Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6377923 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hava Muhteşem bugün :sevinc
Yeni açık Tabla Demirlemesi bugün kesin biter , bir yandan kalıplamada devam eder , kalıplamada En geç Yarın Akşama biter Ve Beton Şov Başlar :sevinc
Yeni açıkta 9-10 kirişler Bugün betonlanacak büyük ihtimalle :bandit: :bandit:
[ Son Düzenleme: 07 Aralık 2014, 12:29:21 ALI RIZA ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

ysariusta

• Ziyaretçi

Günaydın herkese acaba bugün çatı işi başlayacak mı mabet pazar başlayacak demişti. Hayırlısı bakalım
Paletli vinç kameranın önünde. Orada 2 ihtimal var. Ya henüz gelmemiş olan engelli tribünü prekastları geldi onlar takılıyor, ya da çatı aparatları takılıyor. Ama vinç hiç hareket etmiyor, dün stada gelen paletli küçük enişte vincin dün durduğu yerde. Orada zemin falan işi yapılıyorsa boşuna heyecan yaratmayın.  Ayak altında durmasın diye çekmişlerdir oraya.  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Efe

Efe, bizim tribun gelirlerimiz temlikli degil mi? Bitti mi suresi?
onu net bilmiyorum olmamasi lazim bugun hava guzel iyi calisma lazim bugun
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TURKahvesi

günaydın arkadaşlar hayırlı pazarlar...

gece vakti yorumları okudum az önce şunu belirteyim üzüldüm açıkçası

bu tür konularda duygusal takılmak hiç de faydalı bir şey değil

Beşiktaş ambleminin değeri çok özeldir

kutsal Türk bayrağını taşıyan tek spor kulübüdür

bundan dolayı duygusal takılmak yerine özel değeri olan amblemimizle gurur duymalıyız

tribünlere şu yapılır en azından ben yönetimin yerinde olsam böyle yapardım

kapalı tribüne Beşiktaş numaralı tribüne İstanbul yeni açık tribüne BJK eski açık tribüne 1903 yapardım

kartal figürü ise yapılması zor bir şeydir

yapılırken bile yaratıcılık nereye kadar gider bilemem yani şekil olarak bile yapıldıktan sonra bizleri tatmin etmeyebilir

aslında şöyle düşünüyorum da çatı örtüsünün üstüne yapılabilir kartal figürlü amblemimiz

yani bir tarafta muhtemelen kapalı tribün çatı tarafında kartal figürlü Bjk amblemimimz (Türk bayrağımız da dahil) numaralı tribün çatı tarafında Vodafone amblemli yazısı

bence bu şekilde olur olursa.

Çevrimdışı Efe

Suan calismalar yeni acik tabla ve numarali tablanin kalan bolumunde yogun olarak devam ediyor eski acik donustede testere kirisler icin iskeler bitmek uzere yeni acik ustte 1 testere kiris kalibi daha bitmis bakalim bu gece yeni acikta tabla betonu olacak mi
Şampiyon Beşiktaş JK

Arma banner şeklinde açılır kapanır yapılıp yırtıkların üzeri kapatılsa nasıl olur :alala:
Başka bir malzemeden de olabilir
[ Son Düzenleme: 07 Aralık 2014, 11:08:53 Ümit Marmaris ]

Çevrimdışı yash26

Ben 4 tribüne eşit dağıtılmak üzere , Efsane yazdın tarihe Beşiktaş yazardım.

ayrıca Türk Bayrağımız kuralı yüzünden armamızı koltuklara koyamıyorsak şöyle bir alternatif yapılabilir. özellikle 1903 tribünün oldugu tarafa armayı böyle çizebiliriz.
[ Son Düzenleme: 07 Aralık 2014, 11:31:08 yash26 ]
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı Ekrem

@mehmetmilas35 twitter ve chnbngll instagram hesabından alntıdır.

Çevrimiçi Rasim

:sevinc :sevinc :sevinc Günaydin ahali bol gollü e 3 puanli bir gün dilegiyle
Beşiktaş!

Çevrimdışı F1RAt

Cati icin calisma oldugu gozukuyor. Bu cati icin calisan 9 - 10 kisi, Cicekler insaat in iscileri mi yoksa onun icin apayri bir sirket mi geldi? Bir diger soru da, stad in akustigi icin, yanlis hatirlamiyorsam Kanada da bir universiteden gelen ekiple calisilacagi soyleniyordu. Ne oldu o is? Gercekten geldiler mi, belli calismalar yapildi mi acaba?

ysariusta

• Ziyaretçi

Günaydın, dün mabed'le de konuştuk. Bazı konuları abartıyoruz. Bu arma, tribün yazısı vb konular gereksiz kafa yoruyorsunuz arkadaşlar. Mimar sadelikten yana bir proje yapıyor. Açıkçası makette görülen BJK yazısı dışında bir yazı vb beklemiyorum. Sizlere de tavsiye ederim. Sonra çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorsunuz. Bazı şeyler mecburiyetten, bazı şeyler güvenlik nedeniyle bu şekilde olmak durumunda. Bunu, burada tekrar tekrar yazıyorum stada girince sahayı göreceksiniz. Orada Beşiktaş'ımız oynayacak. Önemli olan konu budur. Osmanlı stadı, Başakşehir stadı çok mu güzeldi? Maça gidenler evet diyecektir. Her ikisinde de çatal merdiven yok mu? Çatı projesi gelmeden ortalığı gereksiz velveleye veriyorsunuz.

Çevrimdışı Çağrı

Stadın müzeye açılan kapısı eski açık altından olacak ve orada baya bir alan olacak iki tane dev heykel nasıl olur?

Süleyman Seba ve Şeref Bey'in ayakta dimdik belki işaret parmaklarıyla Şeref Bey Stadını gösterdikleri iki tane yaklaşık 3 metrelik heykeller?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

ysariusta

• Ziyaretçi

Cati icin calisma oldugu gozukuyor. Bu cati icin calisan 9 - 10 kisi, Cicekler insaat in iscileri mi yoksa onun icin apayri bir sirket mi geldi? Bir diger soru da, stad in akustigi icin, yanlis hatirlamiyorsam Kanada da bir universiteden gelen ekiple calisilacagi soyleniyordu. Ne oldu o is? Gercekten geldiler mi, belli calismalar yapildi mi acaba?
Çatıyı İZ İnşaat yapıyor.

Çevrimdışı yavvuzz

Herkese gunaydin , havalar iki uc hafta iyi gitsin kaba da son aydayiz , 30 gune biter bu is.

ysariusta

• Ziyaretçi

Stadın müzeye açılan kapısı eski açık altından olacak ve orada baya bir alan olacak iki tane dev heykel nasıl olur?

Süleyman Seba ve Şeref Bey'in ayakta dimdik belki işaret parmaklarıyla Şeref Bey Stadını gösterdikleri iki tane yaklaşık 3 metrelik heykeller?
O geçiş iç tarafta değil mi? Tam nereden bahsetiğini anlamadım

Çevrimdışı Gokhan_1903

çatı parçaları mı montajlanıyor acaba paletli kapalının üstüne doğru uzatmış  :D

Çevrimdışı yash26

Eski açık kolonları ile tarihi duvar arasında kalan alana dedigin gibi Süleyman Seba , Şeref Bey birde Baba Hakkı'nın heykelleri konmalı. Ben ayrıyetten mabetede yazmıştım  stada, nevzat demirin girişindeki kurucularımız/başkanlarımızın yüz heykellerinin oldugu duvar gibi, her kolonuna ayrı bir efsanenin yüz heykelini koyup , efsaneleri yaşatabiliriz hoş olur.
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı Çağrı

O geçiş iç tarafta değil mi? Tam nereden bahsetiğini anlamadım

Eski açık önünde maç öncesi toplandığımız yerden bahsediyorum stadın dışında yani.

Tanıtım videosunda büyük kahverengi kapılar açılıyor hani?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Günaydın, dün mabed'le de konuştuk. Bazı konuları abartıyoruz. Bu arma, tribün yazısı vb konular gereksiz kafa yoruyorsunuz arkadaşlar. Mimar sadelikten yana bir proje yapıyor. Açıkçası makette görülen BJK yazısı dışında bir yazı vb beklemiyorum. Sizlere de tavsiye ederim. Sonra çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorsunuz. Bazı şeyler mecburiyetten, bazı şeyler güvenlik nedeniyle bu şekilde olmak durumunda. Bunu, burada tekrar tekrar yazıyorum stada girince sahayı göreceksiniz. Orada Beşiktaş'ımız oynayacak. Önemli olan konu budur. Osmanlı stadı, Başakşehir stadı çok mu güzeldi? Maça gidenler evet diyecektir. Her ikisinde de çatal merdiven yok mu? Çatı projesi gelmeden ortalığı gereksiz velveleye veriyorsunuz.

hepsine katılıyorum, catal merdiven haric. hic bir stadda hos durmuyor, hele bizim üst tribünlerin siyah olmasi nedeniyle dahada göze batıyor. bu konuda bazi arkadaslar taraftarin rahatsizligi nedeniyle, yönetime iletmeye calisiyorlardi. bu konudaki rahatsizlik diger Besiktas forumlarindada dile getiriliyor. ve burdaki faktör ne mecburiyet nede güvenlikden bahsedebiliriz. madem mimar sadelik istemis ozaman catal merdivene ne gerek vardı. umarim burda bir degisime gidilir ve merdivenbosluklari gercekden sade ve normal sekilde dizayn edilir.
[ Son Düzenleme: 07 Aralık 2014, 11:57:11 AvrupaKartalı ]
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı cagdas44

2-3 kişi kapalı alttaki koltuklara oturmuş konuşuyor, oturan taraftar istemiyoruz :D

Bu arada zemin baya balçığa dönmüş vaziyette arada bi kaç günlük yağışsız zamanlar ile suyun derine inmesi iyi olur saha içerisinde hareket güçleşiyor böyle

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı toonch

Çatal merdiven kosundaki tek yorumum: Ben Beşiktaş maçnda merdivenlerin gözüktüğünü görmedim.

Çevrimdışı onurt

@Tolga @Tolgaozkhrmn Öncelikle biz bizeyiz yönetim panelimize yazdım 2 saatir elektrik yok sayfada değildim...! geldim 4 sayfa ilerlemiş...!  Mesajları ben sildim sileceğimde sana özel ona özel ayırım yok dikkatnizi çekeriz üyeler kendi mesajlarını silmesin sil seçeneğini kaldırdık bu demek oluyor ki yanlış yazarsan silinir yanlış yazmamak için uğraş ve konuyu konusunda yazınız...!
@Tolga 1 önceki sayfa mesajı yeni gördüm ve editledim..! Senin paylaştığın link ve yazı tam anlamıyla konu dışı...! stat alakası olmayan yazı idi...! bundan sonra rapor edeceğim diyorsun görürsen et gözümüzden kaçanlarsa sileriz...! Söylüyorum tek tek okuyorum yazıları sayfa sayfa 30 sayfa okuduğumu biliyorum...! ve konuyla alakasızları işaretliyorum toplu halde siliyorum yeri geriyor sayfa sayfa siliniyor ileti yollarken bile sayfalar geriye gittiği oluyor. O kadar uzun oluyorki herkes yazıyor aklına gelini statla alakalı malesef çok azı kalıyor son 1 haftadır dikkat edersen stat başlıgında alakasız konu yok ve günde 8-10 sayfa sadece ilerliyor normalde 25 + ilerliyordu...! bizleri takip edenler için sıkıcı bir hal alıyordu stat dışında boş muhabbetler oluyor...!
üye olan arkadaşlara sorabilirsiniz...!
@Tolgaozkhrmn gelince evet biliç çocuğu ile yazdın ardından hemen ben de yazdım "analı babalı büyütsün" diye belki görmedi benim yazdığımı veya gördü @Efe arkadaşımız hala yazısı orada "konu dışı: yazıp konu dışı mesajları lütfen başlığa yazmayalım bu tarz yazılarda konu dışı başlık uzamasın gerekirse başlık açıp oraya yazınız " diye 1 -2 önceki sayfaya giderseniz görürseniz bende " peki kızma " yazdım ben de konu dışı yaptım çünkü...! kendi yazımı sizinki ile sildim...!

Raporlara da silmeye de ben bakıyorum...! Sende bak bakalım ettiğin rapor konu dışı yazı var mı _?

197 sayfadan 206 sayfayı istersen oku konu dışı olanları bildir bakalım...! 1 günlük atılan ileti sayısı orada 9 sayfada...!

Not: @Tolga Rest çekmeni sevdim güzel, atarlanman da güzel yalnız...!!!!   
Ali Rıza emeğine sağlık. Zor bir iş yapıyorsun.
Konı dışı yazılanlar gerçekten can sıkıyor. İnsan bir süre sonra hızlı hızlı geçip sadece foto olan iletilere ya da mabet, necmi abi, efe gibi stad konusunda bilgi verdiğini bildiğimiz üyeleri okuyor. Arada kaçırdıklarımız da oluyordur. Konu dışını da genelde hep aynı kişiler yapıyor. Bari bu arkadaşlar mesajı silinince bunu uzatmasın rica ediyoruz. Daha önce de yazdım. Bizim uyarmamızla olcak iş değil onlar dikkatli davranmalı. Çalışan ama stadı her gün takip etmek isteyen insanlar için çok 25-30 sayfa muhabbet yerine 10 sayfa tadı kaçmamış bilgı içeren paylaşım okumak önemli. Anlayış bekliyoruz.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı Factatum

Şu logodaki bayrak hususunda yapılan yanlışlığa artık son vermek gerek. Bizim haricimizde Elazığspor, Bursaspor, Kasımpaşa kulüp logolarında da Türk Bayrağı yeralıyor.