Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6381371 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

abi ocak başı çok zor bitmesi inşaatın ben ocak 15 i söylüyorum ama en az 10 gün sarkabilir 31 ocak son kullanma tarihi kaba inşaatın :D
şubata da sarkabilir ama bir önemi yok ,çatı aparatlarına başlarlarsa bir taraftan çatı, bir taraftan kaba ,içeride ince işçilikler zaten yapılıyor ,temmuz ağustos gibi çok rahat biter efe kardeşim. :)

ysariusta

• Ziyaretçi

şubata da sarkabilir ama bir önemi yok ,çatı aparatlarına başlarlarsa bir taraftan çatı, bir taraftan kaba ,içeride ince işçilikler zaten yapılıyor ,temmuz ağustos gibi çok rahat biter efe kardeşim. :)
Temmuz bitmesede olur dede biterse de terasta çay içmeye giderim.   :icool: Ağustos bu sefer cepte. Dedim ya son maç ve tur. İnanılmaz olur.

Çevrimdışı Eyüp Emir

Telaşlanmıyalım arkadaşlar heyacanlanalım gençlerbirliği maçını mabedimizde turla kutlayacağız

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Hani ilerde olurda kuleleri gecme izni cikar ve kapasite arttirmak istersek, fazla zorlanmadan tadilat yapilabilir gibi duruyor eski acikta.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Telaşlanmıyalım arkadaşlar heyacanlanalım gençlerbirliği maçını mabedimizde turla kutlayacağız

Abi eger gençlerbirliği maçına yetirşirse stat .. inönünün kapanışı onlarla vodafone arena açılışı onlarla ... şanslı takımlar vesselam :)

Çevrimdışı Eyüp Emir

Abi eger gençlerbirliği maçına yetirşirse stat .. inönünün kapanışı onlarla vodafone arena açılışı onlarla ... şanslı takımlar vesselam :)
haklısın onurcum

Çevrimdışı TØLGA

Gençlerbirliği macina yyetişsin soyunur kendimi stadin sütunlarina bağlarim imkansizzz yaaa  :biggrinking: cim isi flen serme olmayacakki
[ Son Düzenleme: 04 Aralık 2014, 22:27:46 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmet türker

Gençlerbirliği macina yyetişsin soyunur kendimi stadin sütunlarina bağlarim imkansizzz yaaa  :biggrinking: cim isi flen serme olmayacakki
bu kadar emin olma tolga kardeşim, bizim başkanın sağı solu belli olmaz. :)

Çevrimdışı ALI RIZA

yanlı alıntı silemedikte... @ALI RIZA silme neden yok?
@Yunus üyeler kendi mesajlarını silmelerini kaldırdık tek ben kötü olayım diye  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı sosyalkartal

rüyamda dinamo moskova ile uefa finali maçına çıkıyorduk vodafone arenada:)ben çıka çıka bunlar mı çıktı finalde karşımıza diodum arkadaşta olum bu sene final burda deilki diodu şaşırırken uyanmışım  :D
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Eyüp Emir

Tolga cım biz imkansızı başaran takımız sen şimdiden antremana başla :D

Çevrimdışı izorlu85

Bizim statta böyle eğimli kolonlar var mı ya ?  :alala:

o kolon değil ki testere kirişi hazırlanmışı  :ok: :ok:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Efe

tabi önemli olan çatıya başlamak ne kadar önce başlanırsa o kadar iyi aparatlar kaba bitene kadar yerleştiriilir zamandan tasarruf sağlanır :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

bu kadar emin olma tolga kardeşim, bizim başkanın sağı solu belli olmaz. :)
ahmet dede hibrit cim olacaksa imkansiz tohum ekilerek yetiştirilicekmiş haaa serme çim
Yapcaz biz Stadi açicaz derlerse orasi ayri yapilicak denenlere göre yetişmez diyorum ben  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Fatih

Zaten bizde alt kısımdan aldık kombineyi.  :evillol: yapmışlardır herhalde :alala:
@Yunus abi siz hepiniz eski acikta ayni yerden mi aldiniz kombineyi? Ben de almayi dusunuyorum
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı TØLGA

Tolga cım biz imkansızı başaran takımız sen şimdiden antremana başla :D

gönül isterki yetisinde cim isi farklı be abi çok zorrr  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

bi daha düşün ve öyle yaz  :You_Rock_Emoticon:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@Yunus abi siz hepiniz eski acikta ayni yerden mi aldiniz kombineyi? Ben de almayi dusunuyorum

121.blok bizim al ordan :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

süper bugün bilgiler bu ay süper geçiyor...! çatılar yerleşsin iyice nasıl görünecek acaba  :alala:

Çevrimdışı TØLGA

bi daha düşün ve öyle yaz  :You_Rock_Emoticon:
yaa abi sen yapma allahsen çim yetisirmi??hibrit cim mabet tohum ekilerek yetiştirilecek dedi birde ohohoohoo  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Sabah 6 dan beri dışardayım eve yeni geldim çok yorgunum :uyucam: .Maşallah 21 sayfa yazmışsınız  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

ahmet dede hibrit cim olacaksa imkansiz tohum ekilerek yetiştirilicekmiş haaa serme çim
Yapcaz biz Stadi açicaz derlerse orasi ayri yapilicak denenlere göre yetişmez diyorum ben  :biggrinking:
çim işi o kadar uzun sürmez tolga kardeşim önemli olan çatının bitme tarihi. mayıs gibi çatı bitse bile bana yeni sezona çok rahat yetişir gibi geliyor . :)

Çevrimdışı TØLGA

çim işi o kadar uzun sürmez tolga kardeşim önemli olan çatının bitme tarihi. mayıs gibi çatı bitse bile bana yeni sezona çok rahat yetişir gibi geliyor . :)
Zaten Gençlerbirliği macina yetişmez diyorum bende yeni sezona kesin yetisirrr  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Sabah 6 dan beri dışardayım eve yeni geldim çok yorgunum :uyucam: .Maşallah 21 sayfa yazmışsınız  :)
@Deniz cati parcasi gelince böyle oldu yiğennnnn  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmet türker

Zaten Gençlerbirliği macina yetişmez diyorum bende yeni sezona kesin yetisirrr  :evillol:
benim derdim yeni sezon tolga kardeşim , şöyle süper bir açılışla( barcelona yada chelsea gelecekmiş )yeni sezona girmek . :)