Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6381898 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

ne tablası arkadaşlar adamlar güvenli çalışmak için arkaya geniş bir iskele kuruyo sadece
o kadar uzun tabla ilk defa görüyorum abi arkaya dayancak gibi yarınki fotolarda anlaşılır  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmet türker

ne tablası arkadaşlar adamlar güvenli çalışmak için arkaya geniş bir iskele kuruyo sadece
nokta. :tabe:

Çevrimdışı rubi_tobin

bu fotografa bakınca biraz korktum. nedenini söyleyeyim hemen fotografa göre Taksime giden bu yollar şu an itibariyle bu düzende değil yanılıyor myum? Yani tamamen stat inşaasını geçtim, stadın daha çevre düzenlemesi var ne kadar sürer bilmem ama bu yolların, otopark girişinin vs birbirne bağlanması da bir iş neticede... Tüm bu düzenlemeler statla eş zamanlı mı yapılır acaba yoksa stat açılır, sonrasında mı devam eder....
Baya bu şekilde yollar.

Bu @SDemirsoy kardeşim resimlerde ben yokum.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı Efe

oraya bir tabla daha geliyor.
onlar tabla icin degil testere kiris ve sutunlar icin yapiliyor tabla yok orda tabla olsaydi perdelere beton atilmasi gerekiyordu ki suan sadece demirleme var orda  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

senin dediğin gibi olsa o kadar arkaya uzatmazlar.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

şaka bir yana ama türkiye gibi ülkelerde kredi her zaman çok risk taşır çok çok düşünülerek atılması gereken bir adım.ahmet kardeşim. :tabe:
[/quot
Dede Ahmet  kardeşim.Bu ülkede kredi değil  kredi  cinsi çok çok risk taşır.Mesela  döviz kredisi.Geçmişte çok vatandaşın canı yandı. .
Ama gelirlerin döviz cinsinden ise oda sorun değil.Beşiktaş ortalama taraftarı gibi iseniz zaten kredi çekmeden hiçbir şeye sahip olamazsınız bu ülkede.Akıllıca  yönetilen bir  borçlanma  stratejisi  sizi  ev,araba,arsa  sahibi  yapar  her  halükarda.

Çevrimdışı ahmet türker

perdeler çok yükseldi belki de demir örmek için yaptılar.

Çevrimdışı ahmet türker

şaka bir yana ama türkiye gibi ülkelerde kredi her zaman çok risk taşır çok çok düşünülerek atılması gereken bir adım.ahmet kardeşim. :tabe:
[/quot
Dede Ahmet  kardeşim.Bu ülkede kredi değil  kredi  cinsi çok çok risk taşır.Mesela  döviz kredisi.Geçmişte çok vatandaşın canı yandı. .
Ama gelirlerin döviz cinsinden ise oda sorun değil.Beşiktaş ortalama taraftarı gibi iseniz zaten kredi çekmeden hiçbir şeye sahip olamazsınız bu ülkede.Akıllıca  yönetilen bir  borçlanma  stratejisi  sizi  ev,araba,arsa  sahibi  yapar  her  halükarda.
:ok:  :ok:

ysariusta

• Ziyaretçi

haydaa  FIGHT FOR US ‏@herbranstaBJK  9 dk.9 dakika önce
BİLGİ | UEFA,Beşiktaş'ın borç yapılandırmasının büyük bölümünü kapsayan Vodafone Arena inşaatını incelemek için Türkiye'ye heyet gönderiyor

DHA kaynaklı haber. Muhtemelen doğrudur. Dün akşam bahsetmiştik. UEFA geliyor diye yardırıyorlar anlaşılan. yazın gelselerdi ya

ysariusta

• Ziyaretçi

Haber  çok  iyide işin matematiği acaip.67-20=58  nasıl  oluyor???
Çoşkun dede; 20 000 000 TL 67 000 000 $ kur geçişi nedeniyle matematik şaşmış.

Çevrimdışı ahmetx

işaretlediğim taraftar yolu nereye çıkıyor bilen var mı?
[ Son Düzenleme: 05 Aralık 2014, 17:27:04 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı FARUK

@bjk_mabet
1/Genel görünüm.....
2/Genel görünüm.....
3/Numaralı....
4/Numaralı-Eski açık köşe...
5/Yeni açık alt kat...
6/Numaralı görünüm....
7/Yeni açık 2 kat rampası başlangıcı..
8/Kapalı alt kat...
9/Betonu nereye dökicez:)
10/Numaralı....
[ Son Düzenleme: 05 Aralık 2014, 17:14:56 FARUK ]

Çevrimdışı ahmet türker

[/quot
ben hayatımda hiç kredi kullanmadım. hiç kredi kartım da olmadı desem belki de inanmayacaksın. hiç kullanmaya da niyetim yok izmirin dedeşi değerli coşkun mevsim. :)

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Deniz

@rubi_tobin abi kameralar online olarak bize açılacak mı yoksa sadece time lapse için mi kullanılacak?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı KUMANOVALI

sürekli geriden okuduğum için sizin taze haber bana yeni geliyor  :s20: :s20:

kapanan konuyu alevlendirmek istemem fakat şu obitaş-çiçekler konusunda kimsenin dikkat etmediği bir husus var.

farzı misal stad kabası %45 obitaş - %65 çiçekler

obitaş bu %45 in neresinde  , daha tertemiz otoparkı var elinde ; kişisel görüşüm bu %45 anca yarıdan fazlasını yaptı
ben stadı toplantının birinde çıplak gözle görebildim. yanımda Yasaklı Link[/member] , @MURAT@ZEKI abi vardı.
sizler gibi sürekli göremediğim için burada anlatılamayacak detaylar hakkında haberim yok maalesef
ama kabası bitince bol bol konuşuruz , çünkü işin ucunda BeşiktAŞK ımız var , toz konduramıyoruz....

benim kafama takılan iki soru var
1- obitaş rampa mevzuuna yavaşladığında neden kat çıkmadı ( bakınız çiçekler rampa sıkıntıs olmasına rağmen yanaşabilği kadar yanaşıp en tepeye çıktı )
2- eğer bu kadar hızlıysa kişisel görüşüm rampa sıkıntısı olduğunda bu hızını kullansa şuan en azından kapalı/yeni açık kesitinden eski açık tribünün arkasında yarığa kadar çatı kirişleri dahil bitmiş olurdu..

son olarak şunu belirtmeliyim
bu aksaklıkların temel sebebi koordinasyonu yapan zatı muhteremlerin hatasıdır. eğer iş bilir bir zat olsaydı şuan çiçekler gitmiş , obitaş otoparkın son tablasını atıyordu , bizde çatı kirişlerini sayıyorduk.
hayırlısı böylemiş..

NOT 1 : çatı kolonları geldiğinde yaşadığım heycanı evlenirken yaşamadım  :naughty: :naughty: :naughty:

NOT 2 : seviyom lan sizi  :D :D :D

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ahmetx

Türkmeninde bir bilgisi yok muş iskeleler hakkında

Gökhan TÜRKMEN ‏@GkhnTRKMN7  5 dk.5 dakika önce
bilgim yok çiçekler inşaatın olduğu için

Çevrimdışı yldrmaydn

işaretlediğim yol nereye çıkıyor bilen var mı?

orası hala inşaat sahası içinde kalan bir bölge daha yapılmadı o yüzden. ama araç yolları biri hariç hepsi güncel halleriyle bulunuyor. sadece fotonun altında azıcık gözüken tünel çıkışı taksim dönüşü aktif değil. orası tekrar açılacak mı bilemiyorum belediyeye bağlı o konu. ama diğer yollar güncel.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Oktay

o kadar uzun tabla ilk defa görüyorum abi arkaya dayancak gibi yarınki fotolarda anlaşılır  :evillol:
@Tolga daha ördüğü perde demirlerini kalıplayım beton dökmedi....perde beton dökmeden hangi duvara dayayacak o iskeleyi???

Çevrimdışı Oktay

senin dediğin gibi olsa o kadar arkaya uzatmazlar.
aynı soruyu sanada yöneltiyorum
@ahmetx daha ördüğü perde demirlerini kalıplayım beton dökmedi....perde beton dökmeden hangi duvara dayayacak o iskeleyi???

Çevrimdışı TØLGA

daha ördüğü perde demirlerini kalıplayım beton dökmedi....perde beton dökmeden hangi duvara dayayacak o iskeleyi???
bende diyorumki abi yarın fotolardan belli olur aynı taraftayız seninle bende olmuycağını düşünüyorum olursa şok yaşarım  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

aynı soruyu sanada yöneltiyorum
@ahmetx daha ördüğü perde demirlerini kalıplayım beton dökmedi....perde beton dökmeden hangi duvara dayayacak o iskeleyi???
peki o konuda haklısın peki şu sorunun cevabını da verirsen rahatlarım,iskele arkaya doğru neden bu kadar uzatılmış?

Çevrimdışı ayayhan