Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6379488 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sedat krty

numaralıda kurulan iskele tarzı yeni açıktada var uzak olduğu için çok belli olmuyor güvenlik ve rahat çalışma için yapılıyor heralde :eyes
:hosgeldin

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

konu dışı: yazıp konu dışı mesajları lütfen başlığa yazmayalım bu tarz yazılarda konu dışı başlık uzamasın gerekirse başlık açıp oraya yazınız
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

konu dışı: yazıp konu dışı mesajları lütfen başlığa yazmayalım bu tarz yazılarda konu dışı başlık uzamasın gerekirse başlık açıp oraya yazınız
Peki efe kızma  :iblackeye: :pray:

Çevrimdışı sedat krty

ben hep burdayım siz  :hosgeldin iz :evillol:
:hosgeldin dedigim numaralıya yapılan o iskele yeni acıga biray once yapıldı yine anlamassın diye kapalı tarafından başlarken  :ok:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 07 Aralık 2014, 00:34:27
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Arkadaslar numarali arkasindaki iskeleler ust yatay kirisler icin olmasin :),

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Eğer yarın yağmur yağmazsa , Yeni açık son tablanın Demirlemesi ve Kalıplaması biter mi sence @Efe abi  :alala:
İyi bir çalışmayla Biter gibi geliyor bana , Bugünkü Fotolar öğlen olmasına rağmen Demirleme bitmek üzereydi , Kalıplamayı yetiştirirlerse Gece beton Şov olabilir  :bandit:
[ Son Düzenleme: 07 Aralık 2014, 03:19:48 ALI RIZA ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Eyüp Emir

Efe kardeşim bugün sezgin arkadaşım kalan beton çiçekler için 7.500 obitaş için 11,500 olarak belirtti. Çiçekler aykık  4.000 metre küp obitaş ise aylık 3.000 metre küp beton döküyor . Sana göre bu durumda stadı tamamlama tarihleri nefir. ( YGS sorudu gibi oldu kusura bakma)

Çevrimdışı ilhan

Eğer yarın yağmur yağmazsa , Yeni açık son tablanın Demirlemesi ve Kalıplaması biter mi sence @Efe abi  :alala:
İyi bir çalışmayla Biter gibi geliyor bana , Bugünkü Fotolar öğlen olmasına rağmen Demirleme bitmek üzereydi , Kalıplamayı yetiştirirlerse Gece beton Şov olabilir  :bandit:
Bu Arada Biletler 33.980 olmuş :sevinc :sevinc
Yunus kesin bilgi mi satılan bilet sayısı, doğruysa müthiş  :claps: :claps:

Çevrimdışı Eyüp Emir

Bilet konusu doğru tüm haber kaynaklarında var ayrıca ts passolig kart hariç 38 logolu passolig kart kullanılarak biletler alınmış

Çevrimdışı Anıl

haydaaaaaaa aslan yapcaz demedim bu bizim armanin üstündeki gibi bir kartal mesela beyazin üstüne  :biggrinking:
Her tribüne kartal mı yapıcaz :bandit: Kartal'ın yeri hazır, basın tribününe amblemi yapsınlar :tabe:

Çevrimdışı Efe

:hosgeldin dedigim numaralıya yapılan o iskele yeni acıga biray once yapıldı yine anlamassın diye kapalı tarafından başlarken  :ok:

onu biliyoruz zaten neden yatay olarak uzatıldığını bilmiyoruz 1 gündür dönen geyik bu yoksa o iskelerin bir karış yanına kadar çıktım merak etmeyin :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Efe kardeşim bugün sezgin arkadaşım kalan beton çiçekler için 7.500 obitaş için 11,500 olarak belirtti. Çiçekler aykık  4.000 metre küp obitaş ise aylık 3.000 metre küp beton döküyor . Sana göre bu durumda stadı tamamlama tarihleri nefir. ( YGS sorudu gibi oldu kusura bakma)

abi obitaşın kalan betonun bir çoğu otopark bölümünde çiçekler ise zaten 2 ay içinde bu işi bitirecek bu hesaba göre ocak sonuna doğru bitecek inşaat buda ön gördüğümüz zaman dilimi ben ocak 15 i hedefi almıştım ama gecikmelerden dolayı tutmayacak  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bu Arada Biletler 33.980 olmuş :sevinc :sevinc

yeni açıkta demirleme bitecektir eğer çalışma sıkıntılı olmaz ama betonlama bir hafta daha sürecek gibi görünüyor tablaları böldüler sütunlar biran önce yerleştirilsin diye artık sutunların hızı önemli tablalar bitti nasıl olsa sadece betonlanacaklar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Eyüp Emir

Çevrimdışı TØLGA

Her tribüne kartal mı yapıcaz :bandit: Kartal'ın yeri hazır, basın tribününe amblemi yapsınlar :tabe:
benimde aklıma o geldide @anilt şimdi türk bayrağı var derler kesin diye söylemedim kartal değilde bir şekilde değerlendirilebilir
2 kişilik ekip varmış araştırsınlar bir zahmet
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı idil

Ben bu BEŞİKTAŞ AMBLEMİ mevzusunda çok ısrar ediyorum yok mu beni destekleyeniniz :D Mutlaka ama mutlaka ya bu resimdeki gibi Yeni Açık üst BJK yazısının üstüne ya da Kapalı üst tribüne yapılmalı !! Hatta kapalıya yapılacak kartal figürü nasıl olacak bilmiyorum ama amblem daha estetik olmaz mı? He gönül ister Yeni açığa amblem kapalıya kartal yapılsın ama sadece biri yapılacaksa AMBLEM den yana gönlüm 😎😎
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı TØLGA

Ben bu BEŞİKTAŞ AMBLEMİ mevzusunda çok ısrar ediyorum yok mu beni destekleyeniniz :D Mutlaka ama mutlaka ya bu resimdeki gibi Yeni Açık üst BJK yazısının üstüne ya da Kapalı üst tribüne yapılmalı !! Hatta kapalıya yapılacak kartal figürü nasıl olacak bilmiyorum ama amblem daha estetik olmaz mı? He gönül ister Yeni açığa amblem kapalıya kartal yapılsın ama sadece biri yapılacaksa AMBLEM den yana gönlüm 😎😎
türk bayrağı var diyolar olmazmış kanunlara göre hep bize denk geliyor bu kanunlarda tabikide bizde istiyoruz  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı idil

türk bayrağı var diyolar olmazmış kanunlara göre hep bize denk geliyor bu kanunlarda tabikide bizde istiyoruz  :ok:

Yok artık hayatımda böyle saçma şey duymadım gerçek değil di mi :D
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı TØLGA

konu hakkında bir bilgim yok türk bayrağı olduğu için üstüne oturma basma gibi durumlar olacağı için kanunen böyle birşey varmış
bilgili abilerim bu konu hakkında yardımcı olabilir  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

paylaş bakayım bi daha ben göremedim o mesajı :alala:
paylaşmıcam abi önemli birşey değilde kim neden sildi sileni merak ediyorum ben
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ilhan

Evet Türk Bayrağını Koruma Kanununa göre kullanamayız

Çevrimdışı TØLGA

bunda herangibi sıkıntı yok acaba kim silmiş  :bandit:
diyorumki dalgınlığımamı geldi acaba diyorum boşunamı velveleye veriyorum ama paylaştım diye hatırlıyom gören olmuştur
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ilhan

Bende armanın yapılması taraftarıyım, kartal slüeti resimdeki gibi pek ayrıntılı gözükmez gibi geliyor.

Çevrimdışı yigitcan1903

Arma olmuyorsa şu işlense keşke tribüne ama zannetmiyorum