Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6382318 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta fiskirtici terse cevirmis kafasini esku acikta bi hareket gorunmuyor ama tabla ve kirisler hazir net belli oluyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

Atmıyorlar Fatih'cim... Emekliliğe özenmeyecem diyorum ama @ahmet türker dede bugün öğlenden beri ballandıra ballandıra anlatıyor nasıl özenmeyeceksin  :evillol: :evillol:
herkese tavsiye ederim emeklilik şahane bir şeymiş ,tabi gelirin yeterliyse , hiç bir şeye bağımlı olmamak gibisi yokmuş ,5 yıldır hayatımın en güzel yıllarını yaşıyorum değerli kardeşim. :tabe:  :tabe:  :tabe:

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ahmet türker

bu icat çatı kolonları için miydi
+ üst kat prekastlar için  ve üst katta yapılacak işler için türkay kardeşim. :)

Çevrimdışı TØLGA

bu icat çatı kolonları için miydi
:D hoaydaaaaaaaaaa
üst kat prekastları için o şimdilik
çatı elemanları gelince bakacaz  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı WarrChief

harbiden hoayydaa:D:D

catı için olanlar daha heybetli rengarenkler oalcak

Çevrimdışı cagdas44

Merhaba Karakartallar;
Uzun zamandır bu forumu izlemekle birlikte az önce üye oldum. Sohbetiniz o kadar güzel ve içten ki ben de zaman zaman bu sohbete katılmayı arzu ettim; ziyaretçi olarak daha uzun süre izlemeye dayanamadım ve üyelik kararımı verdim. Şu anda karşınızda gerçek bir Dede Kartal var. İzlediğim kadarıyla sitenin Dede kartalı Ahmet TÜRKER Bey'di bugüne kadar. Bugünden itibaren Ahmet Bey'in pabucunu dama atmış bulunuyorum  :tabe: Çünkü yaşım tam 64. Kısacası Ahmet Bey bile yanımda çok genç sayılır artık. Şu mabedimizin en kısa zamanda ve herkesin gönlüne yattığı şekilde bir an önce bitmesi dileklerimle herkese sevgilerimi gönderiyorum.  :)

Başta dede Kartal larımızdan @charly , çektiği fotoğraflar ile bizi bilgilendiren @Sedatrn  ve @aşığımsana hepiniz ayrı ayrı  :hosgeldin iz Şeref getirdiniz :)

Çevrimdışı Türkay

+ üst kat prekastlar için  ve üst katta yapılacak işler için türkay kardeşim. :)

Sağol Ahmet abicim  :)

Abi valla ben şu fotoyu görmüştüm sabah bi teyit ediyim dedim  :lol:

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

ysariusta

• Ziyaretçi

Çatı içinde bu "icat" kullanılabilir gibi. Evet bu da çatıya ait bir parça. Deneme

Çevrimdışı emredogum

ya bu fotoğraf ne acayip. o yatay kolonlar resmen havada duruyor şahitleri var.
bu mühendislikteki hesap kitap işine akıl sır erdiremiyorum, insan gerçekten hayret ediyor :)

Kesinlikle katiliyorum Allahin izniyle yeni aciga zamani gelince esitlenecektir baya mesafe varmis 😁

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cmravclr

Arkadaşlar daha önce soruldu mu bilmiyorum bjk_mabet in paylaştığı fotoğraflarda gördüm ve sormak istedim. Şimdi bu bölümde en üst sırayı tutan kolonlar olmayınca insan ister istemez bir düşünüyor burası bu kadar ağırlığı kaldırabilecek mi diye. Ona göre mukavemet mi statik mi artık neyse hepsi zaten hesaplanmıştır ama insan merak ediyor işte :)

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

millet nerdesiniz..300 ziyaretçi var onlarca üye.....bilmediğimiz bir şey mi oldu..

ysariusta

• Ziyaretçi

Arkadaşlar daha önce soruldu mu bilmiyorum bjk_mabet in paylaştığı fotoğraflarda gördüm ve sormak istedim. Şimdi bu bölümde en üst sırayı tutan kolonlar olmayınca insan ister istemez bir düşünüyor burası bu kadar ağırlığı kaldırabilecek mi diye. Ona göre mukavemet mi statik mi artık neyse hepsi zaten hesaplanmıştır ama insan merak ediyor işte :)
Zaten bizde alt kısımdan aldık kombineyi.  :evillol: yapmışlardır herhalde :alala:

Çevrimdışı Karabay

Anam sayfayı bi açtım 20 sayfa ilerlemiş. Çatı aparatları hayırlı olsun.  Boylarıda gayet kısa.  Diğer toki statları gibi leylek stat olmayacak bizimkisi :)

Çevrimdışı Oktay A.

O kolonların sonunda değil ama kirişlerin ortasında destek kolonları var hem oraların  altı dolacak zaten tuvaletti bufeydi tribün girişlerine geçişleri için ytongla duvar örtülecek  :ok:
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Eski Açıkta destek olması için orta kısımda kolonlar dikildi. Diğer tribünlerde bunu göremiyorsunuz.

Çevrimdışı Anıl

Bugün çok harika geçmiş gerçekten, çatı kolonları, üst kat prekastlar, numaralıda kapatılan kısımlar, numaralı üst kat kirişler ve yeni açık tabla. Gittikçe mutlu sona yaklaşıyoruz :eyes Bu arada bugün aramıza katılan herkes hoşgeldi :busted_cop:

Çevrimdışı Efe

numaralıda tabla başlıyor bu tabladan sonra 1.loca katının arka perdelere bağlanmadan sadece sutunlara bağlanarak tablası atılacak 2.loca katına çok hızlı şekilde geçeceklerdir bugünkü bü gelişmeden  sonra ay sonuna kadar 2.loca katının tamamı bitmiş olacak numaralıda 3.tabla ve kalan testereler ocak sonuna bitecek gibi görünüyor :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

numaralıda tabla başlıyor bu tabladan sonra 1.loca katının arka perdelere bağlanmadan sadece sutunlara bağlanarak tablası atılacak 2.loca katına çok hızlı şekilde geçeceklerdir bugünkü bü gelişmeden  sonra ay sonuna kadar 2.loca katının tamamı bitmiş olacak numaralıda 3.tabla ve kalan testereler ocak sonuna bitecek gibi görünüyor :eyes
@Efe abi inşaat şuanda uçuyor diyebilir miyiz  :hiho:

ysariusta

• Ziyaretçi

@Efe geri sayım noldu? Bu arada 25 gün fazla hesaplıyorsun demek istiyorum. Tabi yeniden malzeme sıkıntısı çekmezsek. Bu arada Ocak başından itibaren kar bekleyebiliriz İstanbul'da. Yani tam testerelere denk gelebilir. Tek sarkma o zaman olabilir.

Çevrimdışı Efe

@Efe abi inşaat şuanda uçuyor diyebilir miyiz  :hiho:
bundan daha iyisi olmaz son 4 günde acayip bi gelişme var 4 tane tabla atıldı bir sürü kolon kiriş betonlandı numaralı yükseliyor daha ne olsun bu ay sonunu iple çekiyorum artık :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@Efe geri sayım noldu? Bu arada 25 gün fazla hesaplıyorsun demek istiyorum. Tabi yeniden malzeme sıkıntısı çekmezsek. Bu arada Ocak başından itibaren kar bekleyebiliriz İstanbul'da. Yani tam testerelere denk gelebilir. Tek sarkma o zaman olabilir.
abi ocak başı çok zor bitmesi inşaatın ben ocak 15 i söylüyorum ama en az 10 gün sarkabilir 31 ocak son kullanma tarihi kaba inşaatın :D
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

abi ocak başı çok zor bitmesi inşaatın ben ocak 15 i söylüyorum ama en az 10 gün sarkabilir 31 ocak son kullanma tarihi kaba inşaatın :D
Bu seneden tek bir maç istiyorum, tek derdim o. Son maç; tur.