Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6385741 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı GPekcan

Çevrimdışı Serkan7738

Mabet bide eski açık rampayı çekse orayı çok merak ediyorum

Çevrimdışı yavvuzz

valla fotolardan anlaşıldığı üzere obitaş otopark hariç tribünü çiçeklerden önce bitirecek gibi. Bence çiçeklerde bir problem var geçtiğimiz haftadan beri . Para sıkıntısı olduğu çok açık . Halletmeye çalışılıyordur inşallah. Yeni açık bu hafta sonu itibari ile sadece testere kirişlere kalır ki , Bence ocak 7 de bu iş tamam .

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hükümet , Medya , Basın ve Rakipler Tarafından Ağır Saldırı altındayız !! Töre üzerinden saldırdılar , başaramadılar!!
Demba Ba nın açığını bulamadılar , Sosa nın açıklamaları uzerinden saldırıya geçtiler !!!
Sürekli,Stadla alakalı Spekülasyonlarla Taraftar ile yönetimin arasını açma çabası içindeler !!
Dikkat edin , Rakiplerimizin Başkanları ve yöneticileri sürekli bizim aleyhimizde ve Lehimizde açıklamalar yapıyorlar :iscrewy:
Lehimizde Açıklamalarla bizi Rehavete düşürmeye
Aleyhimizde açıklamalarla Yıpratmaya ve Bölmeye çalışıyorlar !
Çok Genç ve büyük potansiyele sahip kadro kurduk , bunun Farkındalar Kuduruyorlar !! O yüzden birbirlerini yemeyi bırakıp , 2si bir olup bize saldırmaya başladılar DİKKAT !!
Bu kadronun Stadımızın açılmasıyla birlikte Önümüzdeki 5 yıla Damga vuracağının Fatkındalar !! Onun için her türlü Kirli oyunlara ve eyyamlara başvuruyorlar ! Bölünmeyelim , Birlik olalım ! Onların istediği zaten bu !! Oyuna gelmeyelim !! Önümüz açık , Güzel günler yakın !! Tekrar söylüyorum Lütfen oyuna Gelmeyelim !!!
Yönetimin ve Takımın arkasında duralım !! Şampiyonluk gelecek ve Stadsız Şampiyon,olarak birkez daha tarihe geçeceğiz !! Onlar Kudurmaya devam etsinler ....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı faith

Trabzon maçı bilet fiyatları açıklandı. Fiyatlar Anadolu seyircisinin cebine göre. Bu fiyatlar ile çevre illerden gidecek olan taraftarlar ile o stadın dolma ihtimali hayli yüksek. Konya'nın merkezi konumu göz önüne alındığında komşu illeri olan ve büyük miktarda Beşiktaş taraftarı bulunan Ankara, Antalya, Eskişehir den yüksek taraftar akımı olacağını düşünüyorum.

Çevrimiçi murat

valla fotolardan anlaşıldığı üzere obitaş otopark hariç tribünü çiçeklerden önce bitirecek gibi. Bence çiçeklerde bir problem var geçtiğimiz haftadan beri . Para sıkıntısı olduğu çok açık . Halletmeye çalışılıyordur inşallah. Yeni açık bu hafta sonu itibari ile sadece testere kirişlere kalır ki , Bence ocak 7 de bu iş tamam .
çiçekler planlı şekilde gidiyor.obitaş testere kiriş hariç çatı kolonları ve tatay kirişleride yapacak.çiçekler arkadaki çatı kolonlarındada epey yol aldı.testerelerede başladı.testereler eski açık köşeye gelene kadar o bölümde yapılmış olur.obitaşın hızına göre 2 aylık işi kaldı.çiçeklerinde işi aşağı yukarı bu kadar.iş planları biraz farklı olsada aynı zamanda bitirecekler gibi.

Çevrimdışı demir_kArtAl

Stadın plansız programsız bir şekilde yürütüldüğüne dair eleştirileri son derece acımasız buluyorum. Beşiktaş İnşaat A.Ş. nezdinde İhsan Coşkuna yapılan eleştirileride. Herkesin yeterince özverili ve inanarak çalıştığını düşünüyorum. Yoksa Böyle bir inşaatın 11 ayda bu hale gelmesi mümkün olmazdı.

Forumlarda onu niye öyle yaptılar acaba dediğimiz şeylerin bir kaç ay sonra sebebini öğrendiğimiz çok oldu.

İhsan Coşkunu tanımam etmem ama Sabrileştirmeninde alemi yok. Bu inşaat yaklaşık bir buçuk yıldır gece gündüz demeden çalışıyor, bu adamlar arka planda gecelerini gündüzlerine katıp çalışmasalar yürür mü sanıyorsunuz. 

Adamlar Türkiyenin en zengin başkanının 8 senede başlatamadığı bir projeyi başlattı ve bitiriyor, ama burada "haftaya netleşir" geyiği bitmek bilmedi. ayıptır. 

Başkanın verdiği tarihleri takip edenler maşallah stadı bu kadar yakından takip etmiyor. Allah bilir ne kombine almıştır ne olimpiyat yollarına düşmüştür.

Prefabrik tek katlı bi evi bile 30 günde teslim ediyorlar, el insaf.

"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı faith

Stadın plansız programsız bir şekilde yürütüldüğüne dair eleştirileri son derece acımasız buluyorum. Beşiktaş İnşaat A.Ş. nezdinde İhsan Coşkuna yapılan eleştirileride. Herkesin yeterince özverili ve inanarak çalıştığını düşünüyorum. Yoksa Böyle bir inşaatın 11 ayda bu hale gelmesi mümkün olmazdı.

Forumlarda onu niye öyle yaptılar acaba dediğimiz şeylerin bir kaç ay sonra sebebini öğrendiğimiz çok oldu.

İhsan Coşkunu tanımam etmem ama Sabrileştirmeninde alemi yok. Bu inşaat yaklaşık bir buçuk yıldır gece gündüz demeden çalışıyor, bu adamlar arka planda gecelerini gündüzlerine katıp çalışmasalar yürür mü sanıyorsunuz. 

Adamlar Türkiyenin en zengin başkanının 8 senede başlatamadığı bir projeyi başlattı ve bitiriyor, ama burada "haftaya netleşir" geyiği bitmek bilmedi. ayıptır. 

Başkanın verdiği tarihleri takip edenler maşallah stadı bu kadar yakından takip etmiyor. Allah bilir ne kombine almıştır ne olimpiyat yollarına düşmüştür.

Prefabrik tek katlı bi evi bile 30 günde teslim ediyorlar, el insaf.

.net

Çevrimdışı Serkan7738

Arkadaşlar avatarlara kendi resimlerinizi koyarsanız daha güzel olur bence hemde kiminle yazıştığımızı görmüş oluruz

Çevrimdışı TØLGA

Arkadaşlar avatarlara kendi resimlerinizi koyarsanız daha güzel olur bence hemde kiminle yazıştığımızı görmüş oluruz
+1903 formalı resimleriniz varsa onları koyun daha samimi bir ortam oluyor  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı faith

Niye tipimi beğenmezsen konuşmayacak mısın :D

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı faith

Arkadaşlar bu seçim kullanıcıların taleplerine bırakılmış, öyle bir zorlama yok bildiğim kadarı ile.

Haklısınız profil fotoğrafları kendi fotoğraflarımız olsa güzel olur istiyorsunuz fakat ben istemiyorum misal. Bana göre böyle daha güzel, ha yarın bu fikrim değişir belki bunu da bilemem. Bu öyle anonim olma çabası değil tabi ki sadece zevk meselesi, zaten her yerde adımız sanımız resmimiz var yahu (:

Çevrimdışı TØLGA

Arkadaşlar bu seçim kullanıcıların taleplerine bırakılmış, öyle bir zorlama yok bildiğim kadarı ile.

Haklısınız profil fotoğrafları kendi fotoğraflarımız olsa güzel olur istiyorsunuz fakat ben istemiyorum misal. Bana göre böyle daha güzel, ha yarın bu fikrim değişir belki bunu da bilemem. Bu öyle anonim olma çabası değil tabi ki sadece zevk meselesi, zaten her yerde adımız sanımız resmimiz var yahu (:

zorlama yok zaten abi bir öneriydi sadece  :tabe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

biz sadece daha samimi bir ortam olsun istiyoruz o kadar gerisi sana kalmış :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan7738

Tabiki bir zorlama yok böyle alt alta formalı falan herkes güzel görünüyo o yüzden dedim ben herkesin kendi tercihi sıkıntı yok  :biggrinking: :ok:

Çevrimdışı Prostatic

Toplam da kaç m3 beton döküldü bilgisi olan var mı ?

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Efe

Çiçekler numaralı sütunlarda bakalim nasil gidecek bence 2 şerli gidecekler suan 9 tanesi hazir 2 şerli 8 adedi bitirecekler yan taraf yukseldimi 14 e tamamlacaklar eski acikta kalan kirislerde var 45 gune en azindan numarali tam bitmis olmali eski acik donuste bi kac kiris kalacak tahminimce
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı demir_kArtAl

benim profil fotomdaki oğlum, 9 yaşında, ismi Demir, hava güzelse beraber gideriz maçlara, iyi bilir olimpiyat zulmünü :) 
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Fatih

Trabzon maçı bilet fiyatları açıklandı. Fiyatlar Anadolu seyircisinin cebine göre. Bu fiyatlar ile çevre illerden gidecek olan taraftarlar ile o stadın dolma ihtimali hayli yüksek. Konya'nın merkezi konumu göz önüne alındığında komşu illeri olan ve büyük miktarda Beşiktaş taraftarı bulunan Ankara, Antalya, Eskişehir den yüksek taraftar akımı olacağını düşünüyorum.

Oha cok ucuz..
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Türkay

Benim fotoğraf gecen seneden kalma. Şimdi sakal falan var  :bandit: :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

tarih meçhul resim güzel
bu açıdan stad harika gözüküyor :ok: özellikle de yeni açık tribünün iyice ortaya çıkmasıyla beraber stad çok daha belirgin hale geldi :sevinc
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Hükümet , Medya , Basın ve Rakipler Tarafından Ağır Saldırı altındayız !! Töre üzerinden saldırdılar , başaramadılar!!
Demba Ba nın açığını bulamadılar , Sosa nın açıklamaları uzerinden saldırıya geçtiler !!!
Sürekli,Stadla alakalı Spekülasyonlarla Taraftar ile yönetimin arasını açma çabası içindeler !!
Dikkat edin , Rakiplerimizin Başkanları ve yöneticileri sürekli bizim aleyhimizde ve Lehimizde açıklamalar yapıyorlar :iscrewy:
Lehimizde Açıklamalarla bizi Rehavete düşürmeye
Aleyhimizde açıklamalarla Yıpratmaya ve Bölmeye çalışıyorlar !
Çok Genç ve büyük potansiyele sahip kadro kurduk , bunun Farkındalar Kuduruyorlar !! O yüzden birbirlerini yemeyi bırakıp , 2si bir olup bize saldırmaya başladılar DİKKAT !!
Bu kadronun Stadımızın açılmasıyla birlikte Önümüzdeki 5 yıla Damga vuracağının Fatkındalar !! Onun için her türlü Kirli oyunlara ve eyyamlara başvuruyorlar ! Bölünmeyelim , Birlik olalım ! Onların istediği zaten bu !! Oyuna gelmeyelim !! Önümüz açık , Güzel günler yakın !! Tekrar söylüyorum Lütfen oyuna Gelmeyelim !!!
Yönetimin ve Takımın arkasında duralım !! Şampiyonluk gelecek ve Stadsız Şampiyon,olarak birkez daha tarihe geçeceğiz !! Onlar Kudurmaya devam etsinler ....

:ok: :ok: :ok: