Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6375852 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Bizde net olmak zorunda çünkü bizim stad aynı zamanda konser için dizayn ediliyor.En önemli noktası ses  :D.Bence muazzam bir yapı çıkacak ortaya  :sevinc
hocam membran çatılarda inönü gibi desibel rekorları ve kükreme olmaz ama tt arena gibi uğultu olmasını engelleyen akustik fiberglass membranlar mevcut.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Herkese selamlar,
Bir sorum olacaktı benim. Yeni açıktaki testereler gittikçe yükseliyordu yanılmıyorsam. Şu anki iskeletleri konulan testereler önce bir kolona bağlanıp daha sonra arkadaki sütünlara mı tutturalacak acaba. Soru biraz karmaşık olmuş olabilir. Umarım anlatabilmişimdir  :)
yanlış bilmiyorsam orta kısımdaki 12 testere arkadaki kolonlara bağlanacak.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı TØLGA

Herkese selamlar,
Bir sorum olacaktı benim. Yeni açıktaki testereler gittikçe yükseliyordu yanılmıyorsam. Şu anki iskeletleri konulan testereler önce bir kolona bağlanıp daha sonra arkadaki sütünlara mı tutturalacak acaba. Soru biraz karmaşık olmuş olabilir. Umarım anlatabilmişimdir  :)
büyük bir ihtimal öyle veya kolonun üzerinden 2 3 basamak daha uzatılacak 1 tanesi yapılsın kesin cevap verilir  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Herkese selamlar,
Bildiğim kadarıyla o kolonlara bağlanan kirişler (7 adet) çatı sütunlarından bağımsız olacak eski açıktaki gibi :)
[ Son Düzenleme: 08 Aralık 2014, 13:10:37 Ümit Marmaris ]

Çevrimdışı murat

Benimyanlış hatırlıyorum yeni açıkta 29 testere kiriş olmayacakmıydı? Eğer 29 olursa 15. Testere kiriş tam ortada olur oradan bağlanır.12 çift rakam ?@FARUK bu konulara hepimizden fazla hakim projeyi baştan çizdi o yanıt verebilir bu soruya
[ Son Düzenleme: 08 Aralık 2014, 13:13:16 MURAT ]

Çevrimdışı ahmetx

Benimyanlış hatırlıyorum yeni açıkta 29 testere kiriş olmayacakmıydı? Eğer 29 olursa 15. Testere kiriş tam ortada olur oradan bağlanır.12 çift rakam ?
@FARUK hocam bir açıklama yapar bu konuda,hangileri bağlancak,hangileri bağlanmayacak?

Çevrimdışı ALI RIZA

Foto yok mu foto yeni inönü den haber bekliyoruz  :bandit:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Benimyanlış hatırlıyorum yeni açıkta 29 testere kiriş olmayacakmıydı? Eğer 29 olursa 15. Testere kiriş tam ortada olur oradan bağlanır.12 çift rakam ?@FARUK bu konulara hepimizden fazla hakim projeyi baştan çizdi o yanıt verebilir bu soruya
@MURAT abi resimlerde 12.kirişten itibaren ortadaki kolonlara bağlandığı net bir şekilde görünüyor :alala: :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

[ Son Düzenleme: 08 Aralık 2014, 13:23:54 Rebel_Eagle1903 ]
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı ahmetx

@MURAT abi resimlerde 12.kirişten itibaren ortadaki kolonlara bağlandığı net bir şekilde görünüyor :alala: :alala:
12.kirişten itibaren ise şayet toplam 7 testere bağlanır orta kısımda.

Çevrimdışı TØLGA

yeniinönü büyük hali

@ALI RIZA yeniinönü akraban flenmi lafının üstüne 5 dk geçmedi foto geldi :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı murat

yanlış bilmiyorsam orta kısımdaki 12 testere arkadaki kolonlara bağlanacak.
Yunus benim demek istediğim farklı ahmetx 12. Testere arka kolona bağlanacak demiş eğer tek bir kolon bağlanıyorsa bu 12. Değil 15. Olmalı diye düşünüyorum.tam orta nokta 15. Testere kiriş olması gerekiyor diye hatırlıyorum.
[ Son Düzenleme: 08 Aralık 2014, 13:26:02 MURAT ]

Çevrimdışı Yankee

Bildiğim kadarıyla o kolonlara bağlanan kirişler (7 adet) çatı sütunlarından bağımsız olacak eski açıktaki gibi :)
Fakat öyle olurlarsa basamak sayısı az olmaz mı acaba ben mi yanlış düşünüyorum :)
 Herhalde bir tanesi yapıldıktan sonra göreceğiz. :)

Çevrimdışı TØLGA

yeni açık otoparkta tabla işi başlamış  :icool:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı yigitcan1903

yeniinönü büyük hali

@ALI RIZA yeniinönü akraban flenmi lafının üstüne 5 dk geçmedi foto geldi :biggrinking:
Twitterını silerim diye tehdit mi etti acaba  :evillol:

Çevrimdışı Yankee

büyük bir ihtimal öyle veya kolonun üzerinden 2 3 basamak daha uzatılacak 1 tanesi yapılsın kesin cevap verilir  :ok:
Benim de tahminim kolonun üzerinden devam ettirilip arkadaki sütüna bağlanacağı yönünde ama dediğin gibi bir tanesi yapıldıktan sonra anlayacağız artık  :) İlgi alakana teşekkür ederim.

Çevrimdışı FARUK

orta kısımdaki 7 kolon yani kapalı kenarından yada numaralı kenarından sayıldığındaki 12. testere den başlayıp 7 tanesi için ayrı kolon var onların üzerine binecek
ama arkadaki sütuna bağlantısı hemen 12. testerede kopacak mı bilmiyorum belki 12.testere  hem kolona binip hem arkadaki sütuna   yaslanabilir

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı FARUK

Fakat öyle olurlarsa basamak sayısı az olmaz mı acaba ben mi yanlış düşünüyorum :)
 Herhalde bir tanesi yapıldıktan sonra göreceğiz. :)

eski açıktaki gibi olacak
alttan gelen kolonun üzerine çıkacak arkaya sarkacak

Çevrimdışı Yankee

eski açıktaki gibi olacak
alttan gelen kolonun üzerine çıkacak arkaya sarkacak
Tamamdır teşekkür ediyorum  :)

Yunus benim demek istediğim farklı ahmetx 12. Testere arka kolona bağlanacak demiş eğer tek bir kolon bağlanıyorsa bu 12. Değil 15. Olmalı diye düşünüyorum.tam orta nokta 15. Testere kiriş olması gerekiyor diye hatırlıyorum.
Yok @MURAT Abi Yeni İnonu fotosundanda anlayabilirsin , 12.kiriş arka sütuna bağlanmıyor , Ortadaki kolona bağlanıyor :bandit:

Çevrimdışı TURKahvesi

Bu arada ben Ambulans giriş-çıkışlarını hep gözümde büyütürdüm neden bu kadar fazla neden büyük vs diye.Dün mustafa pektemek sakatlanınca ambulans anında stadın içine girdi ve Mustafayı alır almaz çıktı.Son derece önemli bir konuymuş..Eski İnönüde ambulans sahaya girip çıkana kadar dakikalar geçiyordu.Herşeyden önce can gelir..

güzel bir noktaya değindin @Deniz
ayrıca yeni stadımızla birlikte yeni şeyleri de görmeyi umuyorum
misal ambulans konusu açılmışken taşıyıcı (sedye) mini elektirikli ambulans araçları var bu gelişmiş (futbol) ülkelerinde yer almakta özellikle İspanya,İngiltere liginde görmekteyim bunlardan isterim açıkçası tabi hibrit çim olursa çok rahat olur saha içinde
ayrı bir masraf olacak bu durumda tamamen kulübümüze bağlı olacak yani
ambulans giriş-çıkışlarından o koca ambulansların sahanın içerisine girmesine gerek yok
ne olur onu da söyleyeyim yeni stadımızda herhangi bir futbolcu saha içerisinde hastanelik derecede çok ağır bir sakatlık geçiriyorsa önce mini sedye aracı girer sonra araç ambulans giriş-çıkış yerine doğru yönelir hatta içeriye girer orada bekleyen hastane aracına (özel veya devlet her neyse) bindirilip yola koyulur.

http://www.alke.com/electric-vehicles/electric-ambulance

ikinci bir alternatif ise sedye yataklarıdır
eğer mini elektirikli sedye aracı olmayacaksa sedye yataklarını kaliteli seçmemiz gerek
öyle 80'li 90'lı yıllardan kalma düz,tekerlekli sedyeler olmasın
şöyle sedye yatağı isterim açıkçası

görsellik açısından bile fark yarattırabilir olmaz demeyin
yeni stadımızla birlikte yeni şeyler de olmalıdır diye düşünüyorum.

Benim de tahminim kolonun üzerinden devam ettirilip arkadaki sütüna bağlanacağı yönünde ama dediğin gibi bir tanesi yapıldıktan sonra anlayacağız artık  :) İlgi alakana teşekkür ederim.
Hayır @Yankee , Proje resimlerinden ve Maket resimlerinde de bakabilirsin , O 7 kiriş Hiçbir şekilde Arkadaki sütunlara bağlanmıyor , Tıpkı eski açıkta olduğu gibi :bandit: :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

yeniinönü büyük hali

yabancı değil bir dost can-ı günülden dost  sağolsun  :ok: :ok:

Çevrimdışı murat

Yok @MURAT Abi Yeni İnonu fotosundanda anlayabilirsin , 12.kiriş arka sütuna bağlanmıyor , Ortadaki kolona bağlanıyor :bandit:
Evet.yeni açıkta kapalı daki gibi arkaya bağlanma olayı yokmuş