Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6376918 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Saka bir yana bu gökhan türkmen ya projeden habersiz bisey bildiği yok yada biz cok yanlış biliyoz
Yeni acik orta taraf yükselmiycek flen diyor :biggrinking:
yükselmeyecek derken orta kısmı yukarı dogru bombeli olmayacak yeni açık gibi düz geçecek manasında diyor kapalının kotuna kadar yükselecek ama ortası düz duracak
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı TØLGA

yükselmeyecek derken orta kısmı yukarı dogru bombeli olmayacak yeni açık gibi düz geçecek manasında diyor kapalının kotuna kadar yükselecek ama ortası düz duracak
abi teldeyim simdi twitterdaki konusmalarini atamiyorum buraya
Twitterdan @anilt @SDemirsoy olan konusmalarina bakin hak verceksiniz
Eski acikdaki gibi düz gidecek işte  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı If Else

Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

abi teldeyim simdi twitterdaki konusmalarini atamiyorum buraya
Twitterdan @anilt @SDemirsoy olan konusmalarina bakin hak verceksiniz
Eski acikdaki gibi düz gidecek işte  :bandit:
Doğrudur düz gidecek ama en üstün kotu kapalının en üstünün kotuna kadar cıkacak yeni açık kotunda gitmeyecek
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı happy_

merhaba arkadaşlar,

zaman geçtikte bazı arkadaşlarda stadımızın önümüzdeki sezona yetişmeyeceği konusundaki tereddütleri artıyor.  aşağıdaki fotoğraf, bu sezon başında kullanılmaya başlanan konya torku arena'da geçen yıl aralık ayında çekilmiş. kaba inşaat durumu bizim kasım ayından bile geride olmasına, ince işçiliğin hiç başlamamış olmasına ve bizim stattan farklı olarak dış cephe giydirmesi yapılmasına rağmen sezona yetiştirildiyse bizimkisi hayli hayli yetişir. Para sorunu olmadığı sürece @bjk_mabet 'in en son tarih olarak verdiği ağustos ayına mutlaka yetişeceğine inanıyorum, siz de inanın...

Çevrimdışı ahmetx

Vip koltuklar için vodafonearena.com da deri koltuklar diyor
iki şık var ya o koltuklar taraftar koltuğu yada numaralıya monte edilecek 2000 küsür sayıdaki vip koltuk :alala:,@bjk_mabed cevaplar bugün  :sevinc
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmet türker

bende öyle biliyorum zaten ahmet dede işin ilginç tarafı
Obitasın elemani yeni acıkda calısıyo nasil bilmiyo ona şaşırdım  :evillol: :evillol:
mustafanın resimlerinde net belli oluyor 28 sıraya çıkmışlar bu vaziyette numaralıya doğru 7 sütün ilerleyecek ,sonra kapalı tarafındaki gibi azalmaya başlayacak sevgili tolga kardeşim ,o kardeş yükselmayacak derken neyi kast etmiş ,zatan en son noktaya yükselmiş. :)

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Statta işler eş zamanlı gidiyor en çok ona seviniyorum mesela kaba inşaatın %100 bitmesi beklenmeden çatı kolonları takılabileceği için başlandı. şimdiden önleyici bariyer denemesi yapılıyor üretime başlanacak iç tarftan da ince işler ilerliyor bu stat ağustosa bitecek başka yol yok   :busted_cop:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı ahmetx

30 ağustosda çifte bayram yapacağız inşallah. :sevinc
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Eveeeet An itibarıyla Vodafone Arenadayım :sevinc  Fotolar yakın , Meşaleleri yakın :busted_cop:  :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı kaanzor

Forum bu aralar pek bi hareketsiz nerde bu millet  :uyucam: :uyucam:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı panic13

eski açığın son yapılan köşesi kanser etti beni ya! iki haftadır bitsin ha bitsin diye kendimi yiyiyorum. Orası bitince eski açık bitmiş varsayacağım kendimce.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı cisse557

Bu adamlar çatıyı germeden koltuğu takıp çimi sermiş  :alala:

Çevrimdışı WarrChief

bizim baskan bilerek 4 direk siparisi vermiş catılar için gsye 4 ocakta, macta 4 tane atılacagının sinyalidir bu :ok: :bandit:
[ Son Düzenleme: 10 Aralık 2014, 14:18:44 WarrChief ]

Çevrimdışı WarrChief

Aynen @Necmi abi biliyorum onu :D Klimaları ve bütün tesisatı Kaldeye kitledi :biggrinking: :biggrinking: Adamlar birde üstüne Sponsorluk parası ödüyorlar :bandit:

yokbee kalde cakaldır sanmam yapamayız onu neden dersen hatırladıgım kadarıyla kaldeyle 3 senelik yaptık anlasmayı 2.5 iki sene verip son sene 10 civarı vericekti baskete burdan anlasılıyorki biz iki sene bunların maliyetini sponsorluktan kısmısız son sene  canavar gibi para gelecek  baskete yani anlasılıyorki iki tarafta anlasarak kitlenmişler:D

Çevrimdışı ahmet türken

eski açığın son yapılan köşesi kanser etti beni ya! iki haftadır bitsin ha bitsin diye kendimi yiyiyorum. Orası bitince eski açık bitmiş varsayacağım kendimce.
orası bittimi eski açık zaten bitiyor :D

Çevrimdışı WarrChief

Bu önleyici bariyer tribünlerin hepsinde olacak mı?
Resim @bjk_mabet twitter hesabından

off bunu ben canlı yayında gordum bjktvde ama cok iyi bir acı değildi sandımki koltukların dayanacagı yer diye kendimi beklentiye sokmustum ve korktugum oldu işte bundan dolayı cok ama cok canım sıkıldı cunku bircok bundan onceki stadlarda bu yoktu direk biz koltukları goruyorduk doalyısıyla stadın boskenki hali on numaraydı fakat bu bariyerler ne zaman cıktıki stadın goruntulerini leşe cevirdi ve bizdede bundan olacagını suan anlıyoruzki cok canım sıkkın birde kale arkalarında aglar oalcak tamda nefret ettiğim ikinci bir detay :(( neyse yapıcak birsey yok sevmesekte begenmesekte bunlar standartlar yapılması mecbur olan detaylar:((

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Vodafone Arenadan bildiriyorum !
Yeni açık orta kolonlardan 2 kolondaha kalıplanmış  :sevinc yeni,açık son tablanın demirlemesi bitmiş , arkadaki tablamın demirlemeside bitmek,ızere  :sevinc Eski açık ta testere kiriş betonlamıyor :sevinc yeni açık orta Kolonlara denk gelem kirişler İskele kurularak yükseltilmeye başlanmış :sevinc Çalışmlar üst düzeyde , Fotoları 1 Saate atacağım , Ayrıca Numaralıda yatay kirişlkerin demir orumude başlamış  :sevinc Yeni açıtada Yatay kirişlerin ( bilezik ) kalıplaması başlamış bugün yarın beton atılır  :sevinc
[ Son Düzenleme: 10 Aralık 2014, 14:20:27 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

Eveeeet An itibarıyla Vodafone Arenadayım :sevinc  Fotolar yakın , Meşaleleri yakın :busted_cop:  :D
en cok yeni acigi cek farkli acilardan :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yldrmaydn

yokbee kalde cakaldır sanmam yapamayız onu neden dersen hatırladıgım kadarıyla kaldeyle 3 senelik yaptık anlasmayı 2.5 iki sene verip son sene 10 civarı vericekti baskete burdan anlasılıyorki biz iki sene bunların maliyetini sponsorluktan kısmısız son sene  canavar gibi para gelecek  baskete yani anlasılıyorki iki tarafta anlasarak kitlenmişler:D

basketboldaki uyanık olan kalde değil integral forex. ilk iki sene 1.5 1.5 sonraki sene 7 miydi öyle bir dağılımla verecekti. gerçi son senesi opsiyonlu sanırım onu vermeyebilir de.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı ahmetx

off bunu ben canlı yayında gordum bjktvde ama cok iyi bir acı değildi sandımki koltukların dayanacagı yer diye kendimi beklentiye sokmustum ve korktugum oldu işte bundan dolayı cok ama cok canım sıkıldı cunku bircok bundan onceki stadlarda bu yoktu direk biz koltukları goruyorduk doalyısıyla stadın boskenki hali on numaraydı fakat bu bariyerler ne zaman cıktıki stadın goruntulerini leşe cevirdi ve bizdede bundan olacagını suan anlıyoruzki cok canım sıkkın birde kale arkalarında aglar oalcak tamda nefret ettiğim ikinci bir detay :(( neyse yapıcak birsey yok sevmesekte begenmesekte bunlar standartlar yapılması mecbur olan detaylar:((
alt katta sadece kapılarda ve merdivenlerde olur,bu korkuluklar üst kat için o nedenle çok problem değil,ayrıca kale arkasındaki ağlar kesinleşti mi?