenleri inciten şeyler bunlar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Abdullah

Eski acigin alcak kalmasini ben de istemezdim.kapasiteden ziyade goruntu acisindan pek guzel durmuyor. Ancak abartilacak bi mevzu da degil bence.

Catinin seffaf olmamasi bende de hayal kirikligi oldu.tamam begenmediklerimizi soylememiz lazim ama surekli ayni yaralari desmeye ne gerek var?eski acik alcak yapildi ve mevzu kapandi.yani bu dkdan sonra donusu yok ne yapalim yani?kendimizi uzmekten oteye gecemiyoruz.
Bence eski açık görüntü olarak da güzel duruyor.  :bandit:

Çevrimdışı Abdullah

Defalarca aynı şeyi tartışmanın kime ne faydası var? Ben aynı tartışmaları gördükçe sıkılıyorum bunu dile getirmeyim mi? Yapıcı olmayan bir tartışmayla ancak şimdi olduğu gibi boşuna gerilim yaratılıyor. Daha stat bitmemiş son görüntüsü ortada yok "Aman Allahım bu ne çirkinlik? Buna onay verenin veya izin verenin Allah Belasını versin" deniyor. Başkan onay verdi diyelim Allah belasını mı versin yani başkanımızın? Eleştireceksekte üslubunla eleştirelim, delirecem çıldıracam allah belasını versin gibi kelimelerin kimseye faydası yok aksine bu stada değer verenleri inciten şeyler bunlar.
:claps: :claps:

Çevrimdışı SDemirsoy

mabeti deşifre ediyorum sıradışı paintlerimle baş başa bırakıyorum sizleri ortam gergin bu gider   :lol: @bjk_mabet
BEŞİKTAŞ ARENA VE HUNHARCA GÜLEN ADAM
[ Son Düzenleme: 12 Aralık 2014, 15:15:18 SDemirsoy ]

Çevrimdışı ALI RIZA

mabeti deşifre ediyorum sıradışı paintlerimle baş başa bırakıyorum sizleri ortam gergin bu gider   :lol: @bjk_mabet
puhahahhaha mabet benzemiş resmen  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Abdullah

@yigitcan1903 abi biraz daha açsaymışsın yırtacakmışın ağzını

Çevrimdışı SDemirsoy

an itibari ile Seda hanıma teşekkürler...

Çevrimdışı Geovani

Eski açık anlamında en büyük yanılgı şu;dışarıdan bakılınca genel silüeti etkilememesi yani demek istediğim tam stadın karşısından iki kulenin arassından baktığınızda tribün göremiyorsunuz 5  6 sıra yüksek olsaydı prekast vs gözükecekti ve bence çok kötü görünecekti...zevkler ve renkler göreceli ,bence çatal merdiven ve bir fazla tribün yırtığı haricinde harika bi proje...Ama beğenmeyen arkadaşlara mahalle baskısı yapmayalım adı üstünde BEŞİKTAŞ FORUMU burası beğenende beğenmeyende BEŞİKTAŞLI başımızın tacı...Ama şu var arkadaşlar ben geçen sene mart ayında saolsun mabetle stadı gezme şansına erilştim daha eski açık yoktu ortada ama kapalının o zamanki hali bile heybetliydi...eski inönüde eski açığın fiziki şart olarak oyuna ve tezahürata etkisi pek ne yazıkki yoktu,şimdi orda kocaman duvar gibi bir tribün olacak  :ok: bitip içine girince aşık olacağımız bi yapı inşaa ediliyor yapanların ellerine sağlık
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Abdullah

Eski açık anlamında en büyük yanılgı şu;dışarıdan bakılınca genel silüeti etkilememesi yani demek istediğim tam stadın karşısından iki kulenin arassından baktığınızda tribün göremiyorsunuz 5  6 sıra yüksek olsaydı prekast vs gözükecekti ve bence çok kötü görünecekti...zevkler ve renkler göreceli ,bence çatal merdiven ve bir fazla tribün yırtığı haricinde harika bi proje...Ama beğenmeyen arkadaşlara mahalle baskısı yapmayalım adı üstünde BEŞİKTAŞ FORUMU burası beğenende beğenmeyende BEŞİKTAŞLI başımızın tacı...Ama şu var arkadaşlar ben geçen sene mart ayında saolsun mabetle stadı gezme şansına erilştim daha eski açık yoktu ortada ama kapalının o zamanki hali bile heybetliydi...eski inönüde eski açığın fiziki şart olarak oyuna ve tezahürata etkisi pek ne yazıkki yoktu,şimdi orda kocaman duvar gibi bir tribün olacak  :ok: bitip içine girince aşık olacağımız bi yapı inşaa ediliyor yapanların ellerine sağlık
Abi şu an beğenip beğenmeme tartışılmıyor zaten. Emeğe saygısızlık yapılıyor. Mimar ve ekibinin gayri ciddi çalıştığı iddia ediliyor.

Çevrimdışı Haldun

eski açık olayına pek takılmamak lazım bence video eski açıga geldiginde bir durdurun bakın bakalım çok mu kötü? ayrıca sabah günaydın gece iyi geceler demenin neresi kötü insanların birbirini gördügünde selam vermemek için kafasını başının önüne eğdigi karşı dairedeki insanların birbirini tanımadıgı ülkemizde??

Çevrimdışı mhmtkartal

İnsanları insaat mühendisi , teknik direktör olmakla suçluyorsunuz ancak sizde de maşallah öyle bir kulak varki konuşulanları duyuyorsunuz..

Anıtlar kurulu ne karışır Allah Aşkına 41.903 olmasına..

Anıtlar kurulu Beşiktaşlı olmuş kapasiteui özel olarak mı belirledi acaba ?

Yapmayın..

Başkan defalarca dedi alan yeterli değil, Eski Açık kısmınında belli bir yüksekliği olacak.. Ancak işin garip kısmı ondan sonra çıkıyor. Eski açık kısmı açık kalsa stadın 3 yanı kapansa eyvallah diyeceğim ancak çatının boyu aynı olacaksa yukardaki arkadaşların söyledikleri doğru oluyor.O boşluğa tribün konmayınca ne oldu anlamadım ? Ne farketti yani. Üstüne birde çatı gelecek. Anıtlar kurulunun kararı saçma sapan bir kararmış ki kuşa döndü bariz belli..

Birde forumda bu kapasite yada diğer konularla ilgili sohbetlerde sıkça görülen "sıktınız" "aynı konular" sözleri ile yazn arkadaşları eleştiren arkadaşlara sözüm var...

Bu saatten sonra dönüş yok ancak insanlar duygularını forumlarda yansıtacaklar ki dökülecekler.

Burada ne siz ne başkası o insanlara burada yok sıktınız yok şöyle yaptınız gibi ifadelerle yok sayma hakkına sahip değiller..

Şahsen benimde sıkıldığım çok muhabbet var. Sabahları "günaydın" akşamları "iyi geceler" gibi..

Herhalde dışardan gelenler bu eleştiren arkadaşların mesajlarını okumaktan daha ziyade günaydın mesajlarına ya da kendi aramızdaki sohbetleri okumaktan daha çok sıkılıyorlardır emin olun..

:claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Çevrimdışı WarrChief

sabah  mustafanın fotoalra bakarken huzunlendim hiç ınonude olmadım yani mac izliyemedim fakat belestepede 10dakikalık bir anım vardır ve orası hakkındaki butun hikayeleri okumusumdur, bugunku fotolarda baktımki yeniacıgın numaralı kosesi kapandıgında artık oranın hiçbir anlamı kalmıcak  duygulandım hatta kendimden gectim bile diyebilrim:)) :by2: artık bir devir kapanıcak yakın zamanda  fakat su bizim suzer efendideki bilmem kacıncı kattan sonrakiler egerki catı seffaf olsaydı bayabi kıyak zaman gecireceklerdi ama baskan onlarıda saf dısı bıraktı iste bizim baskanımız boyle bir adam :kop: tersi oslaydı kesin kira alırdı kalıbımı basarım:D
[ Son Düzenleme: 12 Aralık 2014, 15:10:59 WarrChief ]

Çevrimdışı TØLGA

sabah damardan foto vermeyince forum ahalisine sonuç böyle oluyo  :biggrinking:
sarmaya yer arıyor herkes hep aynı muhabbetler   :iscrewy:
[ Son Düzenleme: 12 Aralık 2014, 15:12:15 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Haldun

eski açık yeni açıga göre kısa olmasaydı stad aynı san mames gibi olacaktı bence bizim stad o staddan daha estetik

Çevrimdışı mhmtkartal

Ne işe yarayacağı defalarca anlatılan şeyi nasıl kafanıza göre işe yaramaz olarak nitelendirebiliyorsunuz.  :alala:
ne işe yarıyormuş ya arkadaş çim malzemeleri mi gelecek insanlar depremde ordan mı kaçacak bırakın artık bu işleri san mamese bak yeni yapıldı ve iki tribün yırtığı gözükmüyor bile elin İspanyolu milletini düşünmüyor mu bırakın artık POLLYANNACILIĞI

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Abdullah

ne işe yarıyormuş ya arkadaş çim malzemeleri mi gelecek insanlar depremde ordan mı kaçacak bırakın artık bu işleri san mamese bak yeni yapıldı ve iki tribün yırtığı gözükmüyor bile elin İspanyolu milletini düşünmüyor mu bırakın artık POLLYANNACILIĞI
Kim polyannacılık yapıyor. İşin içinde olmayıp sağa sola sallamak size ne kadar kolay geliyor yaa.

Çevrimdışı Abdullah

Elin İspanyolu deprem bölgesinde stat yapmıyor. Elin ispanyolu bir depremde binlerce kayıp vermiyor. Elin ispanyolu elin ispanyolu yetmez mi artık ama. Ne bu avrupa özentiliği neden sürekli birilerinin stadyumuna özenmeler. Niye sürekli kendimizin olanı beğenmeyip sürekli sağda soldaki statlara hayran olmalar.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı mhmtkartal

Kim polyannacılık yapıyor. İşin içinde olmayıp sağa sola sallamak size ne kadar kolay geliyor yaa.
bak çocuk sağa sola sallayan yok uslübunu düzelt sen çok mu biliyorsun ne işe yaradıklarını bu kadar insan karşı çıkarken o yırtıkların da bana muhalefet oluyorsun

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ahmet türker

akşam totenhamı yedeklerle yendik gece çoşkulu ve sevinçliydik ve o şekilde yattık. sabah insan hangi psikoloji ile kalkar da eski açığı kafaya takıp foruma yazı atar ,anlayanlar bunu anlatmalı . :alala:

Çevrimdışı WarrChief

@Necmi abi su malum rampanın oradaki borular sanırım halloldu artık o konuya ben hakşm değilim fakat buradaki durum hakkında bir bilgin varmıdır??yani hangi asamadayız