Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6377900 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anıl

mabetin böyle bir şey söylemeyeceğini biliyoruz zaten yunus ,en yakınındakilere bile söylemiyor. :ok:
:upto: :upto: :upto:

Çevrimdışı ahmetx

1. kat localar normal tribünden nasıl ayrılacak diye soran arkadaşlar için gelsin. :D (İşaretli kısım)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

mabetin böyle bir şey söylemeyeceğini biliyoruz zaten yunus ,en yakınındakilere bile söylemiyor. :ok:
Banada Söylemedi Zaten @ahmet türker abi , 50.000 olayı tamamen benim kendi Duşuncem :ok: İçeriden gördüğüm kadarıyla o civarda yani :iscrewy: Zaten @bjk_mabet abimde yazmış az önce Resmi rakam 41.903 :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Necmi

@ahmetx abi ben Saraçoglunda hem deplasman tribününde hemde Fb lilerin arasında çok Beşiktaş- Fb maçı izledim , Stadımız kesinlikle Saraçoglundan daha yüksek ve Büyük görünüyor , Net bir şekilde Soyluyorum bunu :sevinc
bunu net bir şekilde söylemene gerek yok  :D zaten ölçüleride büyük tribün yüksekliği 5 metre daha fazla saraçoğlunun ölçüler şimdi net aklımda değil ama stadımız enden 7 metre boydanda 15 metre civarı daha büyük tribün yüksekliği tokiyle bizim aynı olması lazım onların çatı daha yüksek olduğu için dış ölçüler daha yüksek tribün genişlikleride bizden fazla ama tam ölçüyü bilmiyorum sanırım 5-6 metre daha geniş olması lazım

:) diğer çektiklerini ne zaman atacaksın  :bandit:
Birazdan Atmaya çalışıcam @Abdullah , atamazsam senden veya @FARUK abiden yardım alıcam :D Bu Arada Resimleri 14:00 -15:00 arası çektim arkadaşlar :bandit:

Çevrimdışı BRK

Çevrimdışı ahmetx

Alıntı yapılan: link=topic=1004.msg117426#msg117426 date=1418221472
Banada Söylemedi Zaten @ahmet türker abi , 50.000 olayı tamamen benim kendi Duşuncem :ok: İçeriden gördüğüm kadarıyla o civarda yani :iscrewy: Zaten @bjk_mabet abimde yazmış az önce Resmi rakam 41.903 :by2:
neyse iyi çevirdin @Yunus Emre Dökmeci,yoksa bir daha stada giremezdin. :lol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

bunu net bir şekilde söylemene gerek yok  :D zaten ölçüleride büyük tribün yüksekliği 5 metre daha fazla saraçoğlunun ölçüler şimdi net aklımda değil ama stadımız enden 7 metre boydanda 15 metre civarı daha büyük tribün yüksekliği tokiyle bizim aynı olması lazım onların çatı daha yüksek olduğu için dış ölçüler daha yüksek tribün genişlikleride bizden fazla ama tam ölçüyü bilmiyorum sanırım 5-6 metre daha geniş olması lazım
Saraçoğlunun ölçülerini ancak google earth veriyor başka hiç bir veri yok. :kop:

Çevrimdışı Anıl

abi teldeyim simdi twitterdaki konusmalarini atamiyorum buraya
Twitterdan @anilt @SDemirsoy olan konusmalarina bakin hak verceksiniz
Eski acikdaki gibi düz gidecek işte  :bandit:
Bizim söylemek istediğimizi anlamayıp yanlış bilgi veriyor herkese daha önce de yaptı bunu. Sadece yanlış bilgi konusunda uyarıp doğru bilgiyi verdik olay bundan ibaret :bandit:

Çevrimdışı Abdullah

Birazdan Atmaya çalışıcam @Abdullah , atamazsam senden veya @FARUK abiden yardım alıcam :D Bu Arada Resimleri 14:00 -15:00 arası çektim arkadaşlar :bandit:
Tamam  :)

neyse iyi çevirdin @Yunus Emre Dökmeci,yoksa bir daha stada giremezdin. :lol:
Yok Cidden söylemedi @ahmetx abi , Ben söyledim Abi 45.000 den büyük gozykuyor , ne diyorsun dedim 41.903 dedi direk :D :bawling:

Çevrimdışı Abdullah

Bizim söylemek istediğimizi anlamayıp yanlış bilgi veriyor herkese daha önce de yaptı bunu. Sadece yanlış bilgi konusunda uyarıp doğru bilgiyi verdik olay bundan ibaret :bandit:
Söyleyecek çok şey varda susuyorum  :bandit:  umarım şimdi anlamıştır Anıl  :iscrewy:

Çevrimdışı ahmet türker

ahmetx kardeşime bakma sen o sana yoklama yapıyor ,öyle bir şeyin olmayacağı biliniyor zaten rahat ol. :ok:   :D

Çevrimdışı bjk_mabet

Peki @bjk_mabet neden iki farkli koltuk montaji?
birisi korkuluk ile montajı olacağından montaj kolaylığı icin
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Anıl

Söyleyecek çok şey varda susuyorum  :bandit:  umarım şimdi anlamıştır Anıl  :iscrewy:
Neyse boşver abi :) Anlamıştır inşallah :eyes

Çevrimdışı ahmetx

yarına inşallah çatıyla ilgili yeni bilgilerle uyanırız. :bandit:

Çevrimdışı ahmetx

birisi korkuluk ile montajı olacağından montaj kolaylığı icin
evet mesele anlaşıldı üst katlar abaküs olacak  :ok:

Çevrimdışı ahmetx

Yok Cidden söylemedi @ahmetx abi , Ben söyledim Abi 45.000 den büyük gozykuyor , ne diyorsun dedim 41.903 dedi direk :D :bawling:
benim için önemli olan atmosfer @Yunus Emre Dökmeci,kapasitenin sadece ekonomik boyutu beni ilgilendiriyor.

Alt katlarda korkuluk oşmayacakmış , o yapılan örnek :tabe: Kale arklarında file olayını bilmiyorum , sormadım :iscrewy:
@bjk_mabet Abi Kale arkalrında File olacakmı :alala: :alala: He bu arada bugün çektiğim resimlerden göreceksiniz Yeni açık ortada alçalma falan yok , iskeleleri koymuş Obitaş , Bem gittiğimde yükseltiyorlardı, Kesinlikle yükselecek Yeni açık orta :bandit:

Çevrimdışı Abdullah

Neyse boşver abi :) Anlamıştır inşallah :eyes
Aynı fotoğrafı buraya da atalım mı? Belki bilmeyenler vardır.  :alala:

Çevrimdışı ahmetx

Alt katlarda korkuluk oşmayacakmış , o yapılan örnek :tabe: Kale arklarında file olayını bilmiyorum , sormadım :iscrewy:
@bjk_mabet Abi Kale arkalrında File olacakmı :alala: :alala: He bu arada bugün çektiğim resimlerden göreceksiniz Yeni açık ortada alçalma falan yok , iskeleleri koymuş Obitaş , Bem gittiğimde yükseltiyorlardı, Kesinlikle yükselecek Yeni açık orta :bandit:
heyecandan hiç bir şey sormamışsın,ben senin yerinde olsam soruları yazıp giderdim. :D,tok kırmızı merdiven lobisi yapsaydın bari :bandit:

Çevrimdışı Efe

evet mesele anlaşıldı üst katlar abaküs olacak  :ok:
ust katlarda demir korkulukta olacak bu diklikte baska care yok zaten ucardi herkes assagiya :)
Şampiyon Beşiktaş JK

@Abdullah Face Adresini yazar mısın bana , Fotoları senin hesaba atayım , sen paylaş :ok: Ben mobildeyim , mobilden yüklenmiyor :bawling: :bawling:

Çevrimdışı WarrChief

Aynı fotoğrafı buraya da atalım mı? Belki bilmeyenler vardır.  :alala:

bosver yanlıs bilgi diyoruz ama yanlıs anlasılmada olabilir:) sonrasında yazmamıs birsey zaten yani olay cozulmus :ok:

Çevrimdışı Anıl

heyecandan hiç bir şey sormamışsın,ben senin yerinde olsam soruları yazıp giderdim. :D,tok kırmızı merdiven lobisi yapsaydın bari :bandit:
O iş öyle olmuyor işte abi :evillol: Ben ilk gittiğimde güya mabetle tanışmaya gittim ama adını sormayı bile unuttum heyecandan :kop: