Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6381497 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ayrica bariyer de yok ust katta.
Bu konuda da bir şeyi hesap etmemişsiniz @F1RAt :bandit: Onlarda bariyer olmaması çok normal , Siz hiç Avrupa takımlarının taraftarının Dprtmund- mınih hariç , bizdeki gibi Atlayarak-zıplayarak maç izlediğini gördünüzmu :alala: Adamlar sinema izler gibi maç izliyor :D Ben kendimden örnek vereyim , Bir Bjk-fb derbisinde Yeni açıktaydım , Golden önce Çıkış kapısının 3 Basamak üstündeydim, Gol den sonra ise Çıkış kapısının hemen önündeydim :D Yani buradan şu Çıkoyor Üst katlard bariyer şart oğlu şart :iscrewy: Yoksa kapalı üstün on sıralarında maç izleyenlerin en az 100 tanesini Aşagıdan toplarız her maç :bandit: :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı SDemirsoy

3,30 gibi stattayım @Efe @Necmi abi kırık kolla bırakmayın beni oralarda :D

Çevrimdışı Kemal

Bir husus var , dünyanın diğer ülkelerinde Volkan patlaması oluyor şehri otobandan terkeden insanlara bakıyosunuz tek sıra halinde aileleriyle hareket ediyolar, bizim ülkemizde emniyet şeridi normal zamanda bile araçlarla hatta çakma polis sireni döşenmiş araçlarla dolu, ondan daha rahat ve hızlı hareket imkanı veren çatal merdiven düşünülüyo olabilir, yani beşeri faktör.

Çevrimdışı SDemirsoy

:bandit: an itibari ile Seda Hanıma Teşekkürler :)

Bir husus var , dünyanın diğer ülkelerinde Volkan patlaması oluyor şehri otobandan terkeden insanlara bakıyosunuz tek sıra halinde aileleriyle hareket ediyolar, bizim ülkemizde emniyet şeridi normal zamanda bile araçlarla hatta çakma polis sireni döşenmiş araçlarla dolu, ondan daha rahat ve hızlı hareket imkanı veren çatal merdiven düşünülüyo olabilir, yani beşeri faktör.

Bu resimde 4 tane merdiven var, bu merdivenler sayesinde 10 saniyede tribün çıkış kapısına varırsın.
4 merdiven yerine 1 merdiven olsa ( dünyadaki örnekleri gibi ) 20 saniyede tribün çıkış kapısına varırsın.
Meğer bu 10 saniye bizim için ne kadar önemliymiş, dünyada hiç bir insan için önemli olmayan bir "10 saniye" bizim gibi bir toplum için ne kadar önemli olabilir anlamakta zorluk çekiyorum. Dediğim gibi biz jet sosyete olmuşuz farkında değiliz.  :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı Zafer_Başkan

Bu resimde 4 tane merdiven var, bu merdivenler sayesinde 10 saniyede tribün çıkış kapısına varırsın.
4 merdiven yerine 1 merdiven olsa ( dünyadaki örnekleri gibi ) 20 saniyede tribün çıkış kapısına varırsın.
Meğer bu 10 saniye bizim için ne kadar önemliymiş, dünyada hiç bir insan için önemli olmayan bir "10 saniye" bizim gibi bir toplum için ne kadar önemli olabilir anlamakta zorluk çekiyorum. Dediğim gibi biz jet sosyete olmuşuz farkında değiliz.  :s20: :s20: :s20:

:) Ne olursa olsun çatal mardivene hayır!... :) @aktar_ismail hatta merdiven olmasın oraları da koltuk yapıp  kapasiteyi artıralım... Nasıl olsa maçı koltuk üstünde izleten bir toplumuz kanka :) akşam maça gel maça :)

Çevrimdışı Kemal

Bana görede öyle de işte bu tarla bu kadar kabak yapıyo, 2. mahsül yok. Hayatta en zor değiştirilecek şey hatta imkansıza yakın sabit fikirlilik.

Çevrimdışı ALI RIZA

Yazacam @bjk_mabet kızacak ama tribün kazaları nedeniyle iş güvenliği vs gibi nedenlerden dolayı çatal bıçak tribünler bol çıkış kapıları mecburi...!

Yazacam @bjk_mabet kızacak ama tribün kazaları nedeniyle iş güvenliği vs gibi nedenlerden dolayı çatal bıçak tribünler bol çıkış kapıları mecburi...!
Güvenlikle vs bu işin hiçbir alakası yok, alakası olsa dünyanın en gelişmiş ülkerinde de uygulanırdı. Daha önce resimlerini paylaştık, harika güzellikteki stadyumlarda böyle bir şey yok. Kimse kimseyi kandırmasın, bu iş tamamen mimarın tercihidir, bu tercihe de saygı duyulması zorunlu değildir. Bu kadar saçma birşey dünyanın hiçbir yerinde beğenilmez.

Bu konunun çok fazla üstünde duruyoruz ama bence daha da çok üzerinde durmalıyız aksi takdirde büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağız.  :s20:

Çevrimdışı ErmanS

merdivenler için özel bir şey takılıyor mu prekastların ustune yoksa direk prekasttan mı yuruyoruz? yani asıl sormak istedigim 41903 kapasiteli bi stad izni alınmış ve buna gore planlanmış. bundan 3 sene sonra kapasiteyi 45000 47000 civarına cekmek icin koltuklarla oynayıp çatal merdivenleri duze çevirebilirler mi? şu anki durumda biraz da bundan dolayı çatallı yapılıyo gibi geliyo bana. 41903 kapasiteli ve duz merdiven yapılırsa yan yana 2 koltuk arası çok buyuk boşluklar olması gerekir diye duşunuyorum ve bu butunlugu daha cok bozar

Çevrimdışı happy_

merhabalar,

ensonhaber sitesine sanırım düne ait fotolar yüklenmiş. birkaçını yükledim geri kalanını siteden görebilirsiniz.
http://kralspor.ensonhaber.com/galeri/vodafone-arenada-son-durum

Çevrimdışı testerekiriş

inönüde kapalı da bir maç hatırlamam ki kavga çıkmasın. yeni stadta bu diklik varken @Necmi abiye katılmamak elde değil curcunada aşagı düşme tehlikesi olacaktır.. bizde çok sakat var :D :D :D :D
Bu Asla Veda Değil !

Çevrimdışı Efe

Piyangodan izin çıktı  :super: :super: akşama stattayım.  :sevinc :sevinc @Efe nasipte varmış demek ki görüşmek
gorusuruz abi :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ALI RIZA

Güvenlikle vs bu işin hiçbir alakası yok, alakası olsa dünyanın en gelişmiş ülkerinde de uygulanırdı. Daha önce resimlerini paylaştık, harika güzellikteki stadyumlarda böyle bir şey yok. Kimse kimseyi kandırmasın, bu iş tamamen mimarın tercihidir, bu tercihe de saygı duyulması zorunlu değildir. Bu kadar saçma birşey dünyanın hiçbir yerinde beğenilmez.

Bu konunun çok fazla üstünde duruyoruz ama bence daha da çok üzerinde durmalıyız aksi takdirde büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağız.  :s20:
bizim mimar diyecek yok saydam şeffaf çatı ile yola çıktı beyaz bir çatı yı değiştirdiler...! demek ki bazı işler mimarsız da olabiliyor...! @aktar_ismail ne yapalım umarım taraftarı birkez olsun dinleyim düzgün iş yaparlar...! ha belki ileri de hani büytme anlamında yapılacak 45-47 bin arasında arttırım belki onun için de yapılıyor olabilir gibi geliyor ki sanmıyorum  :kop:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı AŞO

Kesinlikle katılıyorum sana bu çatal merdiven işinden biran önce vazgeçilmesi gerekir bu çıkışlardaki yığılıma neden olmayacak mı sanki!!!
Bu hatadan dönülmesi gerekir aradaki boşluklar koltuklarla doldurulmalı  :akuma:

Çevrimdışı murat

İsmail vembleyde yaklaşık 140 çıkış var ve sadece kapalıda 10 merdiven yoluna bölünmüş.aynı şekil yapılsaydı bizim kapasiteye oranla 70 civarı çıkış gerekir ve yolları ile birlikte bizim kapasite 37 bin civarına düşerdi.çatal görüntü açısından hoş durmuyor ama önceliğimiz görüntü değilde daha fazla beşiktaşlıya bu zevki tatma olanağı vermek olmuş

Çevrimdışı Yakup

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı F1RAt

Bu konuda da bir şeyi hesap etmemişsiniz @F1RAt :bandit: Onlarda bariyer olmaması çok normal , Siz hiç Avrupa takımlarının taraftarının Dprtmund- mınih hariç , bizdeki gibi Atlayarak-zıplayarak maç izlediğini gördünüzmu :alala: Adamlar sinema izler gibi maç izliyor :D Ben kendimden örnek vereyim , Bir Bjk-fb derbisinde Yeni açıktaydım , Golden önce Çıkış kapısının 3 Basamak üstündeydim, Gol den sonra ise Çıkış kapısının hemen önündeydim :D Yani buradan şu Çıkoyor Üst katlard bariyer şart oğlu şart :iscrewy: Yoksa kapalı üstün on sıralarında maç izleyenlerin en az 100 tanesini Aşagıdan toplarız her maç :bandit: :bandit:

O adamlar senin soyledigin sekilde dusunerek hareket etmezler. Var mi bir garantisi kavga cikmayacaginin? Onlar en guvenli sekilde yaparlar. Yani o korkuluk orada olmasa, hic bir sey olmaz. Sadecetribunun en alt kismina koyarsin olur biter. Fakat yapiyorlarsa da benim icin sorun teskil etmiyor. Yasi yetenler bilir, eskiden Inonu de acik tribunde vardi boyle bariyerler ve hic bir rahatsizlik vermiyordu.

Çevrimdışı Abdullah

@Deniz ilk fotoda stadyumumu çekmiş yoksa bilboardı mı?  :alala: :alala: :alala:
Ben de merak ettim abi onu soralım hemen kendisine  :bandit:

Çevrimdışı Zafer_Başkan

@Deniz ilk fotoda stadyumumu çekmiş yoksa bilboardı mı?  :alala: :alala: :alala:
Bence bilboard'ı çekmiş :) iyi de etmiş :) fotoya heyecan katmış güzel çalışma olmuş :) Teşekkürler @Deniz :)

Çevrimdışı levent

biraz daha iyiyim havalar soğuk yanlış zamanda kırdık :D ama maça geliyorum  :hiho: @Yunus Emre Dökmeci
geçmiş olsun