Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6381308 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

bence forumu okuyorlar abi çiçekler obitaş :D
aynen bence de takip ediyorlar...! biz ne diyorsak onu yapıyorlar :evillol: kamerayı biraz hızlandırsalar çok makbüle geçer  :kop:

Çevrimdışı ahmett.67

Obitas tablada yardiriyor suan ciceklerde eski acikta yardiriyor :icool:
Çok güzel hareketler bunlar :claps:

Çevrimdışı Oktay

Çok güzel hareketler bunlar :claps:
ahmet abi sabah verdiğim meteorloji bilğisinden sonra yağmur yağmadı dikkat edersen :icool: :icool:

Çevrimdışı Abdullah

@Abdullah sabah obitaşın yaptığı bir demir iskeleti sormustun ya kenarı eğimli gibiydi
Buldum onu 2 testere yi üst ucundan birlestiren kısım o basamak artan-azalan yerde o sekilde yapiliyor
Obitas onuda hazir yerde hazırlıyor demek ki
Teşekkür ederim abi  :)

Çevrimdışı Abdullah

Hayır asla öyle birşey demek istemiyorum. 1 tribün ihalesi alan bir firma 3 tribün ihalesi alan bir firmayla, biri bir tribün yapmış da diğeri 3 tribün yapmışmış aradaki farka bakın manasında kıyaslama yapmanın komik olduğunu söylüyorum.

Neyse hayırlısı neyse o olsun :)

Tekrar çatallı merdivenlere sarma vakti geldi, çatallı merdivenlere hayır kampanyası biraz yavaşladı @Abdullah  :busted_cop:
Bu haftasonu mutlaka birşeyler yapmalıyız bir sürü tv programı var.  :evillol:
Abi yönetimden bir geri dönüş bekliyorum ama gelmeyecek sanırım.  :akuma: Başkan maçtan sonra bir yerlere konuk olacaktır hafta sonu bir hareketlenme daha yapabiliriz ama daha organize olmalı. Önceki hiç ama hiç iyi değildi bence tatmin olmadım.   :bandit:

Çevrimdışı ahmett.67

ahmet abi sabah verdiğim meteorloji bilğisinden sonra yağmur yağmadı dikkat edersen :icool: :icool:
:ok:,

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ALI RIZA

Bu adamlar burada ne yapıyor  :alala: :alala: :alala:

beşiktaşarena.com pankartını asmaya çalışıyorlar  :ok:

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

prekast aralarına derz işlemi olabilir
yok canım baksana bi şey monte ediyorlar ama ne??

Çevrimdışı ahmett.67

Bir bilene soru: Yağmurun betonlamaya olumlu olumsuz etkisi var mı aceba?

Çevrimdışı Caner

Abi şimdiye kadar hiç olmadı, yağmurlu havada beton hep devam etti. Hatta "yağmur yağacakmış bugün ya ama beton devam eder" diye çok cümle duydum buralarda.

Çevrimdışı FARUK

yok canım baksana bi şey monte ediyorlar ama ne??

canlı yayına baktım evet montajmış

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Çevrimdışı kral_bjk

bence o adamlar ya yeni kamera takıyolar yada işiklandırma takıyolar ikisinden biri

Çevrimdışı SDemirsoy

Bu adamlar burada ne yapıyor  :alala: :alala: :alala:

@LVNT.GEMICI Levent Abi yakalayacan yine bir bomba bakalım hayırlısı :D

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

@LVNT.GEMICI Levent Abi yakalayacan yine bir bomba bakalım hayırlısı :D
yok cnm çok onemli bişi değil gibi durmuyor ama pek bişeyed benzetemedim projektör içinde çok afilli  :D :D :D

Çevrimdışı Oktay A.

canlı yayına baktım evet montajmış

elektronik reklam panosu için deneme mi ne yapıyorlar acaba lcd tvye benzer bişey monte etmişler sanki  :D :ok:

edit : projektör ışıkta olabilir tabii
[ Son Düzenleme: 05 Aralık 2014, 14:40:41 ocatanur ]
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı quentine83

normal şartlarda şiddetli yağışlarda beton dökmek çokta akıl karı değildir. karışıma eklenen su miktarı çok fazla olacağından beton mukavemetini etkileyebilir.ve içindeki mıcırların yüzeye çıkmasını ve yüzey kalitesini düşürebilir. diye düşünüyorum.ama bazı önlemler alınarak -20 veya -30 a kadar beton dökülebilir diye düşünüyorum...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

elektronik reklam panosu için deneme mi ne yapıyorlar acaba lcd tvye benzer bişey monte etmişler sanki  :D :ok:

edit : projektör ışıkta olabilir tabii

takılan parça alangirli değişik bişey ama ney ???

Çevrimdışı SDemirsoy

yok cnm çok onemli bişi değil gibi durmuyor ama pek bişeyed benzetemedim projektör içinde çok afilli  :D :D :D
valla değişik bir şey takıyorlar abi :D @LVNT.GEMICI

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bildiğim kadarıyla bir sıkıntı olmuyor  :ok:
Hatta Betondan sonra yağmur yağması daha iyi  :bandit:
Yazın sıcak havalarda beton dan Sonra 2-3 Gün boyunca tablalar sürekli ıslatılıyordu , Betonda Çatlak oluşmamamsı için  :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Bildiğim kadarıyla bir sıkıntı olmuyor  :ok:
Hatta Betondan sonra yağmur yağması daha iyi  :bandit:
Yazın sıcak havalarda beton dan Sonra 2-3 Gün boyunca tablalar sürekli ıslatılıyordu , Betonda Çatlak oluşmamamsı için  :icool:
evet yağmur yağarken sıkıntı olmuyor iyi bile ama aşırı yağışlarda bilemiyorum inşaat mühendisi değiliz  :lol: @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı kartalizma

http://www.sabah.com.tr/spor/futbol/2014/12/05/besiktasa-mujdeli-haber-geldi
Beşiktaş'a müjdeli haber geldi..
Yaşadığı mali krizden çıkmanın hesaplarını yapan siyah-beyazlı yönetimin, AktifBank’la 67 milyon dolarlık kredi anlaşmasını bugün imzalaması bekleniyor.
Artık sadece imzaların atılmasına kalan bu anlaşma resmiyet kazanırsa şartları da şu şekilde olacak:
Beşiktal'ın daha önce AktifBank'tan kullandığı 20 milyon TL'lik kredi, 67 milyon dolardan düşülecek. Yani siyah-beyazlıların kasasına 58 milyon dolar girecek. Ancak bu para kulübe tek seferde değil, planlanan süreçler halinde parça parça ödenecek. Beşiktaş ise ilk 2 yıl geri ödeme yapmayacak. Kulüp, 8.75 faizle alacağı bu krediyi 8 senede geri ödeyecek.