Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6381503 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

armayı bu şekilde görünmesini sağlamak  imkansız gibi birşey arkadaşlar.  siyah kısımlar koltuklar arasında kaybolacaktır ayrıca
ama tüm siyah güzel durdu bence de

armayı yıkarıdan yansıtırız sıkıntı değil yeterki tüm koltuklar siyah olsun yazılar beyaz merdivenler beyaz başka bişey istemem çatallı merdiven bile güzel duruyor bu renklerde :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

daha başından beri söylüyorum tamamı siyah olsun diye ama anca böyle görülünce fikir uyandı herkeste bunu ciddi ciddi yönetime duyurmak lazım gerekirse siyah koltukları iki katına çıkarsınlar bu bi kere yapılacak bişey tamamı siyah olmalı :bandit:
benim kafami koltuk siparişleri verildi depoda bekliyor diyolardi galiba o kurcaliyor  :ebebe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

benim kafami koltuk siparişleri verildi depoda bekliyor diyolardi galiba o kurcaliyor  :ebebe:
Adresi bul gidip bir operasyon düzenleyelim ne üretmişler bakalım  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

fark etmez siyah koltuk ne kadar gerekiyorsa satın alınır yeniden herkesi vodafone geçirip karakartal yaparız parası çıktı zaten çok önemli değil burda yönetimin bakış açısı önemli taraftara bu fotoğrafı gösterdiğinde %90 bu şekilde olsun diyecektir acayip duruyor kara duvar :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Adresi bul gidip bir operasyon düzenleyelim ne üretmişler bakalım  :bandit:
bursada üretilmiyomuydu bu koltuklar @Efe abi  :alala: firmayi biliyorsan tim oluşturup baskina gidelim  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı FARUK

@Deniz  bilmiyorumda koskoca 4-5 sıra koltukla hazırlanan BJK yazısı bile kenarlı oluyor amblemdeki hilal dir yıldızdır 1903 felan tek koltuk la yazılır oda çok sırıtır sanırım
ama kartal figürü çok net ayrıma ihtiyaç duymayacağından rahatlıkla yapılır

Çevrimdışı riza calli

Armayi tribünde kulanamayiz icinde bayrağımız var.

Çevrimdışı TØLGA

@Deniz  bilmiyorumda koskoca 4-5 sıra koltukla hazırlanan BJK yazısı bile kenarlı oluyor amblemdeki hilal dir yıldızdır 1903 felan tek koltuk la yazılır oda çok sırıtır sanırım
yaw yapacak olduktan sonra ver grafitticilerin eline o şekilde on numara boyarlar  :ok:
Kara olduğu zaman herşey yakısiyor bence
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Kartal figürü bence de daha güzel olabilir  :ok:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

bursada üretilmiyomuydu bu koltuklar @Efe abi  :alala: firmayi biliyorsan tim oluşturup baskina gidelim  :biggrinking:

bizim koltukları kim üretti bilmiyorum bursadaysa hemen gidelimde ordan bişey çıkmaz adamlar verin parayı 100 bin tane yapayım der onlar için sıkıntı yok parayı verince bizimkilerin bu şekilde karar almalrı lazım renk konusunda :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Armayi tribünde kulanamayiz icinde bayrağımız var.
ben anlamadim bu isi ya tribünde kullanamiyoz cimde kullanamiyoz nerde kullancaz :) :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı FARUK

yaw yapacak olduktan sonra ver grafitticilerin eline o şekilde on numara boyarlar  :ok:
Kara olduğu zaman herşey yakısiyor bence

çatallıyı düzeltip damalı koltuğuda engelleyebilirsek şükredelim derim :)

Çevrimdışı TØLGA

@Deniz Mir dekerasyonmuş ana ofisleri ankarada baktim simdi  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

bizimkisi hayal zaten bende kafalarına göre yapacaklar diye tahmin ediyorum  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

bence çatallı düzelmeyecek ama koltuk rengi tek siyah olmalı artık bilmiyorum valla kafayı yiyeceğiz  :D bitsinde çatallı merdiven olmasın siyah koltuk olsun ne olur yani bikerede bizim dediğimiz olsun fikret başkan :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

@Deniz Mir dekerasyonmuş ana ofisleri ankarada baktim simdi  :evillol:
@Abdullah yarın bu firmayı buluyorsun operasyon planı yapıyorsun koltuklara ulaşıyorsun ne kadar siyah ne kadar beyaz üretilmiş hepsini öğrenip buraya geliyorsun  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı ALBATROS

Alıntı
BJK Vodafone Arena İnönü Stadyumu, çim yüzeyli futbol sahası projelendirme ve danışmanlığı
http://www.ysa.com.tr/tum_referanslar

:alala:

Çevrimdışı Deniz

:alala:
Çimlerin tohumlarını bunlar verecek muhtemelen yani bunların çimlerin üstüne fiber döşeme yapılacaktır hibrit çim için  :ok:

Çevrimdışı Efe

Yine beton olmadı sinirlendim gece gece yatıyorum koltuklar siyah olsun :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Yine beton olmadı sinirlendim gece gece yatıyorum koltuklar siyah olsun :D
Rampadaki iş bitti mi?Ondan beton yapılmıyordur muhtemelen  :alala:

Çevrimdışı Caner

Ne rampaymış arkadaş ya hafriyatlar kazıklar trübünler bitti rampası bitmedi gitti.

Çevrimdışı ilhan

Ne rampaymış arkadaş ya hafriyatlar kazıklar trübünler bitti rampası bitmedi gitti.
Zigana geçidi oldu mübarek :s20: :s20:

Çevrimdışı Deniz

Çevrimiçi Necmi

selam dostlar
yağmuru yedik üstüne dayağımızıda yedik oda yetmedi üstüne ikide gol yedik :bandit: geldik :D
siz bıkmadınızmı hala çatalla uğraşmaktan başka türlü olmaz hepsi hepsi üç basamak var bir baskı yedimi tünelden çıkan aşağı uçar önünde koltuk olunca bariyerde konur. Çatalı falan boş verin bu taraftara o çatallar bile çok

Çevrimdışı ilhan

hahaha sesli güldüm abi  :evillol: :evillol:
Ya Deniz Ankara-Adana arasında Gülek boğazı vardı bilirsin Pozantıda o bile halloldu bizim rampa hala sorun