Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6373205 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Cati ile trubunler arasindaki bosluktan yagmur kar girip vs. girip taraftarin islanmasi gibi bi durum soz konusumudur yada ona gore birsey yapilacakmi ?

Birde yeni acikta loca olmadigi icin ust kat trubunu asagiya dogru biraz da uzucak sanirsam tam olarak alt trubunde kacinsi siraya denk geliyo ust kat baslangic yeri  :ebebe:

Bu konu benimde kafamı çok kurcalıyor. Maketlerde ve görsellerde o bölüm hep açık görünüyor, yağmurlu ve rüzgarlı havalarda üst katlarda oturanların çekecekleri var öyle bi durum olursa..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı ALI RIZA

her zaman olmaz o iş genç  :naughty: :naughty:
foto gelirse görürsün @Tolga yeni inönü eli kulağında dır...!
Obitaş tablayı bitirdi sayılır...!

Çevrimdışı demir_kArtAl

bak bu resim 19.09.2014 tarihli. şu an o köşe bile anca bitti, ordan hesap et.  @Samet Karabıyık
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

foto gelirse görürsün @Tolga yeni inönü eli kulağında dır...!
Obitaş tablayı bitirdi sayılır...!
dünki gibi 5 dk içinde gelmedi sonuç olarak  :icool:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmet türken

Çevrimiçi Necmi

arkadaşlar forumda dolaşırken yaşadığınız sıkıntıları gidermek için tarayıcı ön belleğini temizleyin gece bakımında IP değişti

Çevrimdışı ALI RIZA

dünki gibi 5 dk içinde gelmedi sonuç olarak  :icool:
işi gücü bıraksınlar bizle uğraşsınlar koca plazada...! acele etme

Çevrimdışı Efe

Suan yeni acikta tabla betonu atiliyor goren yok yine idaa falan konusuluyor :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

işi gücü bıraksınlar bizle uğraşsınlar koca plazada...! acele etme
SaLVaDoRx ‏@salva_salvador  7 sn.8 saniye önce
@yeniinonustadi resim alabilir miyiz _? heyecan dorukta da

tezatlık var bu işte  :alala: bana burda bizlemi uğraşsınlar diyon
twitter'da yürüyon  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı omercandas

Ya madde bağımlısı gibi mustafa kardeşin fotolara bağımlı odum.Varlığı huzur yokluğu asabiyet yapıyor :D

Çevrimdışı Efe

Obitas son tribun tablasini hafta sonuna kadar dokecek insallah ve su tabla isinden cikacagiz artik sadece numarali eski aciktaki tablalar kalacak onlarda ocak basi gibi biter insallah
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

Ya madde bağımlısı gibi mustafa kardeşin fotolara bağımlı odum.Varlığı huzur yokluğu asabiyet yapıyor :D
bu gün sitesinde 94 resim var bakabilirsin.ömer kardeşim. :)

Çevrimdışı omercandas

bu gün sitesinde 94 resim var bakabilirsin.ömer kardeşim. :)
Şimdi gördüm abi saolasın.Valla keyfim yerine geldi.Süzerden çekilen fotoda zaten vardı oda ballı kaymak oldu üstüne valla.Birde şu yeniaçıktaki tabla bitse bugün ooo deyme keyfime  :D

Çevrimdışı ahmet türker

Şimdi gördüm abi saolasın.Valla keyfim yerine geldi.Süzerden çekilen fotoda zaten vardı oda ballı kaymak oldu üstüne valla.Birde şu yeniaçıktaki tabla bitse bugün ooo deyme keyfime  :D
:ok:

Çevrimdışı cagdas44

Cati ile trubunler arasindaki bosluktan yagmur kar girip vs. girip taraftarin islanmasi gibi bi durum soz konusumudur yada ona gore birsey yapilacakmi ?

Birde yeni acikta loca olmadigi icin ust kat trubunu asagiya dogru biraz da uzucak sanirsam tam olarak alt trubunde kacinsi siraya denk geliyo ust kat baslangic yeri  :ebebe:

Orada kısmen düşmeye karşı bir önlem alınacaktır ama tüm boşluk kapatılmayacaktır ki. Yeni açık aşağıya doğru daha uzamayacak dikkat edersen zaten kapalı tarafında net olarak o sarkmayı görürsün, numaralı tarafında o kadar net olmasa da yine belli

Çevrimdışı ahmet türker

stad bitti hafriyat bitmedi kameranın önünde hafriyat yapıyorlar. :D

Çevrimdışı Caner

Ben mi yanlış görüyorum yoksa numaralıda şu an yapılan yerde ilk loca katının tablası başlamış mı?

Çevrimdışı FARUK

Ben mi yanlış görüyorum yoksa numaralıda şu an yapılan yerde ilk loca katının tablası başlamış mı?

doğru görüyorsunuz  :ok:
ayrıca bu tabla diğerlerine göre kolay arka perdelere bağlanmadığı için hızlıca çıkılır umarım

Çevrimdışı Efe

iskele kuruyorlar galiba ama net degil arkada perdeli kolonlar var onlarida kalipliyorlar gibi gorunuyor
Şampiyon Beşiktaş JK