Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6382491 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

Sen istersen bütün gün izlet . O o saati ezberlemiş yine tutturur. İnşallah çocuk sahibi olursun kendin yaşarsın . Ama güzel şeyler
amin abi inşallah yaaaa  :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Burak Akay

moral bozmak istemem ama kaba inşaat ocak ayında da bitmez gibi geliyor bana . yeni açikta çatı kolonları çok yavaş ilerliyor ,eski açık numaralı son kısımlar daha tabla yapımı aşamasında, testereler ,prekastlar var ocakta da zor gibi... :bawling:  :bawling:
ocak 15-20 gibi kaba biter gibi geliyo bana abi ama bunun daha prekastı falanda var tabi
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı FARUK

bjk_mabet ‏@bjk_mabet
Numaralı üst kat testere kirişlerine yeni açık tarafından başlandı...

Çevrimdışı ahmet türker

ocak 15-20 gibi kaba biter gibi geliyo bana abi ama bunun daha prekastı falanda var tabi
ben şimdi hemen bitsin isterim de duruma baktığımda şubata sarkacak gibi geliyor bana ,ama inşallah yanılırım burak kardeşim. :)

Çevrimdışı SDemirsoy

4 şubatta biter ona göre denk getirecek @bjk_mabet :D

Çevrimdışı Efe

Yeni acik ust 14.90 tablasinda betonlanmadik 9 kiris kaliyor bu tabla betonlandiktan sonra onuda 3e bolduler herlade 3er betonlayip tablalari bitirecekler boylece tablalara daha hizli sutun kolon yerlesebilecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

bjk_mabet ‏@bjk_mabet  şimdi3 saniye önce
Stadımızın yeni bayrak direkleri geldi.@GalatasaraySK @Fenerbahce

Çevrimdışı Burak Akay

ben şimdi hemen bitsin isterim de duruma baktığımda şubata sarkacak gibi geliyor bana ,ama inşallah yanılırım burak kardeşim. :)
inşallah Ahmet abim hep beraber yanılalımda yeni yıla kaba bitmiş olarak girelim keşke.
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Burak Akay

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı dogu1903

abi beşiktaş ve stat adına ne güzel bir gün yaa :super: :super:  :sevinc

Çevrimdışı yavvuzz

Çevrimdışı Burak Akay

paletli yaklasık 15 dakıkadır aynı prekastı tutuyo bi aksilik oldu galiba :bawling:
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı bjk_mabet

:biggrinking: ufak sataşmaları futbolun ve taraftarlığın nezaketidir.ayarında ve tadında olduğu sürece
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ALBATROS

bayrak direklerimi değişecek yoksa başka yeremi koyulur bunlar :busted_cop:

Çevrimdışı ahmet türker

paletli yaklasık 15 dakıkadır aynı prekastı tutuyo bi aksilik oldu galiba :bawling:
seyrederken koy artık şu prekastı leyyyn diye bazen kendi kendime söyleniyorum kardeşim. :s20:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

bayrak direklerimi değişecek yoksa başka yeremi koyulur bunlar :busted_cop:

bunu bende merak ettim  :)

Çevrimdışı melih

Temelinde aşk var!

Çevrimdışı Tolga

Kaba konusunda hep atlanan bir şey var şu ana kadar kış sert geçmedi.Arada yağmur yağdığı günlerde bile çalışmaların ne kadar yavaşladığını herkes biliyor.Bu ay ve gelecek ay İstanbul'da kışın en sert yaşandığı dönemlerdir.O yüzden çalışmaların bu hızda sürekli devam etmesini hava şartlarından dolayı zor görüyorum.Eğer kış beklediğim gibi sert geçmezse ve çalışmalar hızlı devam ederse o zaman Şubat'tan önce kabanın bitme ihtimali var ama ben en iyi ihtimalin Şubat ortası olacağını düşünüyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı bjk_mabet

bjk_mabet ‏@bjk_mabet  şimdi3 saniye önce
Stadımızın yeni bayrak direkleri geldi.@GalatasaraySK @Fenerbahce
3 sn rekora koşuyorsun vallahi :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Sahin53

Numaralı son kat boydan boya olmayacak mı ?
Beşiktaşlı olmanın verdiği gurur kalbimizin en güzel yerinde durur.

Çevrimdışı Tolga

3 sn rekora koşuyorsun vallahi :)
Herkes sürekli tetikte senden gelecek haberleri bekliyoruz :lol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Numaralı son kat boydan boya olmayacak mı ?
ne demek istedin açarmısın biraz  :alala:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmet türken

:biggrinking: ufak sataşmaları futbolun ve taraftarlığın nezaketidir.ayarında ve tadında olduğu sürece
Eskiden sezon öncesi açılışlar olurdu. Futbol takımı çıkar aralarında yada bir rakiple maç yapardı. Fakat onlar sahaya çıkmadan önce diğer spor dalalrındaki sporcularımız çıakrdı. Hiç unutmam bir keresinde kürek takımı geçiyordu kapalının önünden bir anda (o zamanlar MEtin Aşık FB başkanıydı) Metinnnn  Aşıııık söyle sen kimsin Beşiktaşın kürekleri ... girsin diye bağırmışlardı çok gülmüştüm. Mabette şimdi direkleri arkadaşlara hediye edince o günler aklıma geldi birden yine gülme tuttu.