Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6381565 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
@aktar_ismail  gripde göz akıntım müthiş oluyor,öyleki akıntıdan gözüm şişiyor yok mu bir tiryak bunun için?

Konu dışı :

Gripte göz akıntısı;

http://besiktasarena.com/aktarin-dunyasi/gripte-goz-akintisi

Çevrimdışı ahmetx

Alıntı yapılan: link=topic=1004.msg109932#msg109932 date=1417428905
Konu dışı :

Gripte göz akıntısı;

teşekkürler @aktar_ismail
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

çiçekler,obitaş kardeşliğinden sonra yeni bir kardeşlik doğuyor. :D
Siyah Koltuk , Kırmızı Merdiven , Beyaz Çıkış kapısı ve Tribün yazısı Kardeşliği @ahmetx abi  :biggrinking:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Konu dışı :

Gripte göz akıntısı;

@aktar_ismail abi , benim Yüzümde 2-3 senedir egzama vari bişey var  :alala: Burnumun Kenarları , Kaşlarımın kenarları ve kulaklarımın arkası , yaz -kış sürekli Soyuluyor , dökülüyor  :iscrewy: neden olabilir :alala: iyi gelebilecek bir karışım varmı  :alala:  :alala:

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bence kaba inşaat herkesin beklediğinden uzun sürecek :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

@aktar_ismail abi , benim Yüzümde 2-3 senedir egzama vari bişey var  :alala: Burnumun Kenarları , Kaşlarımın kenarları ve kulaklarımın arkası , yaz -kış sürekli Soyuluyor , dökülüyor  :iscrewy: neden olabilir :alala: iyi gelebilecek bir karışım varmı  :alala:  :alala:

konu dışı; belki aynı dertte olan arkadaşlar varsa işlerine yarar diye böyle açıktan yazmak istedim.

abi blue cap denen bir krem var. devlet karşılamıyor yani bi reçeteye falan ihtiyacın yok. ama tabii pahalı. 100 lira civarı. 1 bilemedin 2 günde direk geçiriyor. 5 yıldır kullanıyorum. içerisinde kortizon falan da yok.
İmza forum kurallarına aykırı

konu dışı; belki aynı dertte olan arkadaşlar varsa işlerine yarar diye böyle açıktan yazmak istedim.

abi blue cap denen bir krem var. devlet karşılamıyor yani bi reçeteye falan ihtiyacın yok. ama tabii pahalı. 100 lira civarı. 1 bilemedin 2 günde direk geçiriyor. 5 yıldır kullanıyorum. içerisinde kortizon falan da yok.
Sagol Bi araştırayım bakalım  :bandit: Geçsinde para önemli değil  :iscrewy 2-3 Senedir yaz kış Soymaktan bıktım  :by2: 

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Vodafone Arena 1 Aylık Değişim (28 Ekim - 28 Kasım)
[img width=700 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2014/02/vodafonearena28Ekim28Kasım.jpg[/img]

Vodafone Arena 11 Aylık Değişim Hareketli (27 Aralık - 28 Kasım)

[img width=700 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2014/vodafonearena/vodafonearena11ayhareketli.gif[/img]

Çevrimdışı murat

mustafa gifin hızını birde yavaş yapabilirmisin?

Çevrimdışı Efe

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg109956#msg109956 date=1417430846]
Vodafone Arena 1 Aylık Değişim (28 Ekim - 28 Kasım)
[img width=700 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2014/02/vodafonearena28Ekim28Kasım.jpg[/img]

Vodafone Arena 11 Aylık Değişim Hareketli (27 Aralık - 28 Kasım)

[img width=700 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2014/vodafonearena/vodafonearena11ayhareketli.gif[/img]
[/quote]
değışim inanılmaz boyutlarda 11 ayda harika iş çıkarıldı su 45-50 iyi ćalısma olursa bitmemesi icin bi neden yok ama calisilirsa tabi :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

mustafa kardeşim eline ayagına emeğine sağlık teşekkürler kardeşim. :)

Çevrimdışı Efe

Kamera sanki daha fazla donuyor acisi arttirilmis gibi :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bu arada numaralıda ilk ust kay testere kaliplarida kurulmaya baslanmis :ebebe:
Şampiyon Beşiktaş JK

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

mustafa gifin hızını birde yavaş yapabilirmisin?

şu anda değil ama gün içinde yapmaya çalışırım @MURAT abi :)

Çevrimdışı murat

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg109970#msg109970 date=1417431791]
şu anda değil ama gün içinde yapmaya çalışırım @MURAT abi :)
[/quote]
sağol mustafa aylık değişimleri iyi incelemek için 10 saniye gibi ayarlarsan sevinirim. :ok:

Çevrimdışı melih

Kapalı üst kat kirişlere baktım da 4 ay filan sürmüş.

Kaba inşaat Martta biterse öpüp başımıza koyalım.
Temelinde aşk var!

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

sağol mustafa aylık değişimleri iyi incelemek için 10 saniye gibi ayarlarsan sevinirim. :ok:

@MURAT Abi inşaatın hızına yetişemiyosun bakıyorum  :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

Kapalı üst kat kirişlere baktım da 4 ay filan sürmüş.

Kaba inşaat Martta biterse öpüp başımıza koyalım.
bunun için kalıplarda beklendi uzun bir süre eğitim verildi flen bunları unutuyorsunuz  :ebebe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı If Else

01 Kasım - 01 Aralık 1 Aylık Yeni Açık Tarafından Değişim (via @mustafa_(87))

Vodafone Arena İnşaatı Değişimi "gif"leri : http://besiktasarena.com/index.php?topic=890.0
[ Son Düzenleme: 01 Aralık 2014, 13:18:37 If Else ]
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı mimaralper

son gifte obitaşın hızı çok iyi görünüyor. ocak sonu yeni açık tribün biter bence.

Çevrimdışı Kartal1903

KOnu dışı;
Borsayla ilgilenen arkadas varmı? BJK kagıdı var biraz elimde patlicak deniliyor
BEŞİKTAŞ

son gifte obitaşın hızı çok iyi görünüyor. ocak sonu yeni açık tribün biter bence.
Şantiyeden en son Çiçekler çıkacak gibi görünüyor  :ok:
Rampa Çok Can sıkıyor artık  :akuma:  :akuma:
Bana kalırsa Otoparkla Aynı anda biter Rampa  :s20: Sonra yapımı falan derken daha iş var orda  :busted_cop:  :s20:

Çevrimdışı yldrmaydn

KOnu dışı;
Borsayla ilgilenen arkadas varmı? BJK kagıdı var biraz elimde patlicak deniliyor

hangi fiyattan aldığına göre değişmekle birlikte spor hisselerinden çok beklentiye girmemek gerekir. ben muhtemelen almazdım ama al-satta güzel para kazandırdığı dönemler oldu..
Seninle Başladı Hayat..

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Hakikaten şu rampa ile ilgili son bir bilgi alalım @bjk_mabet ne kadar sürecek orası  :)