Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6381977 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 01 Aralık 2014, 13:43:43
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
@Abdullah @Tolga @Mehmet şu bizim bir stadın kaba inşaatının yetiştirilme tarihi ile ilgili bir iddiamız vardı ve ben dediğim tarihte bitse de bitmese de bir gururlan alıp hediye edecem demiştim,bugün o olayı hallettim apartman görevlimizin oğluna aldım çok da sevindi mutlu oldu ancak fotosunu çekmedim çocuk rencide olabilir diye haberiniz olsun gençler operasyon tamam..
Adamsin kardesim helal olsu aynisini ben de yapacagim  :claps: :claps: :claps: @Deniz

Çevrimdışı zatoichi1903

KOnu dışı;
Borsayla ilgilenen arkadas varmı? BJK kagıdı var biraz elimde patlicak deniliyor
spor kulubu hisseleri tamamen spekulatif hareketler barındıran, imkb100 den bagımsız harekeet eden hisseler.
Eger 1-2 hafta icerisinde rakiplerle puan farkı acılırsa/acılmaya devam ederse sampiyonluk gazına kagıdı yukarı goturebilirler
Beşiktaştan menfaat bekleyen

Çevrimdışı demir_kArtAl

spor kulubu hisseleri tamamen spekulatif hareketler barındıran, imkb100 den bagımsız harekeet eden hisseler.
Eger 1-2 hafta icerisinde rakiplerle puan farkı acılırsa/acılmaya devam ederse sampiyonluk gazına kagıdı yukarı goturebilirler

paraya ihtiyacın yoksa stad açılana kadar satma derim. Hedefim 5.tl
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı bjk_mabet

Rampa yapildi araç giriş çıkışı için.ön tarafta biraz su ve elektirik isleri var.
Bugün akşamdan itibaren A-B-C blokta(eski acı konum aralık yeni açık)toplam 650 m3 beton dökülecek
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı sosyalkartal

bilgili kardeşlerimden yardım istiyorum şimdi bizim çatı dünyada bir ilk mi olacak çünkü bu şekilde transparan şeffaf bi çatı örneği göremedim yapı malzemesi olarak comerzbank arena ya benzeyecek ama oda şeffaf değil var mı bunun bir örneği
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Efe

Rampa yapildi araç giriş çıkışı için.ön tarafta biraz su ve elektirik isleri var.
Bugün akşamdan itibaren A-B-C blokta(eski acı konum aralık yeni açık)toplam 650 m3 beton dökülecek
güzel haber :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı UU1903

Valla forum acildigindan beri okumadigim sayfa olmadi, konusulduysa kacirmamisimdir ama unutmus olabilirim.

Alt kat localarla tribun nasil ayrilacak? Kombineyi kapali altin en ust sirasindan aldik, arkamizda ne oldugunu bilelim  :)

1 sira da kot farki olacak sanirim, oturarak mac izlemeye aliskin degilim, ayaga kalkinca 1903 tribununde oturan gorebilir mi?
Bazen Sevinç Paso Keder Beşiktaşlı Olmak Yeter!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

güzel haber :ok:
numaralıda Kolonlara beton var her halde dimi @Efe abi  :ok: Tabla daha bitmez gibi  :iscrewy: Çıkış kapısının ordaki tabla betonlanacak sanırım  :alala: Orası bitmek üzere  :icool: Yasaklı Link[/member] nin fotolara göre  :super:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cagdas44

bilgili kardeşlerimden yardım istiyorum şimdi bizim çatı dünyada bir ilk mi olacak çünkü bu şekilde transparan şeffaf bi çatı örneği göremedim yapı malzemesi olarak comerzbank arena ya benzeyecek ama oda şeffaf değil var mı bunun bir örneği

Çatımız tanıtımdaki maketteki gibi cam şeffaflığında olmayacak o görüntü tribün detaylarının görülmesi içindi. Kullanılan malzeme ve teknik olarak ülkemizde ilk olarak, kaplama malzemesi sanırım Dünya'da da ilk uygulama olacak. Çatı son olarak sayın başkana hediye edilen gibi olacak muhtemelen @sosyalkartal

Çevrimdışı Caner

Gökhan Türkmen: Tribün inşaatındaki yoğunluk bittikten sonra ne zamandır dokunulmayan otopark inşaatına devam ediyoruz

Çevrimdışı yigitcan1903

Saldır Beşiktaşım oleeeyyyy  :sevinc

Teşekkürler Bilgi için @bjk_mabet abi  :sevinc
Akşam bir yandan Canlı yayını izlerken , diğer yandan @Efe Abinin Canlı yayın anlatımını Takip edeceğiz  :super:  :D
Ozlemişiz Ya

Çevrimdışı Efe

numaralıda Kolonlara beton var her halde dimi @Efe abi  :ok: Tabla daha bitmez gibi  :iscrewy: Çıkış kapısının ordaki tabla betonlanacak sanırım  :alala: Orası bitmek üzere  :icool: Yasaklı Link[/member] nin fotolara göre  :super:
eski acik tablayada atabilirler bitmek uzere ama yeni acik kesin :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Yok @Efe Abi Eski açık tabla biter zaten akşama :bandit:
Ben Numaralının 1ci katının 2.ci kısmındaki tabla yetişmez dedim :bandit: daha testereler bile kalıplanmadı  :iscrewy: Numaralı üstte de Kolon betonlaması olur heralde  :ok:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Mabetin söylediğine göre atılacak.

Çevrimdışı Efe

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg110015#msg110015 date=1417437982]
Mabetin söylediğine göre atılacak.
[/quote]
evt bazen gecikmler olabiliyor temkinli davrandim eski acik icin :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Yok @Efe Abi Eski açık tabla biter zaten akşama :bandit:
Ben Numaralının 1ci katının 2.ci kısmındaki tabla yetişmez dedim :bandit: daha testereler bile kalıplanmadı  :iscrewy: Numaralı üstte de Kolon betonlaması olur heralde  :ok:
orasi hafta sonuna anca
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Burak Akay

Valla forum acildigindan beri okumadigim sayfa olmadi, konusulduysa kacirmamisimdir ama unutmus olabilirim.

Alt kat localarla tribun nasil ayrilacak? Kombineyi kapali altin en ust sirasindan aldik, arkamizda ne oldugunu bilelim  :)

1 sira da kot farki olacak sanirim, oturarak mac izlemeye aliskin degilim, ayaga kalkinca 1903 tribununde oturan gorebilir mi?
sorduğun soru benımde hep kafama takılıyor inşallah bilen vardır bizler hep ayaktayız bi arka tribün saha içini nasıl görücek?
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı adnan49

Alıntı

650 m3 ıcın kac beton mıkserı gerekıyor ?

Vallaha benimde kafama takıldı şimdi  :alala:
1 Sıra boşluk veya belli bir yükseklik vardır heralde orada :alala:
@bjk_mabet Abi @Necmi abi @Efe abi
Bende proje kesitleriyle , makete bakayım Bi  :bandit:

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

@FARUK kardeşim nasılsın.Bugün kü maçı izlemeyenler için burdan anlatabilirmisin bize..tabi @Necmi  abi izin verirse... 1903 yada diğerlerinden takip edeceğimize buran takip edelim..

Çevrimdışı GPekcan

Bir beton mikseri yaklaşık 8 metreküp beton alıyor diye biliyorum.
buda yaklaşık 82 kamyon beton demek oluyor.  :ok:

@adnan49 Bir mikser 8 m3 beton alıyor  :bandit: Gerisini sen hesapla  :biggrinking: Akşam Mikserler Halaya tutuşacak yine sahanın ortasında  :evillol:  :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

Vallaha benimde kafama takıldı şimdi  :alala:
1 Sıra boşluk veya belli bir yükseklik vardır heralde orada :alala:
@bjk_mabet Abi @Necmi abi @Efe abi
Bende proje kesitleriyle , makete bakayım Bi  :bandit:
arada duvar olacak,24 .koltuk sırası loca duvarına monte olacak.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Başkan

YTONG Örümünde sıkıntı olmaz,imalatına ayrı özen gösteriyoruz  :ok: