Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6381803 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu arada Gökhan turkmen bugun 9-10 testereler için Kalıplanıyor 2 Gün içinde betonlanacak dedi  :super:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı murat

adnan öztürke göre çatı montajı bizim germe sistemli  1 ayı geçmiyor ve ağırlığı 240 ton toki arenanın çatısı 2600 ton.

Çevrimdışı Efe

Her bir çelik sütuna bir çelik halat diye biliyorum ben :) Bence 84 sütun, 84 halat olacaktır :tabe:

başka türlü olmaz zaten o zaman 84 demir çatı kolonuna gerek yok :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

adnan öztürke göre çatı montajı bizim germe sistemli  1 ayı geçmiyor ve ağırlığı 240 ton toki arenanın çatısı 2600 ton.

doğru 2 ayda havaya kaldıracağız göreceksiniz  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Arkadaşlar 4 tribünün ihale bedellerini nereden bulabilirim :alala:

Çevrimdışı cisse557

Taraftar çıldırdı tribün sponsorluğu istiyor  :ebebe:

Çevrimiçi Necmi

@Necmi  abi ben 84 çelik sütun 42 çelik halat olacak diye hatırlıyorum
kolonlar eşit aralıklarla konacak bakalım bekleyip göreceğiz ama her  kolona halat gelir sanırım

Taraftar çıldırdı tribün sponsorluğu istiyor  :ebebe:
:D :D :D Yok hocam yanlış anladın keşke benim dediğim Eski açık A blok şu bedelle Çiçekle re verilmiştir gibi duyurular vardı onları arıyorum :)

Çevrimdışı cisse557

:D :D :D Yok hocam yanlış anladın keşke benim dediğim Eski açık A blok şu bedelle Çiçekle re verilmiştir gibi duyurular vardı onları arıyorum :)
Yok hocam onun için yazmamıştım. baktım forum sessizleşmiş ortaya bi konu atayım dedim :)

Çevrimdışı ahmet türker

her testere kirişe bir çelik sütun olacak gibi duruyor çatı için. :)

Çevrimdışı cisse557

Çevrimdışı metin06carsi

Konu dışı : Ts maç biletimi devredicem isteyen varsa mesaj atsın.Batı alt tribün.

Çevrimdışı Efe

her testere kirişe bir çelik sütun olacak gibi duruyor çatı için. :)

evt abi aslında çok basit bi planlama bitmesi için bekleyeceğiz artık :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sedat_BJK

Konu dışı : Ts maç biletimi devredicem isteyen varsa mesaj atsın.Batı alt tribün.
cok guzel hareketler bunlar... :claps: :claps: :claps:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı EmreTkgz42

Mesaj attım abi gelemecekseniz ben bir tanıdığımı götürebilirim bi kişi bi kişidir boş kalmasın. @metin06carsi

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Arkadaşlar daha öncede  sormuştum ama  cevap alamamıştım.Testere kirişlerde kullanılan I demiri ( I profil)  kaçlık  acaba? Bilenler  yazabilirmi.Muhtemelen alt taarf ile üst  taraf  aynı değildir.

Çevrimiçi Necmi

Fotoğraf da ki 4 kişiden biri yüksek ihtimalle  @rubi_tobin abi olabilir arkada telefonla oynayan az önce de mesaj attı buraya :D
başkası söylese neyse sen hiç olimpiyatta karşılaşmadınmı bu resimde yok ama önceki kameranın takıldığı resimde vardı :D @SDemirsoy

Çevrimdışı metin06carsi

Mesaj attım abi gelemecekseniz ben bir tanıdığımı götürebilirim bi kişi bi kişidir boş kalmasın. @metin06carsi

Bileti arkadaşa devrettim (yine konu dışı oldu hayırlı bi iş içindi idare edin  :) )

Çevrimdışı Efe

resmi sitede bilgiler mevcut artık ordanda bakılabilir bilmeyenler için :icool:

http://www.bjk.com.tr/content/vodafone_arena/
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

başkası söylese neyse sen hiç olimpiyatta karşılaşmadınmı bu resimde yok ama önceki kameranın takıldığı resimde vardı :D @SDemirsoy
Çekirdek çitlerken kaçırmıştır @Necmi abi :evillol:

Çevrimdışı Efe

numaralıda sütünlara beton  sürüyor numaralı tabla başlamadı maalesef :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

numaralıda sütünlara beton  sürüyor numaralı tabla başlamadı maalesef :bandit:
  :s20: :s20:  :bawling:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 05 Aralık 2014, 23:35:02
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Konu Dışı : Arkadaşlar haber sitemizde yazarlık yapma antrenmanlarında olan ben bugün çok güzel olumlu yapıcı tepkiler aldım bu yorumlarınızdan dolayı hepinize teşekkür  etmek istiyorum .Öğlen saatlerinde attığım için çok yoğun olarak görülememiş olabilme ihtimaline karşı affınıza sığınarak linkimi tekrar atıyorum .Değerlendirmelerinizi bana mesaj olarak atmanızı bekliyorum bu işte henüz çok yeniyim sizden gelecek yapıcı eleştirilerle kendimi bu konuda daha fazla geliştirmek istiyorum lütfen yorumlarınızı çekinmeden dile getirin mesaj olarak ,aynı zamanda haber sitemizin kuvvetli kalemlere sahip olması açısından çok önemli .Linkim : http://gelirmehmet19911903.blogspot.com.tr/

Çevrimdışı 34BJK64

Trabzon'un stadının testere kirişleri çok ince ve kalitesiz duruyor. Açıkçası hiç güven vermedi bana. Vodafone Arena bu konuda çok iyi. Taş gibi stat maşallah. :icool:
BEŞİKTAŞ JK