Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6373045 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
çatal merdiven istemiyoruz muhabbeti ne oldu acaba, bir bilgi var mı?

Çevrimdışı Abdullah

Yönetimden cevap bekliyoruz fakat proje bu haliyle onay aldığı için değişmesi zor görünüyor.

Çevrimdışı TØLGA

ben konya maçından sonra caydım şahsen maçta merdiven boşluklarını görebildinizmi?? :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmet türken

konya stadındaki görüntüden sonra çatalın kaşığın pek bir önemi yok bence. çatal sadece stat boşken belli oluyor. stad bitsin yeter

Çevrimdışı ahmet türken

ben konya maçından sonra caydım şahsen maçta merdiven boşluklarını görebildinizmi?? :biggrinking:
8 saniye farkla aynı şeyi yazmışışız Tolga

konya stadı çatal merdiven değil benzerliği çözemedim birde emin olun bizim statta o merdiven boşluklarını boş bıraktırırlar her türlü, yani sıkıntısı bize olur başkasına olmaz

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

konya stadı çatal merdiven değil benzerliği çözemedim birde emin olun bizim statta o merdiven boşluklarını boş bıraktırırlar her türlü, yani sıkıntısı bize olur başkasına olmaz
@heartbroker Katılmamak Mümkün değil , 100%100 katılıyorum :ok:
Söz konusu Beşiktaş olunca her turlu zorluğu çıkarırlar , başkalarına uygulanmayan her turlu kararı uygularlar :akuma: :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmet türken

Çevrimdışı Abdullah

@heartbroker Katılmamak Mümkün değil , 100%100 katılıyorum :ok:
Söz konusu Beşiktaş olunca her turlu zorluğu çıkarırlar , başkalarına uygulanmayan her turlu kararı uygularlar :akuma: :akuma:
Merdiven boşluklarının boş bırakılmadığı her maç kulüpler 10000 TL ceza ödüyor zaten. Ekstra bir yaptırım söz konusu değil şu anda.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 09 Aralık 2014, 16:09:17
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
doğru görüyorsunuz  :ok:
ayrıca bu tabla diğerlerine göre kolay arka perdelere bağlanmadığı için hızlıca çıkılır umarım
Bitiyor bitiyor :sevinc :sevinc :sevinc

Çevrimdışı toedeyou

Arkadaslar su an yeni acikta beton var nereye atiliyor bilgisi olan varmi?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bugün yeni,İnonu fotosu gelmedi @Efe abi , @Alı Rıza :by2:
Seda hanım attı sağ olsun saat 1 de :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı jepaq

torku arena'nın tribün yakınlıkları ne kadar? fotoğraflardan görebildiğim kadarıyla kale arkaları 10-11 m yanlar 8-9 m gibi ama tam olarak ne kadar? bir de kale arkasında tel örgü, cam vs..yapılmamış çok hoşuma gitti. ilk sıradakilerin seyir zevkini bozan birşey yok. bizim kale arkası için ne düşünülüyor ? tt arena ve şükrü saraçoğlu gibi tel örgü, demirlik vs..olmaz inşallah

Çevrimdışı ahmet türken

@Efe yeni açık  orta bölümde alçalıyor gözüküyor. Vodafone arena sayfasındaki galeride orta bölüm kapalı orta gibi en yüksek seviyeye çıkıp ondan sonra alçalıyor gözüküyor. Değişiklik mi var yoksa fotoğraftaki mi yanlış

Çevrimdışı FARUK

yeniaçık ta numaralıya doğru olan son kat tablası sanırım süzer den gelen fotoda kalaslar konulmuştu bir kısmı için

Çevrimdışı FARUK

@Efe yeni açık  orta bölümde alçalıyor gözüküyor. Vodafone arena sayfasındaki galeride orta bölüm kapalı orta gibi en yüksek seviyeye çıkıp ondan sonra alçalıyor gözüküyor. Değişiklik mi var yoksa fotoğraftaki mi yanlış

alçalma olmaması lazım abi kapalı tarafından 13. testere kirişte de 1 basamak daha yükselip numaralı tarafındaki simetriği olan testereye kadar sabit devam ediyor

Çevrimdışı Emre.Guler

Stadın dış kolonlarından içe doğru baktığında destek kolonları var şu an filizler ona dayandığı için alçalma var gibi,
Ama ben yanlış bilmiyorsam bu testere kirişler o kolonlara dayandıktan sonra bir kaç basamak daha çıkacak. Yani son basamaklar dışardan bakınca havada gibi duracak.

Eski açık orta bölümde böyle yapılmıştı.

Yanlış bilmiyorsam resimdeki gibi olacak

[ Son Düzenleme: 09 Aralık 2014, 16:47:11 Emre.Guler ]

Çevrimdışı bjk_mabet

kolonlar
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Efe

Yukselecek daha orta kisim eni kiris atilacak en ustte
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Stadın dış kolonlarından içe doğru baktığında destek kolonları var şu an filizler ona dayandığı için alçalma var gibi,
Ama ben yanlış bilmiyorsam bu testere kirişler o kolonlara dayandıktan sonra bir kaç basamak daha çıkacak. Yani son basamaklar dışardan bakınca havada gibi duracak.

Eski açık orta bölümde böyle yapılmıştı.

Yanlış bilmiyorsam resimdeki gibi olacak

aynen boyle olacak en ustundede yatay kiris var
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Alper Üstündağ ‏@AlperUstundag  59 sn.59 saniye önce İstanbul
BJK/Vodafone Arena'da başlayacak çatı inşaatı için yarın saat 10:30'da kurban kesimi yapılacak,başkan ve yönetim kurulu üyeleride katılacak!

haydaaaaaaaaaaaaaa  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

Alper Üstündağ ‏@AlperUstundag  59 sn.59 saniye önce İstanbul
BJK/Vodafone Arena'da başlayacak çatı inşaatı için yarın saat 10:30'da kurban kesimi yapılacak,başkan ve yönetim kurulu üyeleride katılacak!

haydaaaaaaaaaaaaaa  :biggrinking:
Biraz abartmışlar mı sanki  :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

Biraz abartmışlar mı sanki  :evillol:
kaba inşaat başlamadan öncede yapılmıştı
çatıda önemli bir iş normaldir o kadar para veriyon  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

kaba inşaat başlamadan öncede yapılmıştı
çatıda önemli bir iş normaldir o kadar para veriyon  :biggrinking:
Fırsattan istifade biz de içten canlı yayın görürüz.  :D