Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6379791 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı murat

Merhaba arkadaşlar, fotoğrafta gösterdiğim yeni açık tribünlerin iki tarafına yapılan duvar için testere kirişinde demir filizlerinin bırakılmış olması gerektiğini ve unutulduğunu düşünüyorum.
Karşıdaki duvarı yaparken de unutuldu sanırım eski fotoğraflardan öyle gördüm, bu duvar için de unutmasınlar.
Sonra tekrar betonu kırıp demirleri bulmak gerekmeyecek mi?
İnşaatta görevleri abilerime hatırlatmak istedim.@Necmi @bjk_mabet
eline sağlık zeki abi :claps:

hayırlı olsun @Necmi abi stadta çalışmaya başlamışsın :evillol: güray necmi abi sadta görevli değil :D

Çevrimdışı TØLGA

Hatta bir şey daha itiraf edeyim sana @Yunus abi  :)
Geçen Hafta gittiğimde , Reklam panolarının altından eğilerek İçeri girmeye çalıştım  :bandit:
@Tolga dan Beter olduk iyimi  :kop: :kop:
benim gibi olamaz kimse zaten  :ranting2: :ranting2: :2talk: :iangry: :idisapprove: :steamed: :peace: :saeek: :angryrazz:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZEKI

Hatta bir şey daha itiraf edeyim sana @Yunus abi  :)
Geçen Hafta gittiğimde , Reklam panolarının altından eğilerek İçeri girmeye çalıştım  :bandit:
@Tolga dan Beter olduk iyimi  :kop: :kop:
bizim @Tolga miz bir tane kimseye yedirmeyiz  :s19: :s19: :yerlerde: :yerlerde: :yerlerde:
Bu arada @Samet aradi suzere giriyormus, super fotograflar bekliyoruz..@MURAT rica ederim..
Bu arada Numarali yukseldikce acilar kayboluyor

Çevrimdışı MonteKontu

Merhaba arkadaşlar, fotoğrafta gösterdiğim yeni açık tribünlerin iki tarafına yapılan duvar için testere kirişinde demir filizlerinin bırakılmış olması gerektiğini ve unutulduğunu düşünüyorum.
Karşıdaki duvarı yaparken de unutuldu sanırım eski fotoğraflardan öyle gördüm, bu duvar için de unutmasınlar.
Sonra tekrar betonu kırıp demirleri bulmak gerekmeyecek mi?
İnşaatta görevleri abilerime hatırlatmak istedim.@Necmi @bjk_mabet
Sağ fotoğraftaki çıkıntının cevabı kapali tarafından localar gelecek. O çıkıntıdan itibaren üst tribün asagi doğru sarkacak. Prekastlar konmaya başladığında cok net görünecek. Ön tarafı prekastla balkon gibi kapatacaklar diğer tribünlerde olduğu gibi. Yanıda direk kabada kapatmışlar. Birinci fotoğrafın nereye ait olduğunu anlayamadim.
[ Son Düzenleme: 29 Kasım 2014, 13:20:28 MonteKontu ]

Çevrimdışı FARUK

bizim @Tolga miz bir tane kimseye yedirmeyiz  :s19: :s19: :yerlerde: :yerlerde: :yerlerde:
Bu arada @Samet aradi suzere giriyormus, super fotograflar bekliyoruz..@MURAT rica ederim..

eline sağlık abi fotolar çok güzel yeni bakabildim :) önce siteye atıyorum sonra bakıyorum

Çevrimdışı ahmet türker

benim gibi olamaz kimse zaten  :ranting2: :ranting2: :2talk: :iangry: :idisapprove: :steamed: :peace: :saeek: :angryrazz:
senin gibi kimse olamaz sen gerçekten de çok sempatik bir kardeşimizsin ,ben seni çok sempatik ve samimi bir genç olarak görüyorum değerli tolga kardeşim. :)

ysariusta

• Ziyaretçi

@ZEKI üstat utandırdın beni eğilip çekmişsin numaralıyı  :kop: eline sağlık. Ben hala evdeki işlerin tamamlanmasını bekliyorum. Malum servis işleri uzayabiliyor. Gidene kadar hava inmiş olacaktı.

Çevrimdışı TØLGA

senin gibi kimse olamaz sen gerçekten de çok sempatik bir kardeşimizsin ,ben seni çok sempatik ve samimi bir genç olarak görüyorum değerli tolga kardeşim. :)
teşekkür ederim ahmet abi sende seviliyosun  :tabe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmet türker

fotolar için eline ayağına emegine sağlık zeki kardeşim. :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ellerine Sağlık @ZEKI abi  :ok:
Bu Arada Obitaşa kim GAZ verdi yine  :D havalar Düzeldi , 3 Günde 14.90 kotunu bitirdiler Resmen  :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmet türker

eline sağlık abi fotolar çok güzel yeni bakabildim :) önce siteye atıyorum sonra bakıyorum
youtub a attığın modellemeyi hala seyrediyorum inanılmaz güzel olmuş faruk kardeşim . :)

Çevrimdışı cagdas44

Bakın Bunu Karşılaştırma yapmak için soylemiyorum
Ama Obitaş gerçekten çok Organize çalışıyor :bandit: Şuanki tabladan Önce 10.90 kotunda ve şuankş 14.90 kotunda yaptıkları Dev tablalarda Tam 3 ekip aynı anda çalışıyormuş  :busted_cop: Demircisi , kalıpçısı Vs vs , böylece Zaman kaybıda yaşamıyorlar  :bandit: Gökhan Turkmen öyle dedi  :sevinc

Çevrimdışı Efe

Ama Obitaş gerçekten çok Organize çalışıyor :bandit: Şuanki tabladan Önce 10.90 kotunda ve şuankş 14.90 kotunda yaptıkları Dev tablalarda Tam 3 ekip aynı anda çalışıyormuş  :busted_cop: Demircisi , kalıpçısı Vs vs , böylece Zaman kaybıda yaşamıyorlar  :bandit: Gökhan Turkmen öyle dedi  :sevinc
bunu yapmak zorundalar 3 ay once normalde teslim etmeleri gerekiyordu insaati ama 3 ay organize olamadiklari icin gecikme yasandi artik bu hizla bitirsinler baska bisey istemiyoruz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

tamam anladik baaa sabahdan beri obitas kral obitaş şampiyon aaaaaa
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

Numarali alt testere kirislerin 5 tanesi daha oruluyor eski acik tablada da calisiyorlar 1 hafta icin bu bolumlerde betonlanacaktir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

youtub a attığın modellemeyi hala seyrediyorum inanılmaz güzel olmuş faruk kardeşim . :)

teşekkürler abi 2-3 aydır işin  içinde olmama rağmen bende hergün bir 4-5 kere izliyorum :)

Çevrimdışı Güray

Sağ fotoğraftaki çıkıntının cevabı kapali tarafından localar gelecek. O çıkıntıdan itibaren üst tribün asagi doğru sarkacak. Prekastlar konmaya başladığında cok net görünecek. Ön tarafı prekastla balkon gibi kapatacaklar diğer tribünlerde olduğu gibi. Yanıda direk kabada kapatmışlar. Birinci fotoğrafın nereye ait olduğunu anlayamadim.
Ben anladım o duvar amacını. Kaba beton sırasında o duvar yapılırken içinden demirlerin çıkması gerekiyor dışarı sağlam olması için. Duvarın betonunu sonradan dökersen alttaki testere kirişe iyi tutunamaz.
1. fotoğraf dediğin karşıdaki duvarın zıt tarafındaki aynı yer ondan bahsediyorum işte.

Çevrimdışı ahmet türken

@ZEKI abi eline sağlık. C.tesi günleri Mustafa yardımcı olup bayrağı taşıyorsun teşekkürler :)

Çevrimdışı ahmet türker

teşekkürler abi 2-3 aydır işin  içinde olmama rağmen bende hergün bir 4-5 kere izliyorum :)
gerçeğe çok yakın olması beni çok şaşırttı kime izlettirsem gerçek gibi diyor . :)

ysariusta

• Ziyaretçi

gerçeğe çok yakın olması beni çok şaşırttı kime izlettirsem gerçek gibi diyor . :)
Evet abi ya bende misafirlerime izlettim. Yanlız bana deliymişim gibi baktılar. Fenerli olduklarından dedim üstünde durmadım...  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı FARUK

@SDemirsoy la konuştum şimdi
Seda hanımın kızı rahatsızlandığı için gelememiş bugün, geçmiş olsun dileklerimizi iletelim.

Samet'in çekmiş olduğu 3 foto, süzer planları iptal şimdilik  :)

Çevrimdışı TØLGA

@SDemirsoy la konuştum şimdi
Seda hanımın kızı rahatsızlandığı için gelememiş bugün, geçmiş olsun dileklerimizi iletelim.

Samet'in çekmiş olduğu 3 foto, süzer planları iptal şimdilik  :)

geçmiş olsun diyelim  :) bir cikamadi şu süzere heee  :kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmet türker

Evet abi ya bende misafirlerime izlettim. Yanlız bana deliymişim gibi baktılar. Fenerli olduklarından dedim üstünde durmadım...  :kop: :kop: :kop:
kıskanmışlardır değerli kardeşim. :tabe:

tamam anladik baaa sabahdan beri obitas kral obitaş şampiyon aaaaaa
@Tolga Tamamda niye Bagırıyoon arkadaşım :bandit: