Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6379254 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı FARUK

Fikir , bayrağın yapılması teknik açıdan mümkün değil veya üstünde bayrak var yapılamaz.Ben bunu tartışırım kim ne demiş diye bakamam her seferinde ve bunu yaparsak sadece kişisel konuşma olur.Burası da forum.

seni direkt muhatap alamam o yüzden.1 senden önce de dediler 2 ben senin dediğini de gördüm 3 herhangi başka bir yerde diyebilirler.O yüzden ben şimdi böyle dediysem ,sen kendi fikrini yine dile getir ,ona kim karışır.
O zaman olay ,Faruk dedi hadi Faruk'u savunalım, manyak1903 dedi hadi beyler karşı cepheye oluyor.Benim dediğimi bile benim bilmediğim kaç farklı insan dile getiriyordur belki de ,başka yerlerde ,zamanlarda.Yani kişisel tartışmaya dönmesin olaylar.Dediğim gibi ben de demiştim olmalı, ben demiştim bana yazacaksın şeklinde değil.

Şimdi şöyle bir şey, düşüncene saygı duyarım.Pikselden dolayı olmaz gibi görünüyor.Ben ise özellikle tribün dik , koltuklar (üst basamak alt basamak) daha ayrık.Şimdi tam karşıdan veya biraz daha saha içinden ,resmi oraya çizebilirsin ancak her açıdan görünmeyebilir ,onu işte konunun uzmanları olsa da konuşsa.
Mesela arma için,kıvırımlı yerler , çizilecek sabit bakış açısından bakılarak , gerekli yerlerdeki renkler , koltuklar vesaire boya ile çizilir.Gerekirse sadece armanın olduğu yere sıkı koltuklar konur.Yapmak istedikten sonra yapılamayacak bir şey değil sonuçta.

bu dersi bana verdikten sonra yazdığın mesaj, çelişki?

ortaya bir şekil çıkarmak istiyorsak çıkabilir.arma olsun bayrak olsun.
Bilemem denemelisin bence ,acaba stadı kütüphane yapabilir miyiz ?

yoksa bunu da beni kastetmeden foruma mı yazdın? monolog mu yoksa

Çevrimdışı Deniz

Napıyım firmayı mı basayım forumda kaynağın kendisi varken koltuk firmasıyla niye uğraşalım @Deniz  :bandit:

Gerekiyorsa basacaz @Abdullah :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı murat

manyak1903 gardını foruma üye olurken nicki ile almış :D

Çevrimdışı manyak1903

Faruk her şeyi resimle göstersene ?
1- bu forumda biz bunları konuştuk.bu forum içinde ben ilk @ahmetx abi den görmüştüm,armayı yapamayız diye.Oldu mu ? Forum dışında da insanlar diyor zaten,kimisi olur kimisi olmaz diye.
2-Sen bu mesajı üstüne alındığın için ve bir tek sen dediğini sandığın için ve benim de, belki de ismini vermekten çekindiğimi düşündün ya da böyle gizli gizli sandın , gelip olayı kişiselleştirdin.ben dedim beni muhatap al ne demektir ya.sevinir misin gerçekten seni muhatap alırsam.Allah için şu huylarınızdan kurtulun.

3-attığın son alıntı o başlıkta direkt senden alıntı zaten .Neyi zorluyorsun ? beni kastetmeden mi diyorsun.alıntı senden zaten.kafan mı güzel ?

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı manyak1903

manyak1903 gardını foruma üye olurken nicki ile almış :D
abi yok vallaha,  manyak olabilirim ama aptal değilim.
Diğer başlığa bir baksana abi : ) oradan direkt ona alıntı yazmışım zaten.Buraya getirip bunu da mı beni kastetmeden yazdın diyor.Tamam anladık ekip olarak kardeşsiniz ama bu kadar dışlamayın.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı serti67

konu dısı : varmı karabuk yolcusu forum ahalısı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı serti67

bugunku hava sartlrında neden calısma olmadı bır acıklma yapıldımı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı murat

abi yok vallaha,  manyak olabilirim ama aptal değilim.
Diğer başlığa bir baksana abi : ) oradan direkt ona alıntı yazmışım zaten.Buraya getirip bunu da mı beni kastetmeden yazdın diyor.Tamam anladık ekip olarak kardeşsiniz ama bu kadar dışlamayın.

yok kardeşim niye dışlayalım.güzel fikir cimlastiği yapıyorsun.ama bazı gerçekler var TÜRKbayrağını kafana göre istediğin gibi kullanamazsın.onun yerine kartal yaparsın olur biter.önemli olan bizi anlatacak birşey olsun yeterli.

Çevrimdışı FARUK

Faruk her şeyi resimle göstersene ?
1- bu forumda biz bunları konuştuk.bu forum içinde ben ilk @ahmetx abi den görmüştüm,armayı yapamayız diye.Oldu mu ? Forum dışında da insanlar diyor zaten,kimisi olur kimisi olmaz diye.
2-Sen bu mesajı üstüne alındığın için ve bir tek sen dediğini sandığın için ve benim de, belki de ismini vermekten çekindiğimi düşündün ya da böyle gizli gizli sandın , gelip olayı kişiselleştirdin.ben dedim beni muhatap al ne demektir ya.sevinir misin gerçekten seni muhatap alırsam.Allah için şu huylarınızdan kurtulun.

3-attığın son alıntı o başlıkta direkt senden alıntı zaten .Neyi zorluyorsun ? beni kastetmeden mi diyorsun.alıntı senden zaten.kafan mı güzel ?

birincisi, kendimi alıntılamam söz konusu değil kafan mı güzel tabiri hiç hoş değil
ben dedimki  boya yapmak söz konusu ise herşeyi yapabilirsin statı kütüphaneye bile çevirirsin

sen de buna karşılık alıntıdaki
"bilemem bunu denemelisin bence, acaba statı kütüphane yapabilir miyiz?"
 demişsin ben bu mesajda benle dalga geçildiği hissine kapıldım bilmiyorum artık

Çevrimdışı Ali

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ZEKI

Rampayi hal etmisler herhalde kactane mikser var...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Oktay

Konu dışı ; asteras maçı ile ilgili izlenimlerim
Yunanıstana uçakla gidecektik grev Yüzünden uçuşumuz iptal oldu bizde mecburen arabayla yollara düştük gece 12 gibi Başlayan yolculuk Takriben 1100 km ( @Necmi  abi nonstop 850 km sürdü )gittikten sonra öğlen 12 gibi Atina'da olduk yaklaşık 300 km de tripolis için yol yaptık ve otele yerleştik akabinde stat gitmek için (otelle stat arası 83 km) yine yollara düştük be nihayetinde stada vardık...
Stat resmen Türkiye amatör ligindeki statlara rahmet okutur tv den nasıl göründü bilmiyorum ama derme çatma tabiri bile hafif kalır..
Düdük çaldı ve maç başladı bir grup devamlı sahaya patlayıcı atıyodu bir grupta devamlı atmayın kulüp ceza alır diye ikaz ediyodu ne yazıkki işin sonu taraftarın birbirine girmesi sonrasında bunun maç bitiminde tekrar etmesiyle ve Yunan polisinin joplamasıyla sona erdi....
Maç bitimi Atina'ya geçtik 1 gün şehir turu yaptıktan sonra yine yollara düştük kavalada mola verdik ve 12 saate yakın bir yolculuktan sonra memleketimize geldik  :)
@Necmi abi @AdemG @bjk_mabet  bu süre zarfında hepberaberdik kendilerine geçirdiğimiz deplasman yolculuğu için tşk ediyorum  :tabe:
[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2014, 20:43:49 Oktay ]

@manyak1903 seni dışlayan yok ama bu üslupla yazmaya devam etmemelisin işte asıl o zaman dışlanırsın.

Çevrimdışı Oktay

Konu dışı;
@aktar_ismail asteras maçında  seninde bizle olmanı çok isterdim  :)

Çevrimdışı selçukaras

Yunanıstana uçakla gidecektik grev Yüzünden uçuşumuz iptal oldu bizde mecburen arabayla yollara düştük gece 12 gibi Başlayan yolculuk Takriben 1100 km ( @Necmi  abi nonstop 850 km sürdü )gittikten sonra öğlen 12 gibi Atina'da olduk yaklaşık 300 km de tripolis için yol yaptık ve otele yerleştik akabinde stat gitmek için (otelle stat arası 83 km) yine yollara düştük be nihayetinde stada vardık...
Stat resmen Türkiye amatör ligindeki statlara rahmet okutur tv den nasıl göründü bilmiyorum ama derme çatma tabiri bile hafif kalır..
Düdük çaldı ve maç başladı bir grup devamlı sahaya patlayıcı atıyodu bir grupta devamlı atmayın kulüp ceza alır diye ikaz ediyodu ne yazıkki işin sonu taraftarın birbirine girmesi sonrasında bunun maç bitiminde tekrar etmesiyle ve Yunan polisinin joplamasıyla sona erdi....

Maç bitimi Atina'ya geçtik 1 gün şehir turu yaptıktan sonra yine yollara düştük kavalada mola verdik ve 12 saate yakın bir yolculuktan sonra memleketimize geldik  :)
@Necmi abi @AdemG @bjk_mabet  bu süre zarfında hepberaberdik kendilerine geçirdiğimiz deplasman yolculuğu için tşk ediyorum  :tabe:

Olay cikaran taraftarlar istanbuldan gelenler mi dizin haricinizdekiler. Yoksa avrupanin diget sehitlerinden gelenlermi
[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2014, 21:07:19 selçukaras ]

Çevrimdışı Tolga

peki rampa tam olarak ne zaman betonlanacak
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ilhan

Geçmiş olsun kardeş, tekrar aramıza hoşgeldiniz.