Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6382503 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sahin53

ne demek istedin açarmısın biraz  :alala:
Basın katı var ya numaralı üst testerelerin altında kalan  :)
Beşiktaşlı olmanın verdiği gurur kalbimizin en güzel yerinde durur.

Çevrimdışı ahmet türken

:biggrinking: ufak sataşmaları futbolun ve taraftarlığın nezaketidir.ayarında ve tadında olduğu sürece
Yalnı mabet bu sataşma pek ufak olmamış gayet büyük olmuş :kop: :kop: :kop: kocaman direk

Çevrimdışı ahmet türker

Eskiden sezon öncesi açılışlar olurdu. Futbol takımı çıkar aralarında yada bir rakiple maç yapardı. Fakat onlar sahaya çıkmadan önce diğer spor dalalrındaki sporcularımız çıakrdı. Hiç unutmam bir keresinde kürek takımı geçiyordu kapalının önünden bir anda (o zamanlar MEtin Aşık FB başkanıydı) Metinnnn  Aşıııık söyle sen kimsin Beşiktaşın kürekleri ... girsin diye bağırmışlardı çok gülmüştüm. Mabette şimdi direkleri arkadaşlara hediye edince o günler aklıma geldi birden yine gülme tuttu.
:kop:  :kop:  :kop:

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı TØLGA

boydan boya gene bir değişiklik yok sadece arakat var orda üstüne testere kirişler gelecek  :ebebe:
soruyu tam anlayamadım ama  :icool:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı FARUK

kenarlarda merdiven boşluklarının geldiği yerler hariç tüm kat atılıyor

Çevrimdışı Sahin53

Beşiktaşlı olmanın verdiği gurur kalbimizin en güzel yerinde durur.

Çevrimdışı ahmet türken

:kop:  :kop:  :kop:
Ahmet abicim sen daha iyi bilirsin o günleri ama eskiden daha güzeldi takılmalar sataşmalar tezahuratlar daha masumdu. İnsanlar gülebiliyordu.Şİmdi artık sadece nefret duyuyoruz

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Türkay

500.000 kapasiteli stad dünya üzerinde yok türkay naptın sen öyle  :biggrinking: :kop: :kop:

0 a çok basmışım ya  :kop: :kop:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı ahmetx

ocak 15-20 gibi kaba biter gibi geliyo bana abi ama bunun daha prekastı falanda var tabi
4 şubatta biter hocam,ben 1 ay önce söyledim halen de arkasındayım sözümün. :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet abicim sen daha iyi bilirsin o günleri ama eskiden daha güzeldi takılmalar sataşmalar tezahuratlar daha masumdu. İnsanlar gülebiliyordu.Şİmdi artık sadece nefret duyuyoruz
bak ahmet kardeşim sana şimdi bir şey söyleyeceğim inanmayacaksın .ben küçük çocukken babamla yada amcalarımla beşiktaşın maçına giderdim ,böyle kış günlerinde insanlar ceplerinde, cep kanyağı ile maça girerlerdi ısınmak için tabi ,bir parçada çukulata ile içerlerdi ,hiç kimsenin ne üstü aranırdı ne de kimsenin aklına şişeyi sahaya atmak gelirdi . :tabe:  :tabe:

Çevrimdışı FARUK

@bjk_mabet

1/Kapalı-eski açık dönüş dış taraftan...
2/Eski açık görünüm...
3/Kapalı görünüm...
4/Yeni açık görünüm...
5/Numaralı görünüm...
6/Eski açık üst kat...
7/Eski açık üst kat arka taraf...
8/Saha içerisi...
9/Kapalı görünüm...
10/Eski açık alt kat...
11/Genel görünüm...
[ Son Düzenleme: 04 Aralık 2014, 17:11:40 FARUK ]

Çevrimdışı Tolga

mabet numaralının oradan fotolar çekmiş kameradan dikkat eden oldu mu hiç :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

@Sedatrn hoş geldiniz aramıza çektiğiniz fotolar için ayrıca teşekkürler :ok:
@SDemirsoy Birde bu arkadaşı süzere çıkarabilseydik bir türlü çıkamadı  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Afyon Kartalı

@bjk_mabet teşekkür ederim... tam kombinemi aldığım yerden sahayı çekmişsin... Görüş mükemmel yeni sezonu daha bir iple çekiyorum şimdi....

Blok 420 Sıra 1 koltuk 33  :bandit:
TURSAN

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

@Sedatrn hoş geldiniz aramıza çektiğiniz fotolar için ayrıca teşekkürler :ok:
@SDemirsoy Birde bu arkadaşı süzere çıkarabilseydik bir türlü çıkamadı  :evillol: :evillol:
:D :D

Çevrimdışı ahmetx

bu alanda 5-10 yıl sonra tribün yükselecek  :super:

Çevrimdışı charly

Merhaba Karakartallar;
Uzun zamandır bu forumu izlemekle birlikte az önce üye oldum. Sohbetiniz o kadar güzel ve içten ki ben de zaman zaman bu sohbete katılmayı arzu ettim; ziyaretçi olarak daha uzun süre izlemeye dayanamadım ve üyelik kararımı verdim. Şu anda karşınızda gerçek bir Dede Kartal var. İzlediğim kadarıyla sitenin Dede kartalı Ahmet TÜRKER Bey'di bugüne kadar. Bugünden itibaren Ahmet Bey'in pabucunu dama atmış bulunuyorum  :tabe: Çünkü yaşım tam 64. Kısacası Ahmet Bey bile yanımda çok genç sayılır artık. Şu mabedimizin en kısa zamanda ve herkesin gönlüne yattığı şekilde bir an önce bitmesi dileklerimle herkese sevgilerimi gönderiyorum.  :)
[ Son Düzenleme: 04 Aralık 2014, 17:27:18 charly ]

Çevrimdışı cisse557

1 numaralı fotoya aşık oldum harbi harbi tarihi eser yapılıyor