Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6381943 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

numaralı stat maketine göre biraz aşağıda kaldı galiba yoksa bana mı öyle geliyor.

numaralı alçak mı bilmem de yeniinönü fotosunda numaralıda testerelerin üstten arkaya,  tekyüz perdelere doğru kurulmuş iskeleleri çözemedim :)
[ Son Düzenleme: 05 Aralık 2014, 16:36:34 FARUK ]

Çevrimdışı SDemirsoy

yeni uefa stad kriterlerini belirlemek için geliyorlardır :D
yoksa #çatalmerdivenlerehayır mı diyecek uefa yetkilileri  :busted_cop: :D @MURAT

Çevrimdışı ahmetx

numaralı alçak mı bilmem de yeniinönü fotosunda numaralıda testerelerin üstten arkaya,  tekyüz perdelere doğru kurulmuş iskeleleri çözemedim :)
oraya bir tabla daha geliyor.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

yoksa #çatalmerdivenlerehayır mı diyecek uefa yetkilileri  :busted_cop: :D @MURAT
bence hatıra fotoğrafı çektirip ev duvarlarına asacaklar. :bandit:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Caner

Orası boş değil miydi ya bi tabla olayı daha çıkmasaydı iyiydi

Çevrimdışı ahmetx

şaka bir yana ama türkiye gibi ülkelerde kredi her zaman çok risk taşır çok çok düşünülerek atılması gereken bir adım.ahmet kardeşim. :tabe:
kesinlikle katılıyorum Ahmet abim sana ama kredi çekmeden yada bi şekilde borçlanmadan bu stadı 5 seneden önce bitirmek imkansız.

Çevrimdışı ahmet türker

haydaaaaaaaa :icool:
haydaaaa samet kardeşimde buradalarmış ,selamlar değerli kardeşim. :)

Çevrimdışı TØLGA

oraya bir tabla daha gelirse perdelere dayanmazmı??
yol tarafındanda sütunlar gözükmez bu ne lahana bu ne perhiz derim öyle şeye  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı SDemirsoy

haydaaaa samet kardeşimde buradalarmış ,selamlar değerli kardeşim. :)
selamlar abim saygılar :)

Çevrimdışı ahmet türker

yeşil stat sertifikası vermeye geliyolardır
sertifikayı onlar mı veriyor acaba değerli kardeşim.?  :alala:

Çevrimdışı ahmetx

bu fotoya göre yeni tabla çıkmamaları lazım ama.

Çevrimdışı ALBATROS

uefa mühürlemeye geliyor diye haber yapar şimdi gazeteler  :bandit:

Çevrimdışı ahmet türker

kesinlikle katılıyorum Ahmet abim sana ama kredi çekmeden yada bi şekilde borçlanmadan bu stadı 5 seneden önce bitirmek imkansız.
beşiktaş ın zenginleri ne güne duruyorlar ,faizsiz kredi bile olsa veremezler mi diyeceğim ama biz veririz onlar vermez. :tabe:

Çevrimdışı murat

Orası boş değil miydi ya bi tabla olayı daha çıkmasaydı iyiydi
sadece tahmin.üst tarafı kapatıp hem olabilecek kazaları önleme hemde daha nezih bir ortam için yapılıyor olabilir.belkide üstten küçük ayrı bir giriş olabilir.gerçi olayı tam anlayamadım ama.daha yakın bir resim olursa belki daha net birşeyler söyleyebiliriz.belkide iki tribünü birbirinden ayırmak  için birşey yapılıyordur.çözemedim  :alala: :alala:

Çevrimdışı ahmet türker

selamlar abim saygılar :)
obitaş yerine ,beşiktaş şapkası taksan daha iyi değilmi, ne de olsa beşiktaş çok daha büyük bir taş kıymetli kardeşim. :D

Çevrimdışı SDemirsoy

obitaş yerine ,beşiktaş şapkası taksan daha iyi değilmi, ne de olsa beşiktaş çok daha büyük bir taş kıymetli kardeşim. :D
Olur abi tabiki :D @Abdullah  :naughty: Ahmet abim ne diyor bak :)
[ Son Düzenleme: 05 Aralık 2014, 16:56:46 SDemirsoy ]

Çevrimdışı ahmet türker

uefa mühürlemeye geliyor diye haber yapar şimdi gazeteler  :bandit:
:kop:  :kop:  :kop: günün esprisi oldu kardeşim.

Locaların kapısına kadar arabayla gidiliyor.. Lükse bakarmısın.. :lol: :lol:

Bence o iskeleler kolon testere kirişinin inşası için tabla gelseydi önce perde betonu yaparlardı :)

Çevrimdışı murat

resmi painte biraz daha büyerek baktım sanki arkadaki duvar ile stadın arasına beton atılıp eski inönüdeki gibi yoldan direk giriş olacak gibi geldi.

Çevrimdışı idil

bu fotoya göre yeni tabla çıkmamaları lazım ama.

bu fotografa bakınca biraz korktum. nedenini söyleyeyim hemen fotografa göre Taksime giden bu yollar şu an itibariyle bu düzende değil yanılıyor myum? Yani tamamen stat inşaasını geçtim, stadın daha çevre düzenlemesi var ne kadar sürer bilmem ama bu yolların, otopark girişinin vs birbirne bağlanması da bir iş neticede... Tüm bu düzenlemeler statla eş zamanlı mı yapılır acaba yoksa stat açılır, sonrasında mı devam eder....
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı murat

Bence o iskeleler kolon testere kirişinin inşası için tabla gelseydi önce perde betonu yaparlardı :)
çok uzun yapılmış sanki karşı tarafa birleşecek gibi.foto net değil.çatı kolonu için o kadar uzun iskele kurulacağını sanmıyorum.

Çevrimdışı Oktay

ne tablası arkadaşlar adamlar güvenli çalışmak için arkaya geniş bir iskele kuruyo sadece

Çevrimdışı ONUR KOLCU

ne tablası arkadaşlar adamlar güvenli çalışmak için arkaya geniş bir iskele kuruyo sadece

oktay abi noktayı koydu :)

Çevrimdışı TØLGA

çok uzun yapılmış sanki karşı tarafa birleşecek gibi.foto net değil.çatı kolonu için o kadar uzun iskele kurulacağını sanmıyorum.
öyle bir durumda sütunların bir anlamı kalmıyo bence abi , gözükmeyecek dışardan , sonuna kadar gayet iyi geldik burda batırmazlar umarım  :bawling: :bawling:
[ Son Düzenleme: 05 Aralık 2014, 17:02:27 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK