Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6379850 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

@Tolga Tamamda niye Bagırıyoon arkadaşım :bandit:
bağarmadim yanlis anlasilmasin  bagirmis gibi gözüktüyse sorry sabahdan beri sıktı sadece amacım bağırmak flen degildi @Yunus Emre Dökmeci
[ Son Düzenleme: 29 Kasım 2014, 14:03:53 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı attila_metu

Obitaş eskiden numaralıya doğru yaklaştıkça tablayı arka kısma doğru genişletiyordu.
Ama bu sefer sadece tribün kısmına tabla yaptıkları için o alan daralıyor ve önceye göre hızlıymış gibi görünüyor.
Toplamda 14.90 kotunun bitmesi en az 1 haftayı alır bence.

Çevrimdışı ZEKI

@FARUK ben tesekkur ederim benim yukleyemediklerimi sen yukluyorsun
@Yunus makina olunca egiliyorsun da kalkmasi zor  :kop: :kop: :kop:
@ahmet türker  abi ben tesekkur ederim
@Yunus Emre Dökmeci sen gel seni panolardan iceri sokalim :D
@cagdas44 ask bizim forum bizim emek hepimizin
@ahmet türken ben sen o fark etmez, Besiktask li olup ist disindan olan kardeslerimize bir nebze de olsa seref beyi yasatabilmek

herkese cevap vermeye calistim gozumden kacan varsa af ola...

Çevrimdışı FARUK

Yeniaçık-numaralı üst köşe 2 çıkış kapısı arasından vodafone arena
yorumlarınız için konumuza buyurun...

http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/t1020/

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bağarmadim yanlis anlasilmasin  bagirmis gibi gözüktüyse sorry sabahdan beri sıktı sadece amacım bağırmak flen degildi @Yunus Emre Dökmeci
Sen gerçek mi Sandın Yoksa @Tolga  :kop: :kop:
Yok kardeşim rahat ol Sıkıntı yok  :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TURKahvesi

siyah-beyaz oklar ile işaretlediğim yerden saha ve maçları izlemek de çok ama çok zevkli olacaktır  :)

tam köşelik yer ve her yeri çok rahatlıkla görebilir noktada olacak

bu koltuğu kapan (özellikle kombinesi olan) yaşadı demektir.

Çevrimdışı Anıl

Yeniaçık-numaralı üst köşe 2 çıkış kapısı arasından vodafone arena
yorumlarınız için konumuza buyurun...

http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/t1020/

Aynı zamanda deplasman tribünü burası :tabe:

Çevrimdışı eski inönü

bunu yapmak zorundalar 3 ay once normalde teslim etmeleri gerekiyordu insaati ama 3 ay organize olamadiklari icin gecikme yasandi artik bu hizla bitirsinler baska bisey istemiyoruz
merak ettigim bi konu var acaba tablalar bitince ekip sütun ve testere kirişlere mi gecicek yoksa otopark tarafına mı ?

ysariusta

• Ziyaretçi

merak ettigim bi konu var acaba tablalar bitince ekip sütun ve testere kirişlere mi gecicek yoksa otopark tarafına mı ?
Büyü ihtimal otoparka geçecekler. Numaralı yeni açık birleşimindeki vinç kalkacak, onun kalkması için arkada iş kalmaması lazım.

Çevrimdışı TØLGA

Büyü ihtimal otoparka geçecekler. Numaralı yeni açık birleşimindeki vinç kalkacak, onun kalkması için arkada iş kalmaması lazım.
kapalı yeni acık olmasin abi o  :alala:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Kartal Ç

demin bi gazetede gsnin borcunun nasıl arttığıyla ilgili bir haber gözüme çarptı. verilerden örneklerden biri ttarenadaki vip ve locaya gelen taraftarlara verilen yemek için yapılan anlaşmayla ilgili. bu anlaşmada kişi başı 45 tl den anlaşma yapılmış ama sözleşmeye de 4000 kişi garantisi konmuş. klüp 3200 koltuk satabilmiş ama olmayan 800 kişinin parasını da vermek durumunda kalıyormuş. haberin ne kadarı doğrudur bilemem ama zamanında da biz de bu tarz anlaşmalar yüzünden çok çektik hala da bedelini ödüyoruz. Umarım yönetim vodafone arenayla ilgili bu tarz sözleşmelerin içeriğiyle ilgili çok dikkatli davranır.

Çevrimdışı Oktay A.

TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

oradaki vincinde isi yokmu daha yaaa  :bandit:
Oradaki vinç stadın iç bölümünde kalıyor. Çatının başlaması için prekastların bitmesi lazım, prekastların bitmesi içinde stadyum içinde kalan tüm vinçlerin kalkması gerekiyor. Zaten stadyum dışındaki tek vinç Kapalı-Yeni Açık tarafındaki vinç :ok:

Çevrimdışı Efe

tabla orenler kalipcilar otoparka gecerler belki bi kac kisi uste kiris ormeye cikar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Oradaki vinç stadın iç bölümünde kalıyor. Çatının başlaması için prekastların bitmesi lazım, prekastların bitmesi içinde stadyum içinde kalan tüm vinçlerin kalkması gerekiyor. Zaten stadyum dışındaki tek vinç Kapalı-Yeni Açık tarafındaki vinç :ok:
:ok: arka tarafa ulasmiyodu galiba o belli bir yere kadar anladim
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK